- 3 Ocak 2017
- 809
- 424
- 18
- 29
Yok evli değil 23 yaşında ...benim hayvan diycem hayvanlara yazık 43 yaşındaOha diyorum kadın evli mi
Aldatmayı da geçtim eşiniz çok ahlaksız
Arkadaşının sevdiği kız bu sokaktan geçen kız değil
Üstelik ekmeğini veren adamın kardeşi
Daha yazmayayım
Anlaşıldı affedeceksiniz. Bize tam olarak ne soruyorsunuz?İşinden edersem ben de maddi sorunlar la boğuşacağım birde
İşte istemiyorum Da doğru yapmıyorum onu Da biliyorum nasıl atlatıcam onu bilmiyorumSen bosanmak istemiyorsun
Ona hitap ederken bile sahiplenme kipi -m kullaniyorsun
KocaM mi
O kadar cani istiyosa iki senedir ne diye yaklasmamis sana cinsel sorunar dme sakin neden gidip tedavi olmadi
Birak ya devam etmicem
İşte istemiyorum Da doğru yapmıyorum onu Da biliyorum nasıl atlatıcam onu bilmiyorum
Arkadaşının sevgilisi değil sevdiği kız ...kız arkadaşına pas vermiyor ...hatta rahatsız oluyormuş ilgisinden ...benim kinden memnun oldu herhaldeKatılıyorum.
Ben konuyu ilk okuduğumda o kısmı anlamadım. Eşinizin arkadaşının sevdiği kız deyince herhalde arkadaşı, dostu filan sandım. Meğer arkadaşının sevgilisiymiş. Yok artık ya. Cidden olay aldatmanın da ötesinde resmen ahlaksızlık bu. Siz 40 yaşındaysanız, eşiniz de bir o kadar vardır diye düşünüyorum.Kocaman adamın yaptığına bak ya, gençlik cahilliği de denmiyor yani.
Olmuş demek ki baksanıza bir de şey yani kadın 23 yaşında eşiniz 43 yaşında ha ne bulduysa adamda diyeceğim ama evli olduğunu bilip de yattıysa eşini senden aldı diye sevinmiştir böylelerini iyi bilirim onun bunun sevgilisini kocasını beğenmedikleri halde ayartırlar sırf eşlerinden sevgililerinden ayırabilmek için ego tatmini...Arkadaşının sevgilisi değil sevdiği kız ...kız arkadaşına pas vermiyor ...hatta rahatsız oluyormuş ilgisinden ...benim kinden memnun oldu herhalde
Arkadaşının sevgilisi değil sevdiği kız ...kız arkadaşına pas vermiyor ...hatta rahatsız oluyormuş ilgisinden ...benim kinden memnun oldu herhalde
Sevgilisi ya da sevdiği çok fark etmiyor. Sonuçta arkadaşının duygusal olarak ilgi beslediği bir kızmış. Resmen hem arkadaşına hem de size ihanet etmiş. Ya cidden çok rezil bir durum. Size yapılan ihanete mi üzüleceksiniz yoksa arkadaşının sevdiğiyle takılıp arkadaşına yaptığı ihanete mi... Arkadaşının yüzüne nasıl bakıyor, o adama çok üzüldüm ya. Hiçbir şeyden haberi yok bir tarafta sevdiği kız diğer tarafta ise kendine kazık atan dostu. Peki bunu kendi mi itiraf etti, yoksa siz mi yakaladınız?
Ah bilmiyorum orasını..lütfen yanlış anlamayın 40 yaşındayım biraz kiloluyum ama yüzüm bakılmayacak gibi değil gözlerim 5 kilometre öteden belllolur ...kız daOlmuş demek ki baksanıza bir de şey yani kadın 23 yaşında eşiniz 43 yaşında ha ne bulduysa adamda diyeceğim ama evli olduğunu bilip de yattıysa eşini senden aldı diye sevinmiştir böylelerini iyi bilirim onun bunun sevgilisini kocasını beğenmedikleri halde ayartırlar sırf eşlerinden sevgililerinden ayırabilmek için ego tatmini...
ben telefonda sık sık görüşmelerini yakaladım ...sonra gece uyuduktan sonra kıza ehatsaptan mesajnattım onun telefonundan normal konuştu önce sonra varlığını düşünmek güzel diye yazdı ...ben tabii o öfkeyle adamı kaldırdım...birşey yoksa ara kızı dedim atayamadı...arkadaşına anlatırım dedim mecbur kaldı anlattıSevgilisi ya da sevdiği çok fark etmiyor. Sonuçta arkadaşının duygusal olarak ilgi beslediği bir kızmış. Resmen hem arkadaşına hem de size ihanet etmiş. Ya cidden çok rezil bir durum. Size yapılan ihanete mi üzüleceksiniz yoksa arkadaşının sevdiğiyle takılıp arkadaşına yaptığı ihanete mi... Arkadaşının yüzüne nasıl bakıyor, o adama çok üzüldüm ya. Hiçbir şeyden haberi yok bir tarafta sevdiği kız diğer tarafta ise kendine kazık atan dostu. Peki bunu kendi mi itiraf etti, yoksa siz mi yakaladınız?
Zina nedeniyle boşanma davasi aç mallara tedbir koydur satamasin adiHerkese merhaba..4 yıllık flört sonrası 17!yıllık evliliğin var.iki de kızım .10 ve 7 yaşında.eşimle evliliğimizde hep o benim üzerime düşerdi.ben çok ilgili sarmaş dolaş olmayı sevmeyen bir tiptim.son dört yıldır da eşimle cinsel hayatımız berbattı.ilişki sırasında ereksiyon hali hemen sönüyordu....önceleri beni aldatıyorsun dedim bağırdım çağırdım sonra hastalık bu beraber doktora gidelim dedim ...ve araya başka saglık problemleri girdi ...ve iki yıldır hiç cinsel hayatımız olmadıgı gibi aynı odada Bile uyumadık.
Veee...geçen hafta ögrendim ki beni aldatmış.kendisi çok alkol alan biri...alköllüydüm..seninle de iki yıldır birşey yapmıyoruz dedi...buna kısmen inandım..neden çünkü kız çok samimi bir arkadaşının sevdiği kız...
Ama hayır diyemezmiydi...
Ve bana bir hata yaptım bırak toparlayayım diyor bunu beni sevdiğinden söylemiyor tabii...bırakıp giderse arkadaşına herşeyi anlatacagımı biliyor arkadaşı da patronun kardeşi...işinden gücünden de olacak ...
Ne yapmalıyım...lütfen birileri akıl versin
Yaaa bilmiyorum işte ...ben nasıl bu kadar şakın kaldım ...nasıl ortalığı ayağa kaldırmadım...o öfkeyle hangi bahane düşünülür kiO başka odada dediniz ya nasil rahatça ayni evi soluyor bu ne perhiz ne lahana tursusu yahu bosanmiyorsunuz nasil atlatcam diyorsunuz annem kanser üzmek istemiyorsun ona tamam eyvallah ,maddiyat yüzünden susup oturacaksinda ama nasil oluyorda o evden bi hisimla atmadiniz daha hiç mi tepeniz atmadi niye sakin sakin Kocam , o kiz demek ki Benimkinden memnun diye benimseyip bi de nasil taviri siz değilde karşi tarafa nasil birakiyorsunuz??
Ben de zaten ona güveniyordum.afedersiniz bana kalkmayan başkasına kalkmaz diye düşünüyordum büyük yanılmışımBenim anlamadığım sizinle yaşayamadığı cinselliği o bayan nasıl yaşatacak.
Sağlık problemi varmış yaaa
Sakin olmaya devam o zmn ne deyim ben abartisiz hiç bi kadinin tepki vermiceni sanmiyorum konunun fake olmasi tek gerçek şu durumda ...Yaaa bilmiyorum işte ...ben nasıl bu kadar şakın kaldım ...nasıl ortalığı ayağa kaldırmadım...o öfkeyle hangi bahane düşünülür ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?