• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam aldattı

İyi de konunun fake olup olmaması ya da fark mı fake mi olması çok da önemli değil. Lütfen konuyu amacından çıkarmayın. Konu sahibi aldatılmakla alakalı bir şey yazmış ama boşanamaz ve napması gerektiğini soruyor. Buna odaklanarak alıntılarsanız daha iyi olur :KK66:
O mesajda bana cvben yazmisti o kelimeyi o yüzden açiklama gereği duydum siz yazinca. :)

yalnız eşin haysiyetsizmiş de bahsi geçen kadına ne demeli o eşindende fenaymış ayy al birini vur diğerine

Herkese merhaba..4 yıllık flört sonrası 17!yıllık evliliğin var.iki de kızım .10 ve 7 yaşında.eşimle evliliğimizde hep o benim üzerime düşerdi.ben çok ilgili sarmaş dolaş olmayı sevmeyen bir tiptim.son dört yıldır da eşimle cinsel hayatımız berbattı.ilişki sırasında ereksiyon hali hemen sönüyordu....önceleri beni aldatıyorsun dedim bağırdım çağırdım sonra hastalık bu beraber doktora gidelim dedim ...ve araya başka saglık problemleri girdi ...ve iki yıldır hiç cinsel hayatımız olmadıgı gibi aynı odada Bile uyumadık.

Veee...geçen hafta ögrendim ki beni aldatmış.kendisi çok alkol alan biri...alköllüydüm..seninle de iki yıldır birşey yapmıyoruz dedi...buna kısmen inandım..neden çünkü kız çok samimi bir arkadaşının sevdiği kız...
Ama hayır diyemezmiydi...
Ve bana bir hata yaptım bırak toparlayayım diyor bunu beni sevdiğinden söylemiyor tabii...bırakıp giderse arkadaşına herşeyi anlatacagımı biliyor arkadaşı da patronun kardeşi...işinden gücünden de olacak ...

Ne yapmalıyım...lütfen birileri akıl versin
Hayır canım hayır dıyemezdı genelı hayır dıyemez bedava orospu affedersin sınırım bozuldu ama elıne kanıt toplamaya bak sen madem nıyetın affetmekse anlıyorum evlatların var artı bıde kız çocukları olanakların ıs ımkanın yoktur Belkı kanıt topla eğer bıdaha yaparsa orospuyuda kocanıda damdan düşmüşe donderırsın.erkeklere nefret etmeye başladım ya oğlum var nasıl karakterlı yetıstırıcemın derdıne düşdüm çok zor bır donemde yasıyoruz ıhanete nerdeyse her aılede raslanılabılıyor artık mıdem bulanıyor yuvadagıtan orospular ve karaktersız eşlerden

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk şokun etkisi ile sakin görünüyor sizin deyiminizle mala bağlamış olabilirsiniz.
İlk şoku atlattıktan sonraki tepkileriniz önemli.
Ben olsam anlaşmalı boşanma için birlikte olduğu kızın arkadaşının sevdiği kız olma durumunu kullanırdım.Maddi olarak alabileceğimin tamamını alır ona sen sağ ben selamet derdim.
Talep ettiklerimi güzelikle vermezse çekişmeli olarak açar yine alacağımı alırdım.
2 yıldır cinsellik olmaması ayrı sorunken ihanet ile tuz biber ekmiş.

İşe gir çalış . .
Boşan . .

Yada

herşeyi unut,affet . .
Unutabilirsen tabi . .

Konu sahibi aldatilmis birine gore cok sakin ve sogukkanli konu fake bence....
Ya ısrarla fake fake diyorsunuz Da
Uykuya verdim kendimi..sakin falan da değilim içimde kopan fırtınaları duymamak için uyuyorum uyanık olduğum zamanlarda kardeşimle günde milyon kere yazışıyorum kızlarımı hiç etmediğim kadar ihmal ettim bu bir kaç gündür ...bir arkadaşımızın dediği gibi önce iş r geri dönmem gerek

Ondan sonrası çorap söküğü gibi gelebilir

Ayrıca gerçek adım melek
Büyük kızımın Adı ece

Sürekli fake diyen arkadaşlar Fake olmadığını kanıtlamak için ne yapayım adres mi vereyim

Uykuya verdim kendimi..sakin falan da değilim içimde kopan fırtınaları duymamak için uyuyorum uyanık olduğum zamanlarda kardeşimle günde milyon kere yazışıyorum kızlarımı hiç etmediğim kadar ihmal ettim bu bir kaç gündür ...bir arkadaşımızın dediği gibi önce iş r geri dönmem gerek

Ayrıca gerçek adım melek
Büyük kızımın Adı ece

Sürekli fake diyen arkadaşlar Fake olmadığını kanıtlamak için ne yapayım adres mi vereyim
Bir sey kanitlamak zorunda falan degilsin

Sorun onda aldatanda o mazerette iki yıldır birşey olmuyor aramızda???!!!

30 yaşındayım ve evli barklı o kadar arkadaşım var ki... ihanetten sonra gercekten birdaha yapmayanını hiç görmedim ben.
İhanet bir anlık bir hata değil, kişiliğin ortaya koydugu sonuçlardan biridir.
Yani ihanet eden biri bunu sanıldığı gbi boşluktan değil, karater(sizliği)i buna müsait oldugu için yapar.
Ortalığı karıştırmak istemiyor, nede olsa eşimdi zarar vermeyeyim yılların hatrı var diyorsan, boşa geç derim.

Bana çok çektirdi, zaten karaktersiz bür adamın tekiydi hep diyorsan intikamını al derim, bu intikamın sana geri dönüşü sert olmayacaksa eğer.

En çok merak ettiğimde sorun onda demişsin, senle yapamadığı işi kadınla nasıl yapabilmiş sordun mu?

Ben bu aldatma olayinin tek defalik olduguna inanmiyorum. Ereksiyon olamayan biri "hele alkolluyken" o kizla nasil beraber olabilmis? Oluyorsa da karisinda deneseydi sansini.

Bu ilk de degil son da olmayacak. Ben olsam ilgili kisilere soylerim. Hem diger adama da yazik sacma sapan biriyle belki gelecekte evlenecek.

Anneniz emin olun sizi anlayacaktir. Eger kendinizi acikca ifade ederseniz ustesinden kolayca gelir zaten.

Ayrıca gerçek adım melek
Büyük kızımın Adı ece

İsteyen inanır istemeyenin paşa gönlü bilir birde kendinizi buradaki insanlar için hırpalamayın.Bir kadın için çok zor bir durum aldatılmak. Ama affedip tekrar eskiye dönebilmek daha zor. Hiç bir zaman hafızanızdan silemeyeceksiniz kısaca boşandığınızda onu boşanmadığınızda kendinizi cezalandıracaksınız.

İsteyen inanır istemeyenin paşa gönlü bilir birde kendinizi buradaki insanlar için hırpalamayın.Bir kadın için çok zor bir durum aldatılmak. Ama affedip tekrar eskiye dönebilmek daha zor. Hiç bir zaman hafızanızdan silemeyeceksiniz kısaca boşandığınızda onu boşanmadığınızda kendinizi cezalandıracaksınız.

Eklentiler

• IMG_6366.webp
    IMG_6366.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 55

Ayrıca gerçek adım melek
Büyük kızımın Adı ece

Yasadiklarini anlatmisin cok kararsizsin cocuksuz olsan kesinlikle birakirdin ve burda sadece yaziyorsun yazarken rahat olup olmadigin nasil anlasilabilir ki hemen herseye fake deniliyor ben bi konunun fake oldugunu dusunsem cevap bile yazmam neyse arkadasim dedigim gibi cocuklar insani cok arada birakiyor bende bosanma karari almistim zamaninda (aldatma degildi benimki) ama cocugum icin yapamadim bosanmak kolay degil bence donebiliyorsan isine don esinde sans istemis belki yasadiginiz sıkıntilar yuzunden bir hatadir ki tabi hata olmasi hakli oldugunu gostermez fevri dusunme ama bosanmayida dusunme esinide surundur yaptigina pisman olsun herkes hata yapar ikinci bir sans ver bence

Back
X