• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam aldattı

yaşınızı merak ettim

2 yıldır neden eşinizle ayrı yatıyorsunuz ,

ayrı yatmak için yaşınızın 80 olması falan lazım herhalde ,

bu aldatılmada kusura bakmayın ama sadece eşinizi suçlayamıyorum ,

eşinizle hiç ilgilenmemişsiniz.

yaşınızı merak ettim

Bn eksıgını tamamlayayım blondgunes kadın vajenusmus yada hernasıl yazılıyorsa

kız çok samimi bir arkadaşının sevdiği kız...

ooow
Ne biçim bi ahlaksızlık bu! Eşini aldattığın yetmiyor en samimi arkadaşının sevgilisine göz dikiyosun? Onunla birlikte oluyosun.
Sen varsın 2 çocuğun var, ekmek yediğin şirketinin sahibine bunu nasıl yapabildi?
Kabul edilebilir bişey değil ya, affedilemez.
Böyle aşağılık böyle adilik olamaz.

yaşınızı merak ettim

Ayağa kalkıp alkışlamak istedim zihniyetinizi ! Demek ilgi olmayınca aldatılma haktır öyle mi ?
Bu fikrinizi kazıyin aklınızın bir köşesine.

Bir insanın karşısındakinden ilgisizlik derdi varsa konuşur, hal olmuyorsa ayrılır ne yaparsa yapar. Evliyken , aynı evde yaşıyorken bunu yapan karaktersizdir.
Aldatılma nasıl olurda aldatılan kişinin de hatası olur, aklım almıyor bunu bir kadının yazdığına.

Sizin evlilik zaten evlilik değilmiş ki yanlış anlamayın aldatmayı meşrulaştırmak için söylemiyorum.
Araya sağlık problemleri falan girmiş olabilir ayrıntı vermediğiniz için ne olduğunu bilemiyorum ama hiçbirşey odaları ayırmak için bahane değil bence, sizin aranızda başka problemler de varmış.
Karı-koca ilişkisi yokmuş zaten aranızda.
Boşanmamak için gerekçelerde sunuyorsunuz.
İş bulup maddi durumunuzu güçlendirene kadar ev arkadaşı gibi görmeye devam edin.
Ama bu arada adam aldatmaya devam edecektir, bu bir seferlik bişey değil belli.

Evlilikte cinsellik çok önemli bu bacağı bıs bırakınca herseye haZırlıklı olmak gerek

Ayağa kalkıp alkışlamak istedim zihniyetinizi ! Demek ilgi olmayınca aldatılma haktır öyle mi ?
Bu fikrinizi kazıyin aklınızın bir köşesine.

Bir insanın karşısındakinden ilgisizlik derdi varsa konuşur, hal olmuyorsa ayrılır ne yaparsa yapar. Evliyken , aynı evde yaşıyorken bunu yapan karaktersizdir.
Aldatılma nasıl olurda aldatılan kişinin de hatası olur, aklım almıyor bunu bir kadının yazdığına.

hiç birşey tek taraflı değil hanımefendi ,

kocalarında ilgisizliğinden yakındıgımız zamanlar oluyor ama bu aldatmaya bahane değil bunu bende biliyorum ama kocasıyla ilgilenseydi sorunu çözseydi tamam bayan rahatsız olabilir ozamanda kendi sorununu çözmesi gerekiyor ,
evet sana bana uzaktan konuşması kolay , ama hiç birşeyde tek taraflı olmuyor bunuda siz kafanıza kazıyın

2 yildir kusun otmuyor diye bende kendimi tutamadim ozur dilerim, bosluktaydim diye aglasaniz ne tepki verirdi acaba
Evet aynen böyle yapmalıyım ...
Tabii blöf olduğunu düşünecek ve cevap vermeyecek ama ben onun inanmasını sağlarım
Bakalım beyfendi bunu nasıl sindirecek ...soranlar olmuş 40 yaşındayım

Aynı şeyi siz yapmış olsaydınız sizi tüm dünyaya rezil eder boşardı:KK14:
Belki de helvanız kavruluyor olurdu şu an.
Ya boşanacaksınız ya da zorlu bir yola girip tedavi olacak eşiniz hem alkol hem dedier durum için.
Evlilik terapisi falan alacaksınız.

Evet aynen böyle yapmalıyım ...
Tabii blöf olduğunu düşünecek ve cevap vermeyecek ama ben onun inanmasını sağlarım
Bakalım beyfendi bunu nasıl sindirecek ...soranlar olmuş 40 yaşındayım
tedavi olmadın mi hiç vajinusmus için?
17 yıllık bir evlilik sanırım.
dile kolay.
aranızda pek çok bitmiş gitmiş.
daha önce de olmuşmuydu aldatma vakaları?
açıkcası burandan biz ne desek boş.
aldattığından eminsen sen oturup düşünüp tartacaksın.
ne yapmak istiyorsun?
çalışıyormusun meslek var mı?

Arkadaşının sevgilisiyle yatmış bir adamdan bahsediyoruz, daha nasıl iğrençleşecekti
Ben sizin yerinizde olsam kızlarıma o adamın parasını bile yedirmem, siz daha boşanmamak için bahaneler buluyorsunuz
Evli bir insan başkasına aşık olur belki anlarım, karısını sevmez istemez belki anlarım ama arkadaşının sevdiği kızla aynı yatağa girsin bunu anlamam mümkün değil

dile kolay.
ne yapmak istiyorsun?
Ben bunu anlamadım iki kızım var dedi ??

hiç birşey tek taraflı değil hanımefendi ,

kocalarında ilgisizliğinden yakındıgımız zamanlar oluyor ama bu aldatmaya bahane değil bunu bende biliyorum ama kocasıyla ilgilenseydi sorunu çözseydi tamam bayan rahatsız olabilir ozamanda kendi sorununu çözmesi gerekiyor ,
evet sana bana uzaktan konuşması kolay , ama hiç birşeyde tek taraflı olmuyor bunuda siz kafanıza kazıyın

:) Kazirim ama sizin gibi kadınların varlığını..

Aldatılmak tek taraflidir ve tek tarafın karaktersizligidir.

Adamın cinsel sorunları varmış. Bu kadının suçu değil adamın yalanidir. Ayrıca farzedin ki hastalaniyor kadın ve cinsellik rafa kalkıyor , hak mi etmiş oluyor o zaman aldatilmayi. Tek taraflı değil benim de suçum var mi denilmeli. ?

Ilgisiz olundugunda herkes herkesi aldatsin. Sizin bakış açınıza göre sonuç bu.

dile kolay.
ne yapmak istiyorsun?
Sorun bende değil diki ondaydı saha önce yazdım ya önce bağırdım kızdım sonra beraber tedavi olalım dedim ...yapamadı her yapısında olmayışından benim tavrım dan korktu...sonra ki saglık problemleri ona araba çarptı 4-5 ay yattı ben baktım bakmaz olaydım
Sonra da ben bir ameliyat geçirdim günlerce yoğun bakımda kaldım ...iyileşmem bi altı ayı buldu

Bankacıydım 18 yıl yaptım çok yoruldum diye bıraktım o kadar çalışmaya da beş kuruş biriktirmedim kafama edeyim

her zaman bi bahane olur . şarhoştum. 2 yıldır bi şey yaşamıyorduk.

odalarınızı da ayırmışsınız . aslında kağıt üstünde gidiyormuş evililiğiniz
bir kadın da eşinin aldattığını düşünebilir zaten ayrı odalarda yaşamaya başlayınca

Allah doğru kararı verdirsin inşallah size.

Sorun bende değil diki ondaydı saha önce yazdım ya önce bağırdım kızdım sonra beraber tedavi olalım dedim ...yapamadı her yapısında olmayışından benim tavrım dan korktu...sonra ki saglık problemleri ona araba çarptı 4-5 ay yattı ben baktım bakmaz olaydım
Sonra da ben bir ameliyat geçirdim günlerce yoğun bakımda kaldım ...iyileşmem bi altı ayı buldu

Bankacıydım 18 yıl yaptım çok yoruldum diye bıraktım o kadar çalışmaya da beş kuruş biriktirmedim kafama edeyim
tekrar mesleğinize geri dönemez misiniz acaba
zor günler geçirmişsiniz .

Back
X