• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam aldattı

Konu sahibi aldatilmis birine gore cok sakin ve sogukkanli konu fake bence....

Hoca mı?okusun üflesin geçer.yuhh:oha:

Aldatmayı da geçtim eşiniz çok ahlaksız
Arkadaşının sevdiği kız bu sokaktan geçen kız değil
Üstelik ekmeğini veren adamın kardeşi
Daha yazmayayım
+1
Yediği kabı pisletmek gibi bir şey bu. Üzerine yakın arkadaşımın sevdiği birine aşkımdan ölsem de bakmazdım ben olsam. Ki şu durumda aşktan falan da bahsedemiyoruz, çünkü onun da bir onuru vardır.
Konu sahibi kocam işinden olmasın diye olayı kapatmaya razı zaten. Kocayı sevdiğinden değil, tamamen ekonomik bir durum. Boşanmayı da zaten düşünmüyor. Ayrı odalarda yatılan, içinde aldatmalar geçen bir evliliğe devam etmek istiyorsan da devam et. Ama olay çıkarmadan, paşa paşa kabullen sus ve devam et. Tek tavsiyem bu olur, bari boşuna huzursuzluk çıkmasın.

Namussuz adam. Boyu kadar çocuğu var utanmıyor bu şeyinin derdine düşmüş tövbe tövbe

Ruhan murad hoca doye bi ri inanin yada inanmayin banane ben sadce grs yazdm

+1
Yediği kabı pisletmek gibi bir şey bu. Üzerine yakın arkadaşımın sevdiği birine aşkımdan ölsem de bakmazdım ben olsam. Ki şu durumda aşktan falan da bahsedemiyoruz, çünkü onun da bir onuru vardır.
Konu sahibi kocam işinden olmasın diye olayı kapatmaya razı zaten. Kocayı sevdiğinden değil, tamamen ekonomik bir durum. Boşanmayı da zaten düşünmüyor. Ayrı odalarda yatılan, içinde aldatmalar geçen bir evliliğe devam etmek istiyorsan da devam et. Ama olay çıkarmadan, paşa paşa kabullen sus ve devam et. Tek tavsiyem bu olur, bari boşuna huzursuzluk çıkmasın.

Valla bravo.. insan arkadaşının sevgilisine o gözle bakar mı? Demek ki bakan varmış...
Evde gül gibi karısı varken bu neyin kafası ben anlamıyorum

Sakin olmaya devam o zmn ne deyim ben abartisiz hiç bi kadinin tepki vermiceni sanmiyorum konunun fake olmasi tek gerçek şu durumda ...
Konu fake mi bilememde bildiğiniz şoka giriyorsunuz o yüzden her tepki normal, çok ciddiyim gerçekten büyük tramva, sonradan vurabilir.

Aydınlandım :KK58:
Kendi yazdığını alıntılamıştı onu dedim ama :110:
Bana yazdiği mesajin oraya fake yazcakmis fark yazmis sonra alintilayip oradaki aciği kapatmis. :KK66:
Konu fake mi bilememde bildiğiniz şoka giriyorsunuz o yüzden her tepki normal, çok ciddiyim gerçekten büyük tramva, sonradan vurabilir.
Sonradan vurabilir tabiki hiç bi kadin içine sindiremez sadece boyun eğer kabullenir susmasi zarar ama kendine eder içine kapanir falan .

Bana yazdiği mesajin oraya fake yazcakmis fark yazmis sonra alintilayip oradaki aciği kapatmis. :KK66:

Sonradan vurabilir tabiki hiç bi kadin içine sindiremez sadece boyun eğer kabullenir susmasi zarar ama kendine eder içine kapanir falan .
İyi de konunun fake olup olmaması ya da fark mı fake mi olması çok da önemli değil. Lütfen konuyu amacından çıkarmayın. Konu sahibi aldatılmakla alakalı bir şey yazmış ama boşanamaz ve napması gerektiğini soruyor. Buna odaklanarak alıntılarsanız daha iyi olur ;)

Back
X