- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
Arkadaslar merhaba
Ben istanbulda büyüdüm. sonra esimle evlendik (akraba evliligi) ve avrupaya tasindik.... cünkü oda orda dogmus büyümüs.
Ilk zamanlar kocamin ailesi ile beraber kaldik ,sonra kaynanam bana bagirip cagirmaya basladi. Ev alacaktik burnumuzdan getirdi. Aman yok senin erkek - kardesimin üzerine olmazmis, cünkü evlenirse karisi kandirip evi falan elinden alabilirmisde fln. Olay büyde ve bizde ayrildik.
Simdi ayri yasiyoruz ve bi ev sahibi olduk. Cok sükür ordan kira geliyor su an. Ve ikince ev icin krediye bas vurduk. Ama esimde benim nezaman aileme bir iyiligim dokunsa, mesela anneme telefon aldim, laf sokmadan duramiyor..
Bazen deliriyorum ve bana cevap olarak senin babanlar insan degil, kalitesizler gibi laflar söylüyor. O ailesine hic para falan hic göndermemis.
Evlenmeden önce babam ona biraz sert cikmisti, davranislarindan dolayi. Sürekli onu dile getiriyor, insan degilmis babam. Insanliktan önce parayi düsünüyormus. Yok senin baban sizin lokmalarinizi sayiyor mus , gönlü zengin degilmis. Yok hic deger vermiyormus.. Yaaa dayanamiyorum.
Kiz kardesime para yollamistik gecen yil, bizim yillik sadakamiz online bir kuruma havale etsin diye... Onu kizkardesim yatimamis kocasinin borcunu ödemek icin ona vermis. Ondan beri kizkardesimin kocasiyla konusmuyor...
Kendi ailesinden Miras red etti, benim de aynisini yapmami bekliyor. Benim ailemin bizden beklentileri olmasin diye.
Aile olarak farkimiz yüzünden sürekli tatsiz olaylar oluyor. Hayamin sonuna kadar idare etmek zorundamiyim ?
Eşin ailesine yardim etmiyorsa senin de etmeni istememekte hakli. O sizin ev butceniz birbirinizin izni olmadan, ya da riza olmadan ortak paradan harcama olmaz. Ayrica kizkardesinin kocasi konusunda %100 hakli.Arkadaslar merhaba
Ben istanbulda büyüdüm. sonra esimle evlendik (akraba evliligi) ve avrupaya tasindik.... cünkü oda orda dogmus büyümüs.
Ilk zamanlar kocamin ailesi ile beraber kaldik ,sonra kaynanam bana bagirip cagirmaya basladi. Ev alacaktik burnumuzdan getirdi. Aman yok senin erkek - kardesimin üzerine olmazmis, cünkü evlenirse karisi kandirip evi falan elinden alabilirmisde fln. Olay büyde ve bizde ayrildik.
Simdi ayri yasiyoruz ve bi ev sahibi olduk. Cok sükür ordan kira geliyor su an. Ve ikince ev icin krediye bas vurduk. Ama esimde benim nezaman aileme bir iyiligim dokunsa, mesela anneme telefon aldim, laf sokmadan duramiyor..
Bazen deliriyorum ve bana cevap olarak senin babanlar insan degil, kalitesizler gibi laflar söylüyor. O ailesine hic para falan hic göndermemis.
Evlenmeden önce babam ona biraz sert cikmisti, davranislarindan dolayi. Sürekli onu dile getiriyor, insan degilmis babam. Insanliktan önce parayi düsünüyormus. Yok senin baban sizin lokmalarinizi sayiyor mus , gönlü zengin degilmis. Yok hic deger vermiyormus.. Yaaa dayanamiyorum.
Kiz kardesime para yollamistik gecen yil, bizim yillik sadakamiz online bir kuruma havale etsin diye... Onu kizkardesim yatimamis kocasinin borcunu ödemek icin ona vermis. Ondan beri kizkardesimin kocasiyla konusmuyor...
Kendi ailesinden Miras red etti, benim de aynisini yapmami bekliyor. Benim ailemin bizden beklentileri olmasin diye.
Aile olarak farkimiz yüzünden sürekli tatsiz olaylar oluyor. Hayamin sonuna kadar idare etmek zorundamiyim ?
Çalışıyorum tabiki kocamın görevi bana ve çocuğuna bakmaktır ailesi yemek istiyorsa çocuğunu evlendirmesin kimsenin de basını yakmasın ne cins aileler var yakimin parasını kime yedirmiyosunuz? çalışmıyosanız sizin paranızı göndermiyosa ailesinin sefası olsun. helal olsun hoş olsun. aileme yardım yapmıcam da kime yapıcam.
Hem eşinizin parasından annenize telefon alıyorsunuz hem kız kardeşiniz eşinizin sadakasını gidip harcıyor ama suçlu olan eşiniz oluyor öyle mi? Suçlu olan kardeşleriniz,eşiniz değil. Bu ne yahu? Adamın parasını ondan habersiz başka bir yere akıtıyorsunuz.
Ya birde o telefon mevzusu : Annemin telfonu gercekten cok kötüydü. Esimde sürekli yok senin baban orda sizin yemenize icmenize laf edecek. Onunla hesaplas. Sonra kulagima laf gelmesin diyordu hep alisverisi sen yap orda. ...
Ben bunlarida duymaktan biktim... orda anneme telefon aldim 1200 TL sadece. Cok bisey deil. Bisey demedi ama eminim bir gün laf gelir onada söylenecek bunu cok iyi biliyorum.
Ben calisirsam kirada da katkida bulunacagim onu söyledim. Ama yinede konu her 2-3 ayda bir aciliyor. Bunu ben dipten cözmeye calisiyorum artik.
Bi zaman esimle istanbula tasinirsak ne yapcagim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?