Kocam ablamların gelmesini istemiyor haklı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz nasıl ailelerde büyüdünüz ben anlamıyorum. Ben aileme bağlıyım hergün telefonda da konuşuruz. Aile bu ya arkadaşlarınız gelse evde ağırlarsınız ama aileden olunca nedense fazla geliyor
O zaman neden konu açtınız ? Bizi değil eşinizi ikna edin çocuk çoluk gelip bizi rahatsız etmiyorlar sonuçta.

İnsanlara kocam haklı mı diye soru sormuşsunuz kocanızın haklı olduğunu söyleyen herkese sövmüşsünüz. Sormayın öyleyse haksız olduğunu düşünüyorsanız. Düşüncenizin aksine fikir belirten insanlara tahammülünüz yoksa böyle platformlarda konu açmayacaksınız. Ve evet kocanız haklı. 1-2 gün süren tedavilerde tüm hafta kalıyorlarsa haklı. Tüm hafta süren tedaviler için diyecek bir şey yok o zaman kalmaları gerekir. Fakat aynı şekilde kocanızın abisi, ablası gelip 1 hafta sizde kalsaydı 1-2 günlük tedavi için, yine buraya konu açar 1 hafta bizde kalıyorlar bunalıyorum haklı değil miyim derdiniz.

Deşarj oldum yalnız teşekkür ediyorum. Rahatladım bayağı. Stres yüküm de size geçmiş oldu ama size ders olsun ya kendinizi kullandımayın bu kadar ahaha
Hadi şimdi sonraki dayağına kadar git kocana yemek yap, aynı yatağa girmeye devam et.

Evet söylüyorum her seferinde bana dünyayı Zindan ediyor zaten boşanalım dedim artık en sonunda ama yanaşmıyor ben gelene nasıl gelme diyebilirim katlanması gerekmez mi
Bosanmaya yanasmasi gerekmez
Gider dava acarsiniz mahkemede ailemi istemiyor bende onu istemiyorum sevmiyorum dersiniz bosanirsiniz
Bosanmaya el ele gidilmez zaten

Olabilir bilemiyorum. Ben sadece ablama gelme diyemem. Daha doğrusu kimseye diyemem nasıl denir ki böyle bir şey

Adamın yatağına kendi girecek lafını elalem duyacak ne ballı adam.

Olabilir bilemiyorum. Ben sadece ablama gelme diyemem. Daha doğrusu kimseye diyemem nasıl denir ki böyle bir şey
Yani ablanız da düşüncesiz bana kalırsa. Ben 3 ayda bir gidip 1 hafta boyunca kardeşimin evi de olsa kalamam onun da bir aile hayatı var diye düşünürüm rahat edemem yani. Bir de eşi falan da geliyormuş biri düşünmese biri düşünür. Tedavi süresince kalınır, tedavi bitince gidilir gerisi tatile giriyor. Siz de geldiği zamanlarda tedavisi 1-2 gün sürecekse biz de bu hafta yoğunuz gibi belirterek tedavi dışı günlerde evde olamayacağınızı söyleyin. Bir noktadan sonra anlayacaktır diye düşünüyorum

Adamın yatağına kendi girecek lafını elalem duyacak ne ballı adam.
Sen yatak işlerini iyi bilirsin pasif
Hadi şimdi sonraki dayağına kadar git kocana yemek yap, aynı yatağa girmeye devam et.
Katip ezikliği nerde görsem tanırım. Savcılar bunları itin götüne soktuğu için kuyruk acısı var tabi. Klavye delikanlılığına devam et aslanım

Bunu sorun etmiyorlar işte evdeyiz değiliz sorun değil. Doğrudan demedikçe anlamazlar. O derece yakınlık var çünkü. Nasıl diyeceğim siz mantıklı birisi gibisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…