İlacı tedaviyi eşinin yanında da kullanabilir. Kadın ilaçlarına el mi koyacak, doktora gidemezsin mi diyecek? Bugün başına bir iş gelse yasal temsilcisi karısı. Ona danışacaklar önce, aileye değil. Adam karısından kaçıyor orası kesin. Her zaman iki taraflı dinlemek gerek. İşe gidiyorum diyip cep telefonunu bile evde bırakmış 2 gün eve gelmemiş. Doktora psikoloğa annesi niye götürüyor, tamam ailesi ilgileniyor iyi bir şey ama bu kadın neci, haberi bilgisi olmak zorunda değil mi? Kadın programına çıkıp hiç bir sorunumuz yoktu, seviyorum dön diyen adamların eşleri yayına bağlanıp neler neler söylüyor yalanlıyor. Adamda şizofreni vs mi başladı, yoksa evlilikte yaşadıkları mı bu hale getirdi, bir de karşı tarafı dinlemek lazım. Annesi üstü kapalı belirtmiş, sen çalışarak bakamazsın zor demiş. Kocası bırak nasılsın demeyi, hastalığını durumunu tedavisini bile paylaşmıyor.Arkadaşlar anlamadığınız şey adam şuan ilaç kullanıyor tedavi görüyor. Ciddi anlmada psikolojik durumu iyi değil demek ki. 3 yıldır böyle olmayan adam, bu süreçte olmuş.
Canım sana üzüldüm ben sadece. Bence dediğin gibi yp şansını dene. Olmuyorsada yapacak birşeyin yok büyük ihtimalle.
Senden başka hangi akıllı gider ki bu adama?Araya başka insanlar girer diye korkuyorum o annesi yanına kız bile getirebilir
Ellerinden kurtarmalısın dediğiniz kişiler eşin ailesi ...Adamı tedavi ettiriyorlarmış, eminim onlarda bu durumdan çok mutlu değillerdir.Çocuk düşmüş destek oluyorlar kalkması için.Eşin adam olacağını sanmam ama bize ne demiyorlar en azından.İş güç para yokken bu kadın ne yardım edebilecek eşe,onu da yazın .Durumuna çok üzüldüm, eşinizi onların elinden bir an önce kurtarmalıdın sonra da psikologa götürmelisin, gerekiyorsa araya birilerini koy bi şekilde kocana ulaş
Ay aynen hiç bişe anlamadımTürkçe açıklaması gelince beni etiketleyin
Siz peki siz neden bir karar vermiyor da topu onlara atıyorsunuzYa ama ozaman Bosansin bunu niye yapmıyor ailesi zaten hazır bekliyor bosancam desin bitsin
Mügenin mimikleri Ahahaha aşkım aşkım başlarım aşkınaBu şey değil mi? "Sakallı aşkım". Siz de Müge Anlı'ya çıkın. Bakın daha önce de yaşanmıştı bu.
Siz bu kafayla daha çok ayak altına pas pas olursunuz.Gurur denen bir şey var hiç duydunuz mu? Hadi kendi gurunuzu düşünmüyorsunuz aileniz ki peki ? Karşı taraf yarın bir gün bu tavrınızın gülerek sağda solda lafını etse ,en cok rencide olacak anne babanız , yazık ya.Peki dışarda görüşelim desem yani şöyle hastane için başka ilçeye gidiyorlar benim olduğum yere 1 buçuk saat haftaya randevu varmış annesini arasam hastaneye gideceğiniz gün sizle konuşmak istiyorum sonrada ailemle gidicem yaylaya eşimle iki gün zaman geçirmek istiyorum ama kendi sizi sorun yapar diye çekimser kalıyor desem önce oturup bir kahve içelim desem annesine bu durum ne olacak vesayre herşeyi söyleyip konuşsam sonrada eşimle otele gitsem bir iki gün kalsam onlada orda konuşsam annesi bunu kabul etmezse de eşimi arayıp ağzıma geleni saysam 3 senelik karını kepaze ettin diye noluyosa olsa en mantıklısı bu degilmi .
Ya biraz gururunuz olsun adam neler yapmış siz kapısına gideyim sesini duyayım diyorsunuz gurbetteki sevgili gibi. Başka kiz bulacaklarmis falan... E bulsunlar da kurtul zaten? Kumarci sorumsuz adamı ne yapacaksin sen ya? Adamda gram akıl yok bu devirde memurluktan ayrilinir miSesini duyyum diyorum ona bile dönüş yapmiyor gidip görsem ailesinin evine olmazmi
Ya ama ozaman Bosansin bunu niye yapmıyor ailesi zaten hazır bekliyor bosancam desin bitsin
Getirse ne olacak? Eşiniz şu anda gözde bekar mı? Kimse başına böyle bir bela almak istemez kusura bakmayın.Araya başka insanlar girer diye korkuyorum o annesi yanına kız bile getirebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?