Kocam aldattı

Ben de zaten ona güveniyordum.afedersiniz bana kalkmayan başkasına kalkmaz diye düşünüyordum büyük yanılmışım
Sadece cinsel değil duygusal ve uzun süreli bi ilişkide olabilir. Sizden uzak durup dışarda aradığına göre bişeyleri.
Tek gecelik değil bence

Ne yapayım derken???

Siz yapacağınız şeye karar vermişsiniz ha bunu sineye çekip yutarken yardımcı olun diyorsanız nasıl yardımcı olunur bilemem...

Ev arkadaşı gibi olmuşsunuz zaten yaşatın gidin böyle...

Neden fark olduğu nundüşünüyorsunjz anlamıyorum
Hiç mi aldatılıp sakin kalan yok...ya da benim gibi mala bağlayan
Sence cevap bende mi sende mi bi sor kendine nasil sineye çekip rahat olduğunuzu odada o dururken nasil sakin kaldiğinizi ben yadirgamak hiç istemem kendini savunmayip susani ama ne biliyim birazda olsun bi kocam yerine kocam olacak kisi deyin en azindan...

Siz kendinizi suçlamayın, adam karaktersiz olduktan sonra kainat güzeli de olsanız yine yapar yine yapar.
Yalnız size naçizane tavsiyem; bu durum artık sizi bile aşmış, siz boşanırsınız ya da boşanmazsınız ama en azından o adama bu durumu bir şekilde çıtlatın. Yazık günah adama. Kim bilir kıza karşı ne masum duygular besliyordur saf saf... Dostu da hem iş ortağı hem de dostu... Dostu da kendine ihanet etmiş. Adamın bir şeyden haberi yok, öğrenmeli ki bu iki insandan da kurtarsın kendini, yazık günah adama.

Sen sustukça ardi arkasi gelecek, susma dünya kaç bucakmis görmüş, sen bunu ona yapsaydin affeder miydi seni, iki yil aradan sonra ilişki yaşamış ve senle arasi pek iyi değil anladigim kadarıyla, bu burada bitmez, hangi erkeklikte samimi arkadasinin sevdiği kizla beraber olmak var aklim almiyor, üstelik evliyken

Bir sürümsoru var kafam da kızlar küçük ...Annem kanser boşanırsam çok üzülür ...salak gibi Gül gibi işimi bıraktım 4 yıl önce
Önceliklerini sıraya koyun ve ilk önce işe başlayın maddi olarak kendinizi hazır hissedince boşanma davası açarsınız , kocanızın hatası yüzünden çocuklara maddi sıkıntî yaşatmayın annenizin evine gitsenizde maddi olarak imkanlarınîz rahat olur ise herşey daha kolay olabilir sizler için .

Geçmiş olsun. Keşke 2 yıldır cinsel hayatınızı bitirmek yerine tedaviye zorlasaydınız. Sanırım ya şoktan ötürü tepki veremiyorsunuz ya da zaten bu evlilikten geçmişsiniz. Şartlarınızı işinizi kafanızı vs toparlayın sonrasına bakarsınız artık.

Yok evli değil 23 yaşında ...benim hayvan diycem hayvanlara yazık 43 yaşında
Boşa at diyemem ama k.bkma çok karektersiz mis kocan . hakkında hayirlisi olsun çocuklarında varmış ne diyeyim en iyi kararı sen verirsin ne boşanmak kolay ne de kendi kendine hayat kurmak.. ortasi da yok zaten

İş konusunu çözene kadar aynı evde yaşamaya devam edin bence.
Zaten aranız soğukmuş ev arkadaşı gibi düşünebilirsiniz.
Sonra da dava açıp kızlarınızla düzeninizi kurarsınız ayrılmak istiyorsanız.

Bu durumu kabul etmis gibisiniz..
Kocanizla iliski yok ve nasil dayanabildiniz ilgisizligine aldatmis iste nasil olacak kizla demekki konusuyor kizda kocanizla ilgileniyor iste

Ayni durum kuzenimdede vardi bi hoca ile tanistik dilersen verim numarasini ulasmaya calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…