Kocam ablamların gelmesini istemiyor haklı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katip ezikliği nerde görsem tanırım. Savcılar bunları itin götüne soktuğu için kuyruk acısı var tabi. Klavye delikanlılığına devam et aslanım

Katibim ordan biliyorum zaten. Konudan çok mesleğe odaklandınız. Herkes savcı olmak istiyor anlaşılan
Ahahhahah kendi kendini anca bu kadar aşağılayabilirdin. Savcin seni itin götüne sokuyor sen de hayalinde savcı oluyorsun. Senin dediğin gibi bu eziklikle de burda kendinden geçiyorsun. Bunlar senin cümlelerin ha yanlış olmasin
Troll müsün, stres atmak icin mi yazdin erkek misin, Katip misin önce bir karar ver istersen

Dış işleri bakanı president presidentim

Bu konuya çok takıldım nedense..
Tamam, hastalık durumu farklı olabilir, Allah şifa versin ( tüm hastalara, ben de şu an hastanede yatıyorum)
Dün gece kayınvalidemin beli ağrıdığı için eve gönderdim, çünkü benim yüzümden zorlanmasini istemedim. Eşim de şehir dışında olduğu için gelemedi ve hastanede tek kaldım.
Ama en azından vicdanim rahattı.
zorunluluk süreci dışında, kimseye yük olmak istemem, çok korkarım bundan.
Hatta normalde herhangi bir arkadaşım çağırmadan evine kahveye bile gitmem, zahmet vermemek için.
İyi ya da kötü, öyle yada böyle giden, bir düzen oturttugunuz evliliğinizi bozmak istemiyorsanız, açık açık konuşmaktan başka çareniz yok.
Daha önce de yazmıştım, gerçek bir abla kardeş samimiyeti varsa , Böyle şeyler sorun edilmez.

Şey yapın ablanlarla evi birleştirip birlikte yaşayın daha iyi bu ne 3 ayda bir 1 hafta boyunca çoluklu çocuklu misafir mi çekilir eşiniz haklı ya siz o şehirde olmasaydınız o tedavi nasıl devam edecekti ? Bana hastaneye gelmişken tatil yapılıyor gibi geliyor eğer ciddi bir hastalığım varsa peşime çocuk takıp gitmem mesela

Sanki kendi savcı olarak yutturmaya çalışmışım gibi üstüme gelip duruyorsunuz hangi yorumda savcıyım diye hava attım söyle hadi
Nickiniz neden savci hanim
Insanlar mesleginiz saniyor
Mesela bende dentist yazsaydim dis hekimi sanabilirlerdi
Derdiniz gercek ise eger empati kurun
Esinizin ailesi mesela gorumceniz 3 cocukla kocasiyla 3 ayda bir 1 hafta kalsa ayni heveste olur muydunuz?
Isterseniz deneyin esinize teklif edin seninde ailen 3 ayda bir gelsin 1 hafta kalsin misafir severim ben diyin bakalim hanginiz daha mutlu olacak?

Yazıp geçtim öylesine düşünmedim bu kadar sorun olacağını

Sanki kendi savcı olarak yutturmaya çalışmışım gibi üstüme gelip duruyorsunuz hangi yorumda savcıyım diye hava attım söyle hadi
Bu alıntıladığım mesaj dışında savcıysan şunu yap bunu yap diyenlere “o iş öyle olmuyor, şöyle yapmak lazım” vs vs yazdığın mesajların da var. Bu da dolaylı yoldan kabul etmek oluyor ama şu an onları alıntılamıycam. Sıkıldım bu konudan bay. Sadece bunu alıntılıyorum:
Sana ne be. Savcıyım hakimim sana ne. Konuyla ilgisi ne? Ben pasifim sana neeee

3 ayda 1 hafta yilda 1 ay eder
yani adam 11 ayin 1 ayi baldizi ve çocuklarıyla- belki kocasiyla yasiyor
bence hakli istememekte.
ama suc ablanizda. insan da istenmeme ihtimalini düşünür böyle her zaman her zaman plan yapmaz. tedavi kac gunse gelsin o kadar kalsin niye 1 hafta kaliyor?
ben ablama giderken cantama pijamami atarim ne olur ne olmaz diye ama onlar israr edene kadar asla kalacak gibi durmam. cok defa da israr etmediler kal demediler diye evime gittim (ki bence bu normal)
yani düşünüyorum da degil 3 ayda bir 6 ayda bir gidip 1 hafta kalsam ablam da rahatsiz olurdu.
Ben misafir seven insanim ama her zaman her zaman ben de istemezdim
inan ki gelen senin kayinbiraderin ve sana sevimsiz gelen çocukları olsa sen de rahatsiz olurdun

Eşiniz onlar gelince soğuk durmuyor mu? Anlamıyorlar mı rahatsız olduğunu.
Bu arada ben de diyemezdim sanırım gelmeyin diye. Forumdaki anası bacısı gelip kalan gelinin rahatsız olduğu konularda kocasına saydırdık zamanında, adam da haklı nasıl gelme desin,

Biz iki kardeşiz.
Görümcemi, kaynımı ve
onların çocuklarını da çok severim.
Kardeşimle birbirimize çok bağlıyız, eşim de kardeşimi sever, gelinimizle eşim de iyi anlaşırlar.

Bununla birlikte hastane sürecim olsa işim bitince evime dönerim.
İki çocuğum ve kocamla kardeşimin evinde her gittiğimde bir hafta kalmam.
Onlar bunu yapsa eşim hoşlanmasa eşime kızmam.

Ayrıca göze doyum olmaz.
Hasret giderip hasbihal etmek, dertleşmek için iki bilemedin üç gün yeter.

Sizdeki durum artık adet halini almış.
Üç ayda bir, maaile bir hafta misafirlik…
Eşiniz bu durumu sizin kadar hevesli karşılamıyor diye ona kızıp kırılmakta haksızsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…