Merhaba. 6 senelik evliyim, ve 2 çocuğumuz var. Eşim askere gidip geldikten sonra çok değişti. Benden soğuğunu hissediyorum , ve eskisi gibi değil. Benimle zaman geçirmek istemiyorum. 5 gun once bana mesaj geldi esiniz sizi aldatiyor bir suru kiz ile ben dahil diye. Esime soyledigim zaman bilmem kim olabilir kaniti varsa gondersin bakalim dedi. Gece tuvalete girdi, bende saatinden mesajlara girdim ve bir numaradan eşime ancak engellersin , köpek gibi mesaj gördüm. Numarayı kaydettim, eşime bu kimin numarası diye wp dan mesaj attım cevap vermedi. Tuvaletten çıkana kadar numarayı kişilerden silmiş. Bu kim diye sorduğum zaman kim ki ,ne oldu dedi. Mesajı gördüm sana bunu bunu yazdı dedim yok dedi. Saatinden mesajı gösterdim sana ne ,kimse kim seni ilgilendirmez dedi. Sakince konuşmaya çalıştım ama olmadı, hep bu durumlarda beni suçlu yapıyor. Sen kimsin benim telefonu kurcaliyorsun fln demeye başladı. Benden soğuduğuna, sadece kızlarımı seviyorum dedi. Ama ben ayrılmak istemiyorum , kızlarım küçük ve evet seviyorum eşimi. Salak diyebilirsiniz , ama evliliğimi nasıl kurtara bilirim.