Kocam ablamların gelmesini istemiyor haklı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen yatak işlerini iyi bilirsin pasif

Katip ezikliği nerde görsem tanırım. Savcılar bunları itin götüne soktuğu için kuyruk acısı var tabi. Klavye delikanlılığına devam et aslanım
Savcılarım hep nazik, kaliteli insanlardı. Beni de severlerdi. Şimdi savcı ile çalışmıyorum, hakimle de işim olmuyor. Kimseyi ezemediğin için amma sinir yapmışsın yazık sana.

Konu sahibi neden agresif cevaplar yaziyorsunuz bilmiyorum. Lakin esinize kaldiklari süre fazla geliyorsa bunu ciddiye alin derim. Esiniz hangi iste calisiyor bilmiyorum, ama belki bir hafta cocuk gürültüsü kaldiramiyor. Sahsi bir durum degildir belki de. Böyle durumlari sakin komusmakta fayda var

Az önce katip değilim diyodu bu arkadaş
Değilim. Sen de değilsin. Katibim diyerek beni ezebileceğini düşünecek kadar tatlışsın. Elli defa olmuştum şimdiye. Nöbet möbet uğraşamam. Katiplerin 3 ayda bir iki hafta izin alabileceklerini hiç sanmıyorum çünkü içlerindeyim. Rapor mu çakıyon kız?

Bunu sorun etmiyorlar işte evdeyiz değiliz sorun değil. Doğrudan demedikçe anlamazlar. O derece yakınlık var çünkü. Nasıl diyeceğim siz mantıklı birisi gibisiniz
Annenizi aracı etseniz olmaz mı doğrudan söylerseniz haklı da olsanız kırılacağını düşünüyorsanız. Annenize anlatın durumu anneniz de uygun bir dille 1 hafta kalmamaları gerektiğini söyler eğer sizi ele vermeyecekse

2 hafta önce bir üye kayınvalidesiyle yaşadığını anlattığı bir konu açmıştı. Dün ona güncelleme yaptı “kayınvalidemin arsasını satıp o parayla köyde ev yapmaya başladık hepinize kapak olsun” yazdı. Tabi kimse inanmadı bu kadar kısa sürede bunların olmasına. Sonra internetten bulduğu bir inşaatı atıp al bak kayınvalidemin ev inşaatı yazdı. Kendilerine hayali hayatlar yazıp biz de inanalım diye totosunu yırtıyolar. Hayır yani biz senin savcı olduğuna inansak ne inanmasak ne? İnansak gerçekten savcı mı olacan?

Ben hangi yorumda savcıyım dedim. Nickten yola çıktınız. Savcı olduğumu iddia etmedim. Savcıyım diyip tehdit savurmadım. Taktınız ya. Yalan mı

Yargılaya Yargılaya çıldırttılar çünkü. Bu cevapları hak ediyo bazıları

Bende senin sudanlı olmadığını ummak istiyorum
Insanlara satasmak yerine asıl sorunlara odaklansan daha iyi olmaz mı? Ablan 3 aylık kontrollerini daha yakın başka bir hastanede yaptırsın. Biz babamın kontrollerini en yakın hastanelerde yaptırdık, eşim ve doktor arkadaşlarımda 'tedaviler standart, en kolay ulaşabileceğiniz doktoru secin' dediler, iyi ki öyle yapmışız.
Ablana 3 ayda 1 pet çekimi, kan tahlilleri, usg&röntgen vs yapılıyordur. Muhtemelen sonuç göstermek içinde kalıyor. Ailende huzursuzluk yaratıyorsa ya ablana açık açık söyleyeceksin ya da annenler citlatacak.

Biz 3 kardeşiz 2 kardeşim daha var ve hepimizin yaşları birbirine yakın. Annemle ve babamla hiçbir zaman bir yerde 1 hafta kaldığımızı hatırlamam. Şımarık değil ama hareketli çocuklardık annem gözlerini açtı mı susardık ve dediğim gibi yaz tatillerinde babaneme gitme dışında bir yerde 1 hafta kaldığımı asla hatırlamıyorum. Ablanız yanlış yapıyor. Kendiniz demişsiniz hastane işi 1-2 gün geri kalan 1 hafta keyfî kalıyorlar diye. Küçük çocuklu aileler keyfi olarak kimsede 1 hafta kalmamalı bence. Eşinizin tarafı da küçük çocuklarla 1 hafta kalmaya gelse siz rahatsız olurdunuz

Son düzenleme:
Başlıkta sormuşsunuz haklı mı diye; ben de şahsen haklı buluyorum. Siz soru sorarken sizinle aynı fikirde olmamız için sormuyorsunuz umuyorum ki.. Ailenizi görmeyin sevmeyin diyen yok ki size; her 3 ayda 1 haftalık ziyaret bana göre çok uzun. Üstelik siz söylediniz yeğenler için kaldıklarını. Ben de yeğenlerimi severim ama evde kocamla huzurumu bozacak kadar davet etmem. 1 hafta tedavi için çok uzun bir süre ayrıca.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…