Kocam ablamların gelmesini istemiyor haklı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kanser ve yaşadıkları şehir çok ufak mutlu oldunuz mu şimdi
Benim babamda 4. Evre kanser hastası, ablaniz muhtemelen 3 aylık kontrollere geliyordur...ve üzgünüm siz orda olduğunuz için geliyor, gayette daha yakın bir hastanede kontrollerini yaptırabilir...aynı geminin yolculariyiz, birbirimizi kandırmaya gerek yok bu durumda.

Konudan daha çok savcı hanımın yorumlara cevapları tuhafıma gitti. Savcı hanım eşinden izin alamıyorsun ailene gitmek için??? Eşine söyleyebilirsin buradaki üyelere verdiğin cevapları aile bu vicdansız mısın vs diyebilirsin. Bana göre çok değil 3 ayda 1 gelinmesi. Ama bu senin ilişki dinamiğine göre değişir. Sen eşinin ailesine ne çok geliyorlar diyebilir miydin eşin gibi tepki koyabilir miydin? Sorunun cevabı burada gizli aslında.

Medeni kanunda bununla ilgili direkt bir düzenleme yok. Konaklamalı aile ziyaretlerinin boşanma gerekçesi olup olamacağı duruma göre değişir.

Ancak burda asıl konuşulması gereken şey hafendinin gerçekten savcıysa yılda 2 ay keyfe keder izin alıyor olması. Salak saçma sebeplerle izin alan hakim savcılar yüzünden 2 duruşmayla bitecek işler için 2 yıl uğraşıyoruz. Duruşma gününüz hakim izin almışsa diğer duruşma 4-5 ay sonrasına veriliyor. Zaten yılın 1,5 ayı adli tatil yapıyorlar (diğer resmi tatillerle beraber 2,5 ay civarı tatilleri var). Bir de üstüne yılda 2 ay aileye gitmek için izin alıyormuş savcı hanım. Ne ara iddianame yazıyor bu hafendi çok merak ettim.

Konu sahibi gerçekten savcıysan biraz otur oturduğun yere de işini yap. İnsana sinir krizi geçirtiyosunuz bir de hakim savcıların yıllık izni normalde 10 gün. Siz nasıl alıyosunuz 3 ayda bir 2 hafta izni çok merak ettim. Açıklarsanız sevinirim.

Gelmişken vakit geçirelim diye 1 hafta kalmak çok ya bence. Zaten 3 ayda bir geliyorlar 4-5 Saat yol çok uzun değil. 3 gün kalsalar yeterli. 1 hafta misafirlik çok uzun

Eşinin sıkıntı yaptığı çocuklardır zaten. Benim 2 ufak yeğenim var canımdan çok severim. Ama 1 haftalığına gelseler gittiklerinden sonra 2 gün ev topluyoruz ve sessizliğe alışmaya çalışıyoruz. Çocuk kolay bir şey değil, anne baba mecbur tahammül ediyor, ama enişteye falan 1 hafta fazla gelir normal yani. İnsanız hepimiz doğruya doğru şimdi

Bayramlar var malum. Ne diyormuş siz söyleyin ukala ukala konuşacağınıza
Zaten bu hep böyledir.
Kocasına sesini çıkaramayan kadınlar gelir burada hakaret eder giderler. Önce tedavi amaçlı 1 hafta dedin şimdi de yeğenlerini görmek için diyorsun. Kocan mecbur mu 3 ayda 1 hafta ağırlamaya ? Hadi 2 gün olsun en fazla 1 hafta nedir. Bi de gelmiş atar gider yapıyosun

Konu sahibi de sanırım bayramlarda falan gidiyor, bir bayram eşinin ailesine bir bayram kendi ailesine gibi. Arada yıllık izin de alıyorlarsa demek ki.

Eşiniz gayet haklı. Bir iki gün kalsa anlarım fakat bir hafta çok uzun bir süre üstelik çocukta varmış. Tedavinin her seferinde bir hafta sürmesinide anlayamadım. Hastaneye yatışı yapılan hastaları bile durumu ağır değilse doktor en geç iki gün içinde taburcu ediyor.

Konu sahibi de sanırım bayramlarda falan gidiyor, bir bayram eşinin ailesine bir bayram kendi ailesine gibi. Arada yıllık izin de alıyorlarsa demek ki.
Hayır 3 ayda bir 2 hafta izin alıyolarmış sırf ailelerde kalmak için. Savcıların böyle bir izni yok. Nasıl alıyomuş açıklarsa sevinirim yoksa kendisini HSKya şikayet edeceğim.
3 ayda bir izne çıkıp bir hafta kendi ailesinde bir hafta benim ailemde kalıyoruz.

Hayır 3 ayda bir 2 hafta izin alıyolarmış sırf ailelerde kalmak için. Savcıların böyle bir izni yok. Nasıl alıyomuş açıklarsa sevinirim yoksa kendisini HSKya şikayet edeceğim.
Ya muhtemelen kadın savcı değil zaten. Belki eşi savcidir da nicki alırken öylesine yazmıştır ama o durumda da eşi sürekli rapor çakıyor olur tabi

Maalesef eğer doğruysa kendilerinin girmediği bir duruşma birileri için hayat memat meselesi olabilir.

Aynen. Böyle bir izin süresi yok ki. İzin alma prensibi daha farklı hakim ve savcılarda. İnsan bari öncesinde açar bir şeyler okur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…