Herkese merhaba..4 yıllık flört sonrası 17!yıllık evliliğin var.iki de kızım .10 ve 7 yaşında.eşimle evliliğimizde hep o benim üzerime düşerdi.ben çok ilgili sarmaş dolaş olmayı sevmeyen bir tiptim.son dört yıldır da eşimle cinsel hayatımız berbattı.ilişki sırasında ereksiyon hali hemen sönüyordu....önceleri beni aldatıyorsun dedim bağırdım çağırdım sonra hastalık bu beraber doktora gidelim dedim ...ve araya başka saglık problemleri girdi ...ve iki yıldır hiç cinsel hayatımız olmadıgı gibi aynı odada Bile uyumadık.
Veee...geçen hafta ögrendim ki beni aldatmış.kendisi çok alkol alan biri...alköllüydüm..seninle de iki yıldır birşey yapmıyoruz dedi...buna kısmen inandım..neden çünkü kız çok samimi bir arkadaşının sevdiği kız...
Ama hayır diyemezmiydi...
Ve bana bir hata yaptım bırak toparlayayım diyor bunu beni sevdiğinden söylemiyor tabii...bırakıp giderse arkadaşına herşeyi anlatacagımı biliyor arkadaşı da patronun kardeşi...işinden gücünden de olacak ...
Ne yapmalıyım...lütfen birileri akıl versin
İşinden edersem ben de maddi sorunlar la boğuşacağım birdearkadaşına anlatıp rezil et ve işinden et. tabii öncelikle boşanma davası aç.
Bir sürümsoru var kafam da kızlar küçük ...Annem kanser boşanırsam çok üzülür ...salak gibi Gül gibi işimi bıraktım 4 yıl önce
Bosanmaya niyetiniz yok galiba. Bu durumda bir sey de yapamazsınız. Adama ikinci üçüncü fırsatları da elinizle sunmus olacaksiniz. Şartları uygunlastirip boşanmayı düşünmez misiniz?Bir sürümsoru var kafam da kızlar küçük ...Annem kanser boşanırsam çok üzülür ...salak gibi Gül gibi işimi bıraktım 4 yıl önce
tazminat nafaka falan var, destek olacak kimse yok mu ailenden? çalışma imkanın var mı?İşinden edersem ben de maddi sorunlar la boğuşacağım birde
İşinden edersem ben de maddi sorunlar la boğuşacağım birde
Bana da inandırıcı gelmedi açıkçası. Doğruysa da eşin midemi bulandırdı..Yeni üye aldatma konusu
pek inandırıcı gelmedi nedense!
Anlamadım ne inandırıcı gelmediYeni üye aldatma konusu
pek inandırıcı gelmedi nedense!
Yok kızmıyorum zaten gidemedim diye kendimi yiyorum...şimdi hamile kalmasın dan sanı korkmasın dedim gerizekalı sanki ben yapmışım gibi trip atıp başka odaya geçtiMadem ne yardan ne serden geçebiliyorsun,bir sürü de bahane sunmuşsun
Bundan sonra adamı kocan olarak değil şirket ortağın olarak gör.
Kabullenişin başkalarıyla olmasını engellemeyecek çünkü.
Sen bak dalgana o baksın dalgasına,kızma adama ama,gidemeyen sensin.
Her türlüAldatmayı da geçtim eşiniz çok ahlaksız
Arkadaşının sevdiği kız bu sokaktan geçen kız değil
Üstelik ekmeğini veren adamın kardeşi
Daha yazmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?