Kocam ailesi görüştürmüyor çok çaresizim lütfen akıl verin

Adam sizi ordan oraya sürüklemiş, kendi hatasının bedelini ödeme cesareti bile yok. Ne kolay öyle ben çalışmayacağım demek. Ne zamana kadar arkasını başkaları toplayacak. Çok bencil bir eşiniz var adam size toparlayacağım bile demiyor bekliyor ki başkaları yardım etsin. Kendinize bunu neden yapıyorsunuz daha çok gençmişsiniz

Kurtarılması istemeyen kimseyi kurtaramazsiniz Aslında en güzeli kendi yolunuza bakmak.Ama seviyorum diyorsunuz

Siz iyi misiniz ? Bi de panik panik yazmissiniz . Ne bos beles biriymis de kurtuluyorum diye sevinmiyosunuz. Istifa ediyo isinden , batiyo calismak istemiyo , kumar oynuyo ailesine siginmis psikolojim bozuk ayagina sizi de gormek istemiyo rezil etmis sizi resmen. Ailesine siginmis yasar gider oyle 70 yasina kadar asalak gibi. Asla duzelmez gecici durum degil bazen insanlar psikolojik buhranlar gecirebilir ok ama bu adam bastan falso . Birakin aramayin sormayin bosanma avukati tutun ailesi de tursusunuz kursun

Uykudan kalktım okudum.ama tam anlamadım karışık anlatmışsın
Konu sahibinin eşi memurmuş ailesi iş kuralım demiş memurluktan istifa etmiş.ardından iş umdukları gibi gitmemiş batmışlar sonra borçlardan ailesinin yanına gelmişler borç çok diye beraber kalacaklarmış bir süre, ardından kumar oynamış eşi maaşının yarısı gitmiş farketmiş ardından Bayram günü adam ortadan kaybolmuş iş elbiseleri ile, iki gün gelmemiş yaylada olduğunu söylemiş bulunca.
Sonra konu sahibinin eşinin hasta olduğunu düşünüp doktora götürmüşler. Konu sahibini de ailesi götürmek istemiş kayınvalidesi git demiş çalışıp eşime bakayım demiş kayınvalide bakamazsin git demiş.
Şimdi ailesinin evinde , adamla otelde buluşalım konuşayım diye diretiyor. Kayınvalidesinden bunun için izin alması gerekiyormuş. Çocukta yok boşan diyorlar bu arada başka kadın bulur ailesi diye korkuyor hâlâ

Tamam da bende kayinvalide olsam gül gibi memuriyeti yakarken oğluma bunu yaptıran ya da yapmasına engel olmayan geline gerçekten bilenirdim
Sizin payınız var mı bilmiyorum ama memuriyet yakmak nedir niye izin verdiniz

Tamam da bende kayinvalide olsam gül gibi memuriyeti yakarken oğluma bunu yaptıran ya da yapmasına engel olmayan geline gerçekten bilenirdim
Suçu akılsız, sorumsuz oğlunuzdan geline atardınız yani...
Oğluşum yapmaz, oğluşum etmez.
Kumarı da mı gelin hanım oynadı?

Suçu akılsız, sorumsuz oğlunuzdan geline atardınız yani...
Oğluşum yapmaz, oğluşum etmez.
Kumarı da mı gelin hanım oynadı?
Tam olarak öyle değil ama engel olsun isterim konuyu gelip bana anlatsın isterim
Lütfen objektif olun bu adam muhtemelen askerdir
Oğlunuz gül gibi mesleğini bıraksın inşaat işçisi olsun tamam peki olur der misiniz

Tam olarak öyle değil ama engel olsun isterim konuyu gelip bana anlatsın isterim
Oğlunuz gül gibi mesleğini bıraksın inşaat işçisi olsun tamam peki olur der misiniz
Evet askerdi ve oğlu şimdiye kadar umrunda değildi evlendik doğuya gittik karın beni niye aramiyor oro....spu demiş telefonla eşim bundan sonra 3 sene görüşmedi bana dediği lafı geçtim benden öncede eşim gorusmuyordu küs değillerdi ama mesafeliydi niye can ciğer oldular anlamdım

Adam işi kardeşleriyle kurmuş sanırım. Yani annenin habersiz olduğunu düşünmüyorum.
Evet kensinlikle eşine karşı çıkmalıydı. Belki dediğiniz gibi aileyi haberdar edebilirdi.
Ama adam istifa etmiş, batınca aile evine taşınmış, kumar oynamış ve kaçıp ben çalışmıyorum demiş.
Hala adamı aklayamıyorum. Hem kendi hayatını hem eşinin hayatını mahvetmiş.
Şımarık, sorumsuz, bencil. Böyle bir evladım var ile yüzleşmektense sadece gelini suçlamak çok kolay.

Teşekkür ederim sonunda anlayan biri 3 sene evlilik 2 sene öncesi 5 senedir hayatımda bu adam benim iyi zamanlarında beni hiç incitmedi şimdi hadi yoluna mı diyeyim ailesine karşı hep korudu beni en ufak şeyde karımdan özür dileyin derdi şimdi buluşmak için bile laf duyarım diye düşünecek hale geldiyse gerçekten psikolojik olarak tükenmiş durumdadır aceleyle gidip bosayim mı kendine gelir bu durumdan çıkar geçer karşıma olmuyo der bosanirim ama şuan nasıl ne halin varsa gör diyeyim ailemle gidicem yaylaya ama gitmeden görüp yanında oldugumu hissettirmem lazım veya eşim iyileşene kadar diyip ailesiyle konuşup geri evlerine dönerim bu iyi bir secenekmi bilmiyorum ama gitmeden görmemde yanlış bişey yok bence ailesinden izin falan diyorlar bu adam bunalmış korktuğu için değil kimseye laf anlatacak hali yok sadece.ne yapıyım zamanında yaptığı onca şeyi görmezden gelip hadi yolunamı diyim

Kurtarılması istemeyen kimseyi kurtaramazsiniz Aslında en güzeli kendi yolunuza bakmak.Ama seviyorum diyorsunuz
Belli ki konu sahibi de kurtarılmak istemiyor, o yüzden mantıklı olanı yazsak da uygulamayacak.
Kayınvalide olsam geline bilenmem, oğlumu ne kadar kafasız yetiştirmişim diye üzülürüm.
Bu ülkede evli olan kaç erkek maaşını bile doğru söylüyor eşine? Kaç kadın eşinin birikim yaptığından ve ne kadar biriktirdiğinden haberdar, ben söyleyeyim 100 evliden ancak 10 tane kadarı karısına maaşını net olarak söylüyordur, birikimini eşinden saklamıyordur.

BDV kocasının maaşını, birikimini bilmeyen kadınların dert konularıyla dolu, söz konusu ailesi olunca karısını dinlemeyen koca konularıyla dolu.

Oğluna bunu yaptıran kendi kardeşleri, gitsin çocuklarından hesap sorsun ki aslında o da tuhaf olur, zira aklı başında hiç kimse önünü ardını düşünmeden hesap kitap yapmadan memuriyeti yakıp ticarete atılmaz, hiçbir şeyi düşünmeden kardeşlerinin kafasına uyan adam için gelin de suçlanamaz kardeşler de suçlanamaz.

Kendi elleriyle mahvettiği hayatı yüzünden psikolojisi bozulmuş, şimdi de konu sahibi eşi yüzünden hayatını mahvetmek üzere.

Aradığın zaman açmıyor mu? Mesajlara cevap vermiyor mu? Kaynanana demiyor musun benim kocamın bana da ihtiyacı var diye ne diyor? Ailen ne diyor? Veya madem gemileri yaktın niye kocanı görmeye gitmiyorsun?

Bundan nasıl koca olur düşündün mü? Anan baban ne diyor dediklerini dinliyor musun? Yarın çocuklu bu duruma düşersen ne yapacaksın? Lay lay lom havasındasın. Düşünüyor musun bunları?

Ayrıca kaynana kim ya. Onun yüzünden niye olsun? Kadın da oğlunun derdine düşmüş belli ki.

Ne tedavisi görüyor, konulan teşhis ne? Siz kendinizi kandırmaya devam edin. Kocanız Afrikada kabile içinde bile olsa istese sizi arar yanınıza gelirdi ya da bilgilendirirdi. 3 sene evlilik 2 sene öncesi 5 senedir siz de onun hayatındaydınız ama sizinle konuşmuyor bile. Buluşmak için laf duyarım ne demek? Resmi nikahlı evli iki yetişkin değil de ergen ortaokul çocukları gibisiniz. Bu adam bunalmış kimseye laf anlatamıyor vs siz kimse misiniz? Asıl sizin yanınızda olup sizinle kalmalı, tedaviye sizin yanınızda devam etmeli ama o bile yok. Siz istiyorsunuz diye herkes istemeli mi, sadece sizin düşünceleriniz mi önemli? İnsan iki eli kanda bile olsa eşini böyle bırakmaz. Arama yok, sorma yok, haber verme yok, gelirim gelmem deme yok, karım ne yiyip ne içiyor diye dertlenmek yok. Neyse siz gidin kapılarına en azından nedir ne değildir öğrenin. Sizi istiyor mu istemiyor mu arafta kalacağınıza gerçekle yüzleşin, yolunuzu çizin.

Kumar oynamış, eşiniz ailesinin, annesinin söylediklerine göre hareket ediyor. Psikoloğu bile annesi seçmiş. Kendi eşinizle görüşmek için annesinden izin mi alacaksınız şaka mı bu? Neler okuyorum ben böyle...

senin kafandaki birine tavsiye veremem canim malesef.fikirlerim degerlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…