- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
Sadece cinsel değil duygusal ve uzun süreli bi ilişkide olabilir. Sizden uzak durup dışarda aradığına göre bişeyleri.Ben de zaten ona güveniyordum.afedersiniz bana kalkmayan başkasına kalkmaz diye düşünüyordum büyük yanılmışım
Sakin olmaya devam o zmn ne deyim ben abartisiz hiç bi kadinin tepki vermiceni sanmiyorum konunun fake olmasi tek gerçek şu durumda ...
Neden fark olduğu nundüşünüyorsunjz anlamıyorumSakin olmaya devam o zmn ne deyim ben abartisiz hiç bi kadinin tepki vermiceni sanmiyorum konunun fake olmasi tek gerçek şu durumda ...
FakeNeden fark olduğu nundüşünüyorsunjz anlamıyorum
Hiç mi aldatılıp sakin kalan yok...ya da benim gibi mala bağlayan
Bu kadar sakinlik sence normal mi en azindan bi bağir çağir ya susup oturma be kadin kendine saygin için bile birsey yap ne biliyim...Fake konularmı açılıyor yahu yuh yok artık
Sence cevap bende mi sende mi bi sor kendine nasil sineye çekip rahat olduğunuzu odada o dururken nasil sakin kaldiğinizi ben yadirgamak hiç istemem kendini savunmayip susani ama ne biliyim birazda olsun bi kocam yerine kocam olacak kisi deyin en azindan...Neden fark olduğu nundüşünüyorsunjz anlamıyorum
Hiç mi aldatılıp sakin kalan yok...ya da benim gibi mala bağlayan
Kendi kendine mi konuşmaya başladın?
Ah bilmiyorum orasını..lütfen yanlış anlamayın 40 yaşındayım biraz kiloluyum ama yüzüm bakılmayacak gibi değil gözlerim 5 kilometre öteden belllolur ...kız da
ben telefonda sık sık görüşmelerini yakaladım ...sonra gece uyuduktan sonra kıza ehatsaptan mesajnattım onun telefonundan normal konuştu önce sonra varlığını düşünmek güzel diye yazdı ...ben tabii o öfkeyle adamı kaldırdım...birşey yoksa ara kızı dedim atayamadı...arkadaşına anlatırım dedim mecbur kaldı anlattı
Fark yerine fake yazacakmis o manada yazdi sadece. :)Kendi kendine mi konuşmaya başladın?
AydınlandımFark yerine fake yazacakmis o manada yazdi sadece. :)
Çok üstüne mi gittim nedir konu sahibi yazmiyor ...Aydınlandım
Önceliklerini sıraya koyun ve ilk önce işe başlayın maddi olarak kendinizi hazır hissedince boşanma davası açarsınız , kocanızın hatası yüzünden çocuklara maddi sıkıntî yaşatmayın annenizin evine gitsenizde maddi olarak imkanlarınîz rahat olur ise herşey daha kolay olabilir sizler için .Bir sürümsoru var kafam da kızlar küçük ...Annem kanser boşanırsam çok üzülür ...salak gibi Gül gibi işimi bıraktım 4 yıl önce
Boşa at diyemem ama k.bkma çok karektersiz mis kocan . hakkında hayirlisi olsun çocuklarında varmış ne diyeyim en iyi kararı sen verirsin ne boşanmak kolay ne de kendi kendine hayat kurmak.. ortasi da yok zatenYok evli değil 23 yaşında ...benim hayvan diycem hayvanlara yazık 43 yaşında
Ayni durum kuzenimdede vardi bi hoca ile tanistik dilersen verim numarasini ulasmaya calisHerkese merhaba..4 yıllık flört sonrası 17!yıllık evliliğin var.iki de kızım .10 ve 7 yaşında.eşimle evliliğimizde hep o benim üzerime düşerdi.ben çok ilgili sarmaş dolaş olmayı sevmeyen bir tiptim.son dört yıldır da eşimle cinsel hayatımız berbattı.ilişki sırasında ereksiyon hali hemen sönüyordu....önceleri beni aldatıyorsun dedim bağırdım çağırdım sonra hastalık bu beraber doktora gidelim dedim ...ve araya başka saglık problemleri girdi ...ve iki yıldır hiç cinsel hayatımız olmadıgı gibi aynı odada Bile uyumadık.
Veee...geçen hafta ögrendim ki beni aldatmış.kendisi çok alkol alan biri...alköllüydüm..seninle de iki yıldır birşey yapmıyoruz dedi...buna kısmen inandım..neden çünkü kız çok samimi bir arkadaşının sevdiği kız...
Ama hayır diyemezmiydi...
Ve bana bir hata yaptım bırak toparlayayım diyor bunu beni sevdiğinden söylemiyor tabii...bırakıp giderse arkadaşına herşeyi anlatacagımı biliyor arkadaşı da patronun kardeşi...işinden gücünden de olacak ...
Ne yapmalıyım...lütfen birileri akıl versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?