Kocam aldattı

Aldatmayı da geçtim eşiniz çok ahlaksız
Arkadaşının sevdiği kız bu sokaktan geçen kız değil
Üstelik ekmeğini veren adamın kardeşi
Daha yazmayayım

Katılıyorum.
Ben konuyu ilk okuduğumda o kısmı anlamadım. Eşinizin arkadaşının sevdiği kız deyince herhalde arkadaşı, dostu filan sandım. Meğer arkadaşının sevgilisiymiş. Yok artık ya. Cidden olay aldatmanın da ötesinde resmen ahlaksızlık bu. Siz 40 yaşındaysanız, eşiniz de bir o kadar vardır diye düşünüyorum.Kocaman adamın yaptığına bak ya, gençlik cahilliği de denmiyor yani.

Sen bosanmak istemiyorsun

Ona hitap ederken bile sahiplenme kipi -m kullaniyorsun

KocaM mi

O kadar cani istiyosa iki senedir ne diye yaklasmamis sana cinsel sorunar dme sakin neden gidip tedavi olmadi

Birak ya devam etmicem
İşte istemiyorum Da doğru yapmıyorum onu Da biliyorum nasıl atlatıcam onu bilmiyorum

İşte istemiyorum Da doğru yapmıyorum onu Da biliyorum nasıl atlatıcam onu bilmiyorum

Bastan karar vermelisin her gelen ruzgara gore yelken degistirirsen hedefe ulasamazsin

Ya aldatilmayi kabul edip onun baska kadinlara gitmesini de kabul edip oturacaksin

Yada k.cina bi tekmeyi basip cocuklarinla mutlu bi hayat sureceksin

Arkadaşının sevgilisi değil sevdiği kız ...kız arkadaşına pas vermiyor ...hatta rahatsız oluyormuş ilgisinden ...benim kinden memnun oldu herhalde

Aldatması çok kötü tabi ama bir de çok yakın arkadaşının sevdiği kız olması daha da adice yapmış olayı. Hazmedebilecek misin bu olayı? Kendinden 20 yaş küçük kız bir de! Kızlarının yaşları büyükmüş, kendine yeni bir iş ara bence, bulunca boşanma davası aç

Arkadaşının sevgilisi değil sevdiği kız ...kız arkadaşına pas vermiyor ...hatta rahatsız oluyormuş ilgisinden ...benim kinden memnun oldu herhalde
Olmuş demek ki baksanıza bir de şey yani kadın 23 yaşında eşiniz 43 yaşında ha ne bulduysa adamda diyeceğim ama evli olduğunu bilip de yattıysa eşini senden aldı diye sevinmiştir böylelerini iyi bilirim onun bunun sevgilisini kocasını beğenmedikleri halde ayartırlar sırf eşlerinden sevgililerinden ayırabilmek için ego tatmini...

Sevgilisi ya da sevdiği çok fark etmiyor. Sonuçta arkadaşının duygusal olarak ilgi beslediği bir kızmış. Resmen hem arkadaşına hem de size ihanet etmiş. Ya cidden çok rezil bir durum. Size yapılan ihanete mi üzüleceksiniz yoksa arkadaşının sevdiğiyle takılıp arkadaşına yaptığı ihanete mi... Arkadaşının yüzüne nasıl bakıyor, o adama çok üzüldüm ya. Hiçbir şeyden haberi yok bir tarafta sevdiği kız diğer tarafta ise kendine kazık atan dostu. Peki bunu kendi mi itiraf etti, yoksa siz mi yakaladınız?

Aynen yahu
İhaneti geçtim hayvanlık bu
Dostluk güven sadakat=0

O başka odada dediniz ya nasil rahatça ayni evi soluyor bu ne perhiz ne lahana tursusu yahu bosanmiyorsunuz nasil atlatcam diyorsunuz annem kanser üzmek istemiyorsun ona tamam eyvallah ,maddiyat yüzünden susup oturacaksinda ama nasil oluyorda o evden bi hisimla atmadiniz daha hiç mi tepeniz atmadi niye sakin sakin Kocam , o kiz demek ki Benimkinden memnun diye benimseyip bi de nasil taviri siz değilde karşi tarafa nasil birakiyorsunuz??

Ah bilmiyorum orasını..lütfen yanlış anlamayın 40 yaşındayım biraz kiloluyum ama yüzüm bakılmayacak gibi değil gözlerim 5 kilometre öteden belllolur ...kız da
ben telefonda sık sık görüşmelerini yakaladım ...sonra gece uyuduktan sonra kıza ehatsaptan mesajnattım onun telefonundan normal konuştu önce sonra varlığını düşünmek güzel diye yazdı ...ben tabii o öfkeyle adamı kaldırdım...birşey yoksa ara kızı dedim atayamadı...arkadaşına anlatırım dedim mecbur kaldı anlattı

Zina nedeniyle boşanma davasi aç mallara tedbir koydur satamasin adi
Sonra da tazminat nafaka alirsin adi heriften gece gece sinirim cikti gene ya.

Yaaa bilmiyorum işte ...ben nasıl bu kadar şakın kaldım ...nasıl ortalığı ayağa kaldırmadım...o öfkeyle hangi bahane düşünülür ki

Yaaa bilmiyorum işte ...ben nasıl bu kadar şakın kaldım ...nasıl ortalığı ayağa kaldırmadım...o öfkeyle hangi bahane düşünülür ki
Sakin olmaya devam o zmn ne deyim ben abartisiz hiç bi kadinin tepki vermiceni sanmiyorum konunun fake olmasi tek gerçek şu durumda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…