Evet kurtarmak gerekiyor ama eşim onlara mecbur hissediyor kendini benimle buluşmaya bile gelmiyor laf cekmememk için şuan orda daha kötü durumda ama nasıl kurtarcam bilmiyorum ilk önce görüşmem lazım ama görüşmem için evdekilerin bişey dememesi gerekiyor annesine boyunmü bükeyim yalvariyimmi çok çaresizim ne yapcam bilmiyorum Bosan diyor arkadaşlar bu durumda nasıl boşanıyimDurumuna çok üzüldüm, eşinizi onların elinden bir an önce kurtarmalıdın sonra da psikologa götürmelisin, gerekiyorsa araya birilerini koy bi şekilde kocana ulaş
Adam maaşınla kumar oynuyor, boşanmayıp ne yapacak?Boşan demek kolay, hemen böyle bir yola girilmeli, dediğim gibi araya birini koymalısın ki dışarı gezmeye çıkar gibi çıkarsın
Napacak ilkokul çocuğu gibi kocasını görmek için anasından babasından izin kağıdı çıksın die mi bekleyecek . İnşaatta çalışıp elindeki yarım maaşı kumara veren adamın peşinde sürünsün mü ? İnsan ailesinin köşesinde oturmak yerine ,ilk karısından vazgeçmez resmen kaçmış sorumluluklarından.Boşan demek kolay, hemen böyle bir yola girilmeli, dediğim gibi araya birini koymalısın ki dışarı gezmeye çıkar gibi çıkarsın
Boşan demek kolay, hemen böyle bir yola girilmeli, dediğim gibi araya birini koymalısın ki dışarı gezmeye çıkar gibi çıka
Çok haklısınız zaten bunu yapicam kendiyle karşılıklı konuşup ailemle çekip gitcem yaylaya 2-3 gelmiycem yüz yüze söylüycem kendine bütün zorluklarda ben vardım vesayre diye ama o görüşmeyi nasıl ayarliycamBaştan dolma akıllı olduğu belliymiş aklı başında insan memuriyetten istifa eder mi?Akılsızlığının cezasını hem kendi çekmiş hem size çektirmiş.Bir baltaya sap olacam diye sizi oradan oraya taşımış.En büyük destekçişi siz olduğunuz halde ilk gözden çıkardığı siz olmuşsunuz.Bu kadar fedakâr olmayın tüm adımları siz atmak zorunda değilsiniz bir o adım atacak bir siz.Bırakın kendi hâline eğer düzeltmek isterse kendi gelir ,inatla gidecem derseniz hiç kıymetiniz olmayacak işin sonunda yine sizden vazgeçecek
Eşinin ailesi, konu sahibini eşiyle görüştürmüyor.Anlayan varsa özet geçsin lütfen.
Gerek yok siz bunu söyleyince" tabi yaa! en kötü günümde sen vardın,her aptalca hatamda yanımda durdun ben bunu niye daha önce düşünemedim " diyecek hâli yok .Yapmasaydın diyecek Onu yokluğunuzla cezalandırın anlarda tepeleri aşar gelir yoksa yok yani....Çok haklısınız zaten bunu yapicam kendiyle karşılıklı konuşup ailemle çekip gitcem yaylaya 2-3 gelmiycem yüz yüze söylüycem kendine bütün zorluklarda ben vardım vesayre diye ama o görüşmeyi nasıl ayarliycam
Araya başka insanlar girer diye korkuyorum o annesi yanına kız bile getirebilirGerek yok siz bunu söyleyince" tabi yaa! en kötü günümde sen vardın,her aptalca hatamda yanımda durdun ben bunu niye daha önce düşünemedim " diyecek hâli yok .Yapmasaydın diyecek Onu yokluğunuzla cezalandırın anlarda tepeleri aşar gelir yoksa yok yani....
Kızlar da sıraya girmişti bu harikulade adam için. Karısı azcık uzaklaşsa da ben kapsam diye bekliyorlardı.Araya başka insanlar girer diye korkuyorum o annesi yanına kız bile getirebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?