Kocam aileme cok karsi, ve bana deger vermiyor artik ne yapmaliyim ?

Evet tabi de , her elin oğlu aynı değil.
Bazen gerçek aileden daha can olan hayat arkadaşları var.

Yanlış , rencide edici ama bunu hep yüzüne vurması , ailesine hakaret etmesi karakter meselesi.

Bunu neden okadar yanlis anladiniz anmlamadim. Benim babam onu yani artik burda uyuyor, yatiyor. yemek yiyor. Su iciyor. yani o da var unutmayin. Yasiyor yani unutulmasin manasinda söyledi.
Canım birseyin söylenmesinin onlarca yöntemi varken en olmayacağını söylemiş baban ...farkındaysan esin de "bizim gibi yanlış anlamış".Eşinin yanlış anlamasını düzeltmek için zaman,telafi gerekiyorken adamın tezini doğrulayacak yaşantılar olmuş.Bence bu konuyu eşinle konusmalisin ve ortak bir davranış şekli belirleyin.Olaylarin dışına çıkıp 3. bir göz olarak izlemeni tavsiye ederim.Adamin "benim ,ailemin malinda gözleri var" şeklinde bir algısı var şu an.Bunu değiştirmeye bakın bence

Evet tabi de , her elin oğlu aynı değil.
Bazen gerçek aileden daha can olan hayat arkadaşları var.

Yanlış , rencide edici ama bunu hep yüzüne vurması , ailesine hakaret etmesi karakter meselesi.
Bir müsade edip soluk alsalar üstüne yeni bir durum yaratmasalar adam unutur bence...kendi aldıkları evi kayninin üstüne yapacak kadar konu sahibinin erkek kardesine guvenen..bu konuda ailesinin tepkisine sırt dönüp reddi miras yapacak kadar dik durabilen bir adam gördüğüm ..ama konu sahibinin diğer aile üyelerine "güvenmiyor"

Bunlar benim esimin bana benim babami kücük düsürmek icin söyledigi laflar.

Ben annem babamgilde kalinca cok az harciyorum. tabi alisveriste yardim ediyorum ama biz böyle gördük.

Sorun benim babamin nasil konustugu deil, bizim aile olarak yapi farkimiz.

yanlis anlasilma oldu galiba. Evi benim kardesime yapmasak alamazdik. Ona mecburduk. Simdi biz kredisini ödüyüruz. Istanbula dönünce satacagiz evi- O sadece bir yatirim gibi. Kredi almak icin benim kardesimin üzerine yaptik. ki bunuda yapan cok kisi var.Ilk degilim.

Güvenmeyen onun ailesi. Benim deil. GÜvenmekten ziyade gelip bana v esime cok inanilmaz laflar ettiler. Yani sonra kaynanam bile dedi keske demeseydim diye.
O kavgadan sonra da esim babasinin üzerine parayi firlatip yeni eve ciktik. Babasi parayi geri verdi esime. yani ya burdaki insanlar cok abartiyor benim olayimi veya bende hata var.

Ailenin yanında kalırken evin Pazar masrafına katkıda bulunman çok doğal zaten. Eşin de öyle dememiş mi zaten? Ailenin yanındayken onlara para ödetme demiş.
Anladığım kadarıyla eşiniz babanızın eski sözlerinden dolayı, bu kız burada yedi içti diye borçlu kalmak istemiyor.

Benim ailem böyle seyleri düsenecek kadar olgun degil. Zaaten daha tenezzül bile etmiyorlar hic birsey istemiyorlar. Babamin guruda kirilmis.

kiz kardesinizin yaptigi cok buyuk yanlis. Esinizi opun basinizin ustune koyun kimse bunlara sessiz kalmaz.

Benim eşim benim abimin üstüne tapulanacak bir eve peşinat filan vermez.Evi almaz yine oyle yapmaz ....keza ben de onun abisi ile boyle bir işe girmem.Esin sana ve abine oldukca guveniyor demektir bu.Yarin bosansaniz o formaliteden dediğin tapu yüzünden esin kendi evinin kapısından giremez.Kayinvalidene gerekli dersi zaten esin vermiş ...işine karistirmamis ,onları bastırmış.Senin de ailene dik durmani ,mahcup olmamanı istediği için seni tembihliyor kaldığında masraflari öde diye.Bence biraz ılıman olup eşinin sakinlesmesine,kendince yaptığı tespitleri unutmasina izin ver.

kiz kardesinizin yaptigi cok buyuk yanlis. Esinizi opun basinizin ustune koyun kimse bunlara sessiz kalmaz.

Evet sagolun. Benim burda gercekten artik cözmek icin ugrastigim : ben neyapabilirm ? Ve ne yapmaliyim. Ben burda bu konuyu bunun icin actim sadecece. Kiz kardesim e 100 TL verdim bide on euro harclik cocuguna. Belki beni burada kimse anlamaya bilir ama esimden habersiz verdim.

Ben avrupadan türkyiye geliyorum Eli bos gelelem. Gelmemide beklemyin. Ben ailem esimin düsüncesini cok takmiyor. Kimse umursamiyor. Annem zaaten biz para istemiyoruz bide laf ediyor diyor, dedi. Yani burda kimsenin empati duymasini beklemiyorum bu saattten sonra.

Ama ben neyapabilirm. Istanbula tasindigimizda isler daha kötüye gidecek diye korkuyorum. Babamda akcigerden rahatsizlandi, nefes darligi cekiyor. Benim aileme yardim etmem burda artik mümkün olmayacak.

Calissam bile benim esimin gözüne batiyor. Eskiden hep ben calistim yardim ettim kiz kardesime, esya almak icin, babama araba almak icin vs. Ben böyle büyüdüm. Ailemin durumu herzaman iyi olmadi.

cok dogru diyorsun, Ama olmuyor. Hersey gözüne batiyor. Ben onunla annem babam hakkindan bahsedemiyorum bile.

konu acilsa bile, hemen babmi alcak bir insanin yerine koyuyor. kalitesiz acgöz fln diyor.

Eşiniz anladığım kadarıyla, hayatta sık karşılaşılmayan, dik duruşlu ve kendi prensipleri olan gururlu bir insan.Hayata bakışınız farklı olduğu için anlaşamıyorsunuz.

Eşiniz anladığım kadarıyla, hayatta sık karşılaşılmayan, dik duruşlu ve kendi prensipleri olan gururlu bir insan.Hayata bakışınız farklı olduğu için anlaşamıyorsunuz.

bana bunu esim de cok diyor. Kafa yapimiz fakli. Cünkü bu konuda hic anlasamiyoruz.

Sizde bu iliskinin sonumu geldimi demektir `?

Canim senin ailen canin cigerin anliyorum seni..kim ister ailesinin durumu kötü olsun yardim etmesin. Ama sunuda dusun artik iyisiyle kotusuyle yuwan war ve kazandigin biriktirdigin sende calissan, esinde calissa ortak vede o ailesine yardim hic etmemisken senin etmen 1 tl bile olsa yeri geldiginde gozune batar. Tadini bozma ewliliqinin kocanla kotu olma esinden izinsiz hele boyle gizli para werme mevzularina hic girme emin ol bosanmaya bile gider bir anda. Allah mutluluqunuzu bozmasin yinede uzme kendini

Aileleriniz farkli yapida karsilikli yanlislar yapilmis esinizi hakaretleri disinda ben biraz hakli buldum kizkardesinizin yaptigi yenilir yutulur cinsten degil onu surekli konusmasi normal aslinda esinizin bi cizgisi var siz ona uyum.saglayamiyo gibisiniz tarafsiz dinleseniz yapmak istediklerini belki hak verirsiniz bilemedim

bana bunu esim de cok diyor. Kafa yapimiz fakli. Cünkü bu konuda hic anlasamiyoruz.

Sizde bu iliskinin sonumu geldimi demektir `?
yok canım neden sonu gelmiş olsun, aşılamayacak sorunlar değil, sadece ailelerle ilgili sorun var anladığım kadarıyla.Başka konularda nasılsınız bilmiyorum, aileleri evinizin içinden uzak tutun bir süre isterseniz.Çünkü bizde eşimle ilk evlendiğimizde tamamen farklı algılara sahip insanlardık.Ben eşinizin tutumuna daha yakın bir pozisyondaydım açıkçası.Belki o nedenden daha iyi anlıyorum eşinizi.Ama zaman içinde farklılıklar kayboldu.Şimdi çok sık bu nedenlerden tartışma yaşamıyoruz.O bana biraz uyum sağladı ben ona biraz uyum sağladım, bir şekilde çözüldü.Sizde zamanla çözersiniz eminim.Ben evleneli yedi yıl oluyor ve ancak daha geçen yıl tam anlamıyla tartışmalara son verebildik.

Kusura bakma ama sen gir bi ise calis ole yolla ailene evt yollanir ama anladigim kadariyla sen baya baya duzenli yolluyorsun para ben bayanim ama bende eşimin bole bisi yapmasini istemezdjm ve derdim yani benm ailem.bana yardim ediyor sen kendi ailene belliki ailesinin maddi destekleri olmus size karsi oda senin ailenden bekleyebilir ha durumlari yoktur okey destek olmasinlar size ama sureklide siz esininizin ve cocuklarinizin yoksa bile ilerde olcak cocuklarinizin riskini gonderemezsiniz anne baba cok ayri evet ihtiyaclari warsie destek olunjr ama surekli deil bak kardeslerindee warmis hep sizden hep sizden kiz kardesinizinde hic bir haddine degil o hareketi yapmak sizi yanlis anlamayin ama bildigin yemeye calisiorlar eşiniz hakli bende olsam bende hazmedemezdim sizde cok ihtiyaclari warsa oturun calisin kendiniz gonderin

Kocandan gizli bir şeyler göndermen sence etik mi ? Başka şeyler yazardım ama hakaret sayılır diye "etik" kelimesi ile yetiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…