Kocam ailesi görüştürmüyor çok çaresizim lütfen akıl verin

Araya başka insanlar girer diye korkuyorum o annesi yanına kız bile getirebilir
Getirsin kocanıza güveniniz yok mu? Kabul ederse karakterini öğrenmiş olursunuz İçten içe bunu yapacağını biliyorsunuz o halde bu zayıf,karakteri eksik adamın peşinden gitmeye razısınız neden? Acıya , çileye doymadınız mı?

Araya başka insanlar girer diye korkuyorum o annesi yanına kız bile getirebilir
Şu durumda kızlar ne yapsın sizin kocanızı Allah aşkına?
Garip garip şeyler düşünüp durmayın.
Eşiniz sizinle görüşmek istese kim engel olabilir?
Eşiniz işin içinden çıkamayacağını anlayınca kurtuluşu ailesine sığınmakta bulmuş, onlar da sizi istemediği için kafasında bitirmiş bazı şeyleri.
Sizde bırakın en azından şuanlık, kendinizi saçma hallere sokmayın.

Kızlar da sıraya girmişti bu harikulade adam için. Karısı azcık uzaklaşsa da ben kapsam diye bekliyorlardı

Ya ama ozaman Bosansin bunu niye yapmıyor ailesi zaten hazır bekliyor bosancam desin bitsin

Ya ama ozaman Bosansin bunu niye yapmıyor ailesi zaten hazır bekliyor bosancam desin bitsin
Eşiniz şuan borçlardan kurtulma, ailesinden destek alma derdinde. Sizinle ilgili bir şey düşünüp adım atacak durumda değil. Peşinden gitmek, iletişim kurmaya çalışmak yerine bekleyin biraz. Bir anda yaşadığınız şey kolay değil ama zorla tutulduğu, sizinle görüştürülmediği falan yok. Böyle düşünerek yol aramayın kendinize.

Sesini duyyum diyorum ona bile dönüş yapmiyor gidip görsem ailesinin evine olmazmi

Neyini seviyorsun eşinin ?

Bugüne kadar beni hep korudu korladi ailesi tek bir laf etti diye 3 sene küs kaldı bir dediğimi iki etmedi şimdi bu duruma düştü diye nasıl sevmekten vaxgeceyim
Eşin senden vazgeçmiş işte. Bütün secenekleri sunmuşsunuz o kaçmış ne yapacaksın ki ? Hani bir umut sana dese ki; gel sıfırdan başlayalım ,başla ama yok. Tek lafınla sildiği ailesinin korkusundan senin telefonlarını açmıyor.

Bugüne kadar beni hep korudu korladi ailesi tek bir laf etti diye 3 sene küs kaldı bir dediğimi iki etmedi şimdi bu duruma düştü diye nasıl sevmekten vaxgeceyim
Eşiniz yanınıza gelmiyor, arayıp sesinizi duymuyor. Kazık kadar adam değil de ergen sanki. Bağlayıp bodruma mı kilitlemişler? Diyelim ki geldi, tekrar gitmeyeceği garanti mi?

Adam memurluğu bırakıp maceraya girip iş batırmış, üstüne kumar oynuyor, yetmiyor çekip gitmiş karısını bırakmış, ailesi başkalarına görücülüğe çıkıyor, buradaki koca meraklıları da hemen boşan demeyin diyor. Tamam boşanmasın, bu adamın yolunu gözlesin, saçı başı ağarsın, kendine yeni bir hayat kurmasın, ömrü boyunca gelecek mi gidecek mi diye diken üstünde yaşasın. Üye bugün hastalansa başına bir iş gelse eş yok ortada. Hani iyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta deniyor ya, o yok işte.

Sizi kovacaklar muhtemelen. Gitme

Sizi kovacaklar muhtemelen. Gitmeyin.
Peki dışarda görüşelim desem yani şöyle hastane için başka ilçeye gidiyorlar benim olduğum yere 1 buçuk saat haftaya randevu varmış annesini arasam hastaneye gideceğiniz gün sizle konuşmak istiyorum sonrada ailemle gidicem yaylaya eşimle iki gün zaman geçirmek istiyorum ama kendi sizi sorun yapar diye çekimser kalıyor desem önce oturup bir kahve içelim desem annesine bu durum ne olacak vesayre herşeyi söyleyip konuşsam sonrada eşimle otele gitsem bir iki gün kalsam onlada orda konuşsam annesi bunu kabul etmezse de eşimi arayıp ağzıma geleni saysam 3 senelik karını kepaze ettin diye noluyosa olsa en mantıklısı bu degilmi .

Kocanızla görüşebilmek için annesinden izin mi isteyeceksiniz? Kendi korkuyor söylemeye ama yollayın nolur mu diyeceksiniz? Siz bu adama nasıl eşim diyebiliyorsunuz? Kocanız kaçırılmamış zorla alıkoyulmuyor. Herkesin cebinde şahsi telefonu var, adam istese dünyanın öbür ucunu arayabilir. Sizi bile isteye aramıyor olabileceğini niye düşünmüyorsunuz? Kesin bir cevap, konuşmak, ağzından duymak istiyorsunuz anlıyorum ama onu bile vermiyor size. Ya ergeni bile böyle zapt edemezsin, höt zöt yapıp oturtamazsın. Adamın elini kolunu dilini mi bağladılar?

Arkadasim ne yapistin ya?
Neymis bu adami izin alarak otele kapatmak falan
Ilk defa duyuyorum izin verin 2 gun otelde kalalim falan diye yalvaran bir kadin
Esine agzina geleni saymak icin gec bile kalmissin
Hayir oyle bir anlatiyorsun ki adam sagir dilsiz falan da ona laf anlatacaksin bulusup
Neyin kafasini yasiyon kimse anlamadi
Ailemle gideyim mi calisayim mi diyorsun bence sen git ailenle
Burda durursan zirt pirt bulusmak icin yol arayacaksin
Cik yaylaya azcik oksjien al belli ki fazlasiyla lazim sana

Arkadaşlar anlamadığınız şey adam şuan ilaç kullanıyor tedavi görüyor. Ciddi anlmada psikolojik durumu iyi değil demek ki. 3 yıldır böyle olmayan adam, bu süreçte olmuş.
Canım sana üzüldüm ben sadece. Bence dediğin gibi yp şansını dene. Olmuyorsada yapacak birşeyin yok büyük ihtimalle.

annesi resmen gitmem için diretti bunlar kolay şeyler değil çalışıp bakamazsın cart curt diye

evlerine dönmek için annesiyle konuşsam gitsem bile bana hayatı zehir ederler eşim dışarı çıkamıyor annesini arayıp 2 gün dışarda kalmak istiyorum desem

Kabullenmek istemiyorsunuz ama eşiniz ailesinin evinde mahkum değil, zorla tutulmuyor.
Eşiniz bir sabah aniden ortadan kaybolmuş 2 gün aramış yaylada bulmuşsunuz, bulamayınca korkmuşsunuzdur lakin annesi de korkmuştur, dışarı çıkarsa yine bir yerlere gider bulamazlarsa diye korkuyordur kadın ve kızabilirsiniz belki ama annesi “bunlar kolay şeyler değil çalışıp bakamazsın” diyerek doğru söylemiş, eşiniz psikoloğa gidiyor demek ki ruh hali iyi değil, velev ki işe girdiniz eşinizi de yanınıza aldınız, bir gün siz işteyken aldı başını gitti ne yapacaksınız?

“Bana hayatı zehir ederler” dediğiniz kayınvalideniz oğlum senin yüzünden kayboldu, bizim yanımızda olsa kaybolmazdı dese ne cevap vereceksiniz?

Eşiniz sizinle görüşmek istese en azından mesajlarınıza cevap verir, onu da yapmıyor sizinle konuşmak bile istemeyen adam için kimsenin kapısına gitmeyin kimseye boyun büküp yalvarmayın.

Seviyorsunuz anlıyorum ama şu durumda kendiniz için de mantıklı olanı yapıp uzak durmalısınız, anne babanızla yaylaya gidin bir süre kafanızı dinleyin eşiniz de bir kendine gelsin, döndüğünüzde hem bir işe girersiniz hem de eşinizi arar görüşmek istediğinizi söylersiniz, kabul ederse görüşürsünüz etmezse yolunuza bakarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…