- Konu Sahibi Savcihanimm
-
Katip ezikliği nerde görsem tanırım. Savcılar bunları itin götüne soktuğu için kuyruk acısı var tabi. Klavye delikanlılığına devam et aslanım
Ahahhahah kendi kendini anca bu kadar aşağılayabilirdin. Savcin seni itin götüne sokuyor sen de hayalinde savcı oluyorsun. Senin dediğin gibi bu eziklikle de burda kendinden geçiyorsun. Bunlar senin cümlelerin ha yanlış olmasinKatibim ordan biliyorum zaten. Konudan çok mesleğe odaklandınız. Herkes savcı olmak istiyor anlaşılan
Ahahhahah kendi kendini anca bu kadar aşağılayabilirdin. Savcin seni itin götüne sokuyor sen de hayalinde savcı oluyorsun. Senin dediğin gibi bu eziklikle de burda kendinden geçiyorsun. Bunlar senin cümlelerin ha yanlış olmasin
Troll müsün, stres atmak icin mi yazdin erkek misin, Katip misin önce bir karar ver istersen
Dış işleri bakanı president presidentimAhahhahah kendi kendini anca bu kadar aşağılayabilirdin. Savcin seni itin götüne sokuyor sen de hayalinde savcı oluyorsun. Senin dediğin gibi bu eziklikle de burda kendinden geçiyorsun. Bunlar senin cümlelerin ha yanlış olmasin
Troll müsün, stres atmak icin mi yazdin erkek misin, Katip misin önce bir karar ver istersen
Bu konudaki fikrini merak ettim ondan açtım canımBen hangi yorumda savcıyım dedim. Nickten yola çıktınız. Savcı olduğumu iddia etmedim. Savcıyım diyip tehdit savurmadım. Taktınız ya. Yalan mı
Şey yapın ablanlarla evi birleştirip birlikte yaşayın daha iyi bu ne 3 ayda bir 1 hafta boyunca çoluklu çocuklu misafir mi çekilir eşiniz haklı ya siz o şehirde olmasaydınız o tedavi nasıl devam edecekti ? Bana hastaneye gelmişken tatil yapılıyor gibi geliyor eğer ciddi bir hastalığım varsa peşime çocuk takıp gitmem meselaAblamlar yaşadığım şehire 4 - 5 saatlik mesefedeler, yaşadığım şehirde twdevi amaçlı 3 ayda bir gelmek zorunda. Gelmişken vakit geçirelim diye en fazla 1 hafta kalıyorlar. Çocukları da var. Eşim neden zırt pırt geliyorlar diye surat yapıp benimle kavga ediyor. Haklı olduğunu iddia ediyor. 3 ayda bir, bir hafta uzun bir süre mi?
Nickiniz neden savci hanimSanki kendi savcı olarak yutturmaya çalışmışım gibi üstüme gelip duruyorsunuz hangi yorumda savcıyım diye hava attım söyle hadi
Yazıp geçtim öylesine düşünmedim bu kadar sorun olacağınıNickiniz neden savci hanim
Insanlar mesleginiz saniyor
Mesela bende dentist yazsaydim dis hekimi sanabilirlerdi
Derdiniz gercek ise eger empati kurun
Esinizin ailesi mesela gorumceniz 3 cocukla kocasiyla 3 ayda bir 1 hafta kalsa ayni heveste olur muydunuz?
Isterseniz deneyin esinize teklif edin seninde ailen 3 ayda bir gelsin 1 hafta kalsin misafir severim ben diyin bakalim hanginiz daha mutlu olacak?
Sanki kendi savcı olarak yutturmaya çalışmışım gibi üstüme gelip duruyorsunuz hangi yorumda savcıyım diye hava attım söyle hadi
Bu alıntıladığım mesaj dışında savcıysan şunu yap bunu yap diyenlere “o iş öyle olmuyor, şöyle yapmak lazım” vs vs yazdığın mesajların da var. Bu da dolaylı yoldan kabul etmek oluyor ama şu an onları alıntılamıycam. Sıkıldım bu konudan bay. Sadece bunu alıntılıyorum:Mirta?
Sana ne be. Savcıyım hakimim sana ne. Konuyla ilgisi ne? Ben pasifim sana neeee
insanlar size sorduğunda ilk başta inkarda etmediniz ama şiddet işin içine girince söylediniz.Yazıp geçtim öylesine düşünmedim bu kadar sorun olacağını
insan yeğenini ozler ama esinin yegenini özlemez.3 ayda bir hafta nasıl çok olur anlamıyorum siz kardeşlerimizi yeğenlerinizi hiç mi özlemiyorsunuz
Savcı katip çıktı, katip de katip çıkmadı.Katibim ordan biliyorum zaten. Konudan çok mesleğe odaklandınız. Herkes savcı olmak istiyor anlaşılan
Neee o ünlü katip üye katip değil miymişSavcı katip çıktı, katip de katip çıkmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?