- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşınızı merak ettim
2 yıldır neden eşinizle ayrı yatıyorsunuz ,
ayrı yatmak için yaşınızın 80 olması falan lazım herhalde ,
bu aldatılmada kusura bakmayın ama sadece eşinizi suçlayamıyorum ,
eşinizle hiç ilgilenmemişsiniz.
kız çok samimi bir arkadaşının sevdiği kız...
yaşınızı merak ettim
2 yıldır neden eşinizle ayrı yatıyorsunuz ,
ayrı yatmak için yaşınızın 80 olması falan lazım herhalde ,
bu aldatılmada kusura bakmayın ama sadece eşinizi suçlayamıyorum ,
eşinizle hiç ilgilenmemişsiniz.
Siz eksik tamamlamayın bence zira konuyu dağdan alıp taşa çalıyorsunuz. Kadının vajinismus olduğunu nerden çıkardınız pes doğrusu !Bn eksıgını tamamlayayım blondgunes kadın vajenusmus yada hernasıl yazılıyorsa
Bu teşhisi nasıl koydunuz acaba? Daha nasıl yazıldığını bilmeden böyle bir yorum yapmak, çok garipsiniz.Bn eksıgını tamamlayayım blondgunes kadın vajenusmus yada hernasıl yazılıyorsa
Lutfen sakin olun been daha önce bayan kendisi yazdığı için biliyorum.Siz eksik tamamlamayın bence zira konuyu dağdan alıp taşa çalıyorsunuz. Kadının vajinismus olduğunu nerden çıkardınız pes doğrusu !
Ayağa kalkıp alkışlamak istedim zihniyetinizi ! Demek ilgi olmayınca aldatılma haktır öyle mi ?
Bu fikrinizi kazıyin aklınızın bir köşesine.
Bir insanın karşısındakinden ilgisizlik derdi varsa konuşur, hal olmuyorsa ayrılır ne yaparsa yapar. Evliyken , aynı evde yaşıyorken bunu yapan karaktersizdir.
Aldatılma nasıl olurda aldatılan kişinin de hatası olur, aklım almıyor bunu bir kadının yazdığına.
Evet aynen böyle yapmalıyım ...2 yildir kusun otmuyor diye bende kendimi tutamadim ozur dilerim, bosluktaydim diye aglasaniz ne tepki verirdi acaba
tedavi olmadın mi hiç vajinusmus için?Evet aynen böyle yapmalıyım ...
Tabii blöf olduğunu düşünecek ve cevap vermeyecek ama ben onun inanmasını sağlarım
Bakalım beyfendi bunu nasıl sindirecek ...soranlar olmuş 40 yaşındayım
Ben bunu anlamadım iki kızım var dedi ??tedavi olmadın mi hiç vajinusmus için?
17 yıllık bir evlilik sanırım.
dile kolay.
aranızda pek çok bitmiş gitmiş.
daha önce de olmuşmuydu aldatma vakaları?
açıkcası burandan biz ne desek boş.
aldattığından eminsen sen oturup düşünüp tartacaksın.
ne yapmak istiyorsun?
çalışıyormusun meslek var mı?
hiç birşey tek taraflı değil hanımefendi ,
kocalarında ilgisizliğinden yakındıgımız zamanlar oluyor ama bu aldatmaya bahane değil bunu bende biliyorum ama kocasıyla ilgilenseydi sorunu çözseydi tamam bayan rahatsız olabilir ozamanda kendi sorununu çözmesi gerekiyor ,
evet sana bana uzaktan konuşması kolay , ama hiç birşeyde tek taraflı olmuyor bunuda siz kafanıza kazıyın
Sorun bende değil diki ondaydı saha önce yazdım ya önce bağırdım kızdım sonra beraber tedavi olalım dedim ...yapamadı her yapısında olmayışından benim tavrım dan korktu...sonra ki saglık problemleri ona araba çarptı 4-5 ay yattı ben baktım bakmaz olaydımtedavi olmadın mi hiç vajinusmus için?
17 yıllık bir evlilik sanırım.
dile kolay.
aranızda pek çok bitmiş gitmiş.
daha önce de olmuşmuydu aldatma vakaları?
açıkcası burandan biz ne desek boş.
aldattığından eminsen sen oturup düşünüp tartacaksın.
ne yapmak istiyorsun?
çalışıyormusun meslek var mı?
tekrar mesleğinize geri dönemez misiniz acabaSorun bende değil diki ondaydı saha önce yazdım ya önce bağırdım kızdım sonra beraber tedavi olalım dedim ...yapamadı her yapısında olmayışından benim tavrım dan korktu...sonra ki saglık problemleri ona araba çarptı 4-5 ay yattı ben baktım bakmaz olaydım
Sonra da ben bir ameliyat geçirdim günlerce yoğun bakımda kaldım ...iyileşmem bi altı ayı buldu
Bankacıydım 18 yıl yaptım çok yoruldum diye bıraktım o kadar çalışmaya da beş kuruş biriktirmedim kafama edeyim