- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.287
- 598
- Konu Sahibi Savcihanimm
-
Savcı hanımlar bu kadar pasif olmuyor evliliklerinde. Ne demek eşim yalnız yollamıyor.hakaret eden ve bu hakaretin hukuki sonuçlarını bilmeyen bir savcı
Benim babamda 4. Evre kanser hastası, ablaniz muhtemelen 3 aylık kontrollere geliyordur...ve üzgünüm siz orda olduğunuz için geliyor, gayette daha yakın bir hastanede kontrollerini yaptırabilir...aynı geminin yolculariyiz, birbirimizi kandırmaya gerek yok bu durumda.Kanser ve yaşadıkları şehir çok ufak mutlu oldunuz mu şimdi
Hakaret derken?hakaret eden ve bu hakaretin hukuki sonuçlarını bilmeyen bir savcı
Medeni kanunda bununla ilgili direkt bir düzenleme yok. Konaklamalı aile ziyaretlerinin boşanma gerekçesi olup olamacağı duruma göre değişir.savcı imiş kendisi nickine bakılırsa. eski bir hukukçu olduğunuz için ben sormak istiyorum. eşin rızası olmaksızın gerçekleştirilen bilhassa konaklamalı aile ziyaretlerine medeni kanunun bi şey demiş mi? savcı hanım eksik kalmış bu yönden anladığım kadarıyla.
Gelmişken vakit geçirelim diye 1 hafta kalmak çok ya bence. Zaten 3 ayda bir geliyorlar 4-5 Saat yol çok uzun değil. 3 gün kalsalar yeterli. 1 hafta misafirlik çok uzunAblamlar yaşadığım şehire 4 - 5 saatlik mesefedeler, yaşadığım şehirde twdevi amaçlı 3 ayda bir gelmek zorunda. Gelmişken vakit geçirelim diye en fazla 1 hafta kalıyorlar. Çocukları da var. Eşim neden zırt pırt geliyorlar diye surat yapıp benimle kavga ediyor. Haklı olduğunu iddia ediyor. 3 ayda bir, bir hafta uzun bir süre mi?
Normalde 3 ayda bir hafta hiçbir şey, özellikle erkekler bu kadar takılmaz. Ama çoluk çocuk toplaşıp geliyorlarmış, zor olur ya bir hafta bir araba dolusu insan. Tedaviden arta kalan zamanda vakit gecirmeye gelip üstüne bunu rutine bindirip elleri boş gelmiyorlarsa, rahatsız etmemeye ihtimam gösteriyorlarsa problem değil, ama aksi durum varsa haklı. Sizin onun ailesi ile aranız nasıl mesela?
Zaten bu hep böyledir.Bayramlar var malum. Ne diyormuş siz söyleyin ukala ukala konuşacağınıza
Konu sahibi de sanırım bayramlarda falan gidiyor, bir bayram eşinin ailesine bir bayram kendi ailesine gibi. Arada yıllık izin de alıyorlarsa demek ki.Medeni kanunda bununla ilgili direkt bir düzenleme yok. Konaklamalı aile ziyaretlerinin boşanma gerekçesi olup olamacağı duruma göre değişir.
Ancak burda asıl konuşulması gereken şey hafendinin gerçekten savcıysa yılda 2 ay keyfe keder izin alıyor olması. Salak saçma sebeplerle izin alan hakim savcılar yüzünden 2 duruşmayla bitecek işler için 2 yıl uğraşıyoruz. Duruşma gününüz hakim izin almışsa diğer duruşma 4-5 ay sonrasına veriliyor. Zaten yılın 1,5 ayı adli tatil yapıyorlar (diğer resmi tatillerle beraber 2,5 ay civarı tatilleri var). Bir de üstüne yılda 2 ay aileye gitmek için izin alıyormuş savcı hanım. Ne ara iddianame yazıyor bu hafendi çok merak ettim.
Konu sahibi gerçekten savcıysan biraz otur oturduğun yere de işini yap. İnsana sinir krizi geçirtiyosunuz
Ben razıyım ama eşim beni yalnız yollamaz
Hakaret derken?
Hayır 3 ayda bir 2 hafta izin alıyolarmış sırf ailelerde kalmak için. Savcıların böyle bir izni yok. Nasıl alıyomuş açıklarsa sevinirim yoksa kendisini HSKya şikayet edeceğim.Konu sahibi de sanırım bayramlarda falan gidiyor, bir bayram eşinin ailesine bir bayram kendi ailesine gibi. Arada yıllık izin de alıyorlarsa demek ki.
3 ayda bir izne çıkıp bir hafta kendi ailesinde bir hafta benim ailemde kalıyoruz.
Ya muhtemelen kadın savcı değil zaten. Belki eşi savcidir da nicki alırken öylesine yazmıştır ama o durumda da eşi sürekli rapor çakıyor olur tabiHayır 3 ayda bir 2 hafta izin alıyolarmış sırf ailelerde kalmak için. Savcıların böyle bir izni yok. Nasıl alıyomuş açıklarsa sevinirim yoksa kendisini HSKya şikayet edeceğim.
Maalesef eğer doğruysa kendilerinin girmediği bir duruşma birileri için hayat memat meselesi olabilir.Hayır 3 ayda bir 2 hafta izin alıyolarmış sırf ailelerde kalmak için. Savcıların böyle bir izni yok. Nasıl alıyomuş açıklarsa sevinirim yoksa kendisini HSKya şikayet edeceğim.
sizin gibi düşünmüyoruz diye mi insanlıktan uzağız? Üzgünüm siz de evlilik ruhundan ve sorumluluğundan oldukça uzaksınız, eşinize üzüldüm.Çok yanlış bir yere soru sormuşum burdaki insanların çoğu insanlıktan epey uzak
Aynen. Böyle bir izin süresi yok ki. İzin alma prensibi daha farklı hakim ve savcılarda. İnsan bari öncesinde açar bir şeyler okurHayır 3 ayda bir 2 hafta izin alıyolarmış sırf ailelerde kalmak için. Savcıların böyle bir izni yok. Nasıl alıyomuş açıklarsa sevinirim yoksa kendisini HSKya şikayet edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?