- 8 Mart 2019
- 7.554
- 36.885
- 548
- 40
- Konu Sahibi Savcihanimm
-
Sen bizim erkek olmadığımızı nereden biliyorsun pekiHadi ya benim erkek olmadığım nerden bilebilirsin süper zeka
Sıfır espiriler harikasın
O zaman neden konu açtınız ? Bizi değil eşinizi ikna edin çocuk çoluk gelip bizi rahatsız etmiyorlar sonuçta.Siz nasıl ailelerde büyüdünüz ben anlamıyorum. Ben aileme bağlıyım hergün telefonda da konuşuruz. Aile bu ya arkadaşlarınız gelse evde ağırlarsınız ama aileden olunca nedense fazla geliyor
Ay bunun şey versiyonu vardı, ' cahil olma demiyorum, hobi olarak yine ol'
BilememSen bizim erkek olmadığımızı nereden biliyorsun peki
Haklı bulunduklarımı ona göstericem dayanak olsunO zaman neden konu açtınız ? Bizi değil eşinizi ikna edin çocuk çoluk gelip bizi rahatsız etmiyorlar sonuçta.
Hadi şimdi sonraki dayağına kadar git kocana yemek yap, aynı yatağa girmeye devam et.Deşarj oldum yalnız teşekkür ediyorum. Rahatladım bayağı. Stres yüküm de size geçmiş oldu ama size ders olsun ya kendinizi kullandımayın bu kadar ahaha
Bosanmaya yanasmasi gerekmezEvet söylüyorum her seferinde bana dünyayı Zindan ediyor zaten boşanalım dedim artık en sonunda ama yanaşmıyor ben gelene nasıl gelme diyebilirim katlanması gerekmez mi
Bu da hem trollum, sizi kullandım diyor hem de konuyu yorumlayanlara ciddi cevaplar vermeye devam ediyor. Sıfır iqHaklı bulunduklarımı ona göstericem dayanak olsun
Olabilir bilemiyorum. Ben sadece ablama gelme diyemem. Daha doğrusu kimseye diyemem nasıl denir ki böyle bir şeyİnsanlara kocam haklı mı diye soru sormuşsunuz kocanızın haklı olduğunu söyleyen herkese sövmüşsünüz. Sormayın öyleyse haksız olduğunu düşünüyorsanız. Düşüncenizin aksine fikir belirten insanlara tahammülünüz yoksa böyle platformlarda konu açmayacaksınız. Ve evet kocanız haklı. 1-2 gün süren tedavilerde tüm hafta kalıyorlarsa haklı. Tüm hafta süren tedaviler için diyecek bir şey yok o zaman kalmaları gerekir. Fakat aynı şekilde kocanızın abisi, ablası gelip 1 hafta sizde kalsaydı 1-2 günlük tedavi için, yine buraya konu açar 1 hafta bizde kalıyorlar bunalıyorum haklı değil miyim derdiniz.
Adamın yatağına kendi girecek lafını elalem duyacak ne ballı adam.İnsanlara kocam haklı mı diye soru sormuşsunuz kocanızın haklı olduğunu söyleyen herkese sövmüşsünüz. Sormayın öyleyse haksız olduğunu düşünüyorsanız. Düşüncenizin aksine fikir belirten insanlara tahammülünüz yoksa böyle platformlarda konu açmayacaksınız. Ve evet kocanız haklı. 1-2 gün süren tedavilerde tüm hafta kalıyorlarsa haklı. Tüm hafta süren tedaviler için diyecek bir şey yok o zaman kalmaları gerekir. Fakat aynı şekilde kocanızın abisi, ablası gelip 1 hafta sizde kalsaydı 1-2 günlük tedavi için, yine buraya konu açar 1 hafta bizde kalıyorlar bunalıyorum haklı değil miyim derdiniz.
Vaktim çok 180 iqBu da hem trollum diyor hem de konuyu yorumlayanlara ciddi cevaplar vermeye devam ediyor. Sıfır iq
Orasını anladık.Vaktim çok 180 iq
Kocanız konunuzu okursa zararlı çıkarsınız. Ben eşimin bir forumda ulu orta hakaret ettiğini görseydim utanırdım açıkçası.Haklı bulunduklarımı ona göstericem dayanak
Yani ablanız da düşüncesiz bana kalırsa. Ben 3 ayda bir gidip 1 hafta boyunca kardeşimin evi de olsa kalamam onun da bir aile hayatı var diye düşünürüm rahat edemem yani. Bir de eşi falan da geliyormuş biri düşünmese biri düşünür. Tedavi süresince kalınır, tedavi bitince gidilir gerisi tatile giriyor. Siz de geldiği zamanlarda tedavisi 1-2 gün sürecekse biz de bu hafta yoğunuz gibi belirterek tedavi dışı günlerde evde olamayacağınızı söyleyin. Bir noktadan sonra anlayacaktır diye düşünüyorumOlabilir bilemiyorum. Ben sadece ablama gelme diyemem. Daha doğrusu kimseye diyemem nasıl denir ki böyle bir şey
Sen yatak işlerini iyi bilirsin pasifAdamın yatağına kendi girecek lafını elalem duyacak ne ballı adam.
Katip ezikliği nerde görsem tanırım. Savcılar bunları itin götüne soktuğu için kuyruk acısı var tabi. Klavye delikanlılığına devam et aslanımHadi şimdi sonraki dayağına kadar git kocana yemek yap, aynı yatağa girmeye devam et.
Hahahah gerçektenAdamın yatağına kendi girecek lafını elalem duyacak ne ballı adam.
Bunu sorun etmiyorlar işte evdeyiz değiliz sorun değil. Doğrudan demedikçe anlamazlar. O derece yakınlık var çünkü. Nasıl diyeceğim siz mantıklı birisi gibisinizYani ablanız da düşüncesiz bana kalırsa. Ben 3 ayda bir gidip 1 hafta boyunca kardeşimin evi de olsa kalamam onun da bir aile hayatı var diye düşünürüm rahat edemem yani. Bir de eşi falan da geliyormuş biri düşünmese biri düşünür. Tedavi süresince kalınır, tedavi bitince gidilir gerisi tatile giriyor. Siz de geldiği zamanlarda tedavisi 1-2 gün sürecekse biz de bu hafta yoğunuz gibi belirterek tedavi dışı günlerde evde olamayacağınızı söyleyin. Bir noktadan sonra anlayacaktır diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?