Kocam aldattı

Maale
7 yaşında ve panik atağı mı var.
nasıl bu kaygı hastalığı değil mi . nasıl böyle oldu çocuk.[/QUOTE

Maalesef kaygı hastalığı...2015 yılında bir ameliyat geçirdim ben..kalbim durdu.yoğun bakımda kaldım 20 gün...ondan sonra oldu kızım...ufacık bir öksürükte bile anne ben yaşayacakmıyım diye sorup duruyor ...benim dışımda kimseyle durmuyor ...ilaç tedavisi ne başladık

Ben bunun bir kez olduğunu düşünmüyorum. bu aldatmanın. sarhoştum hatırlamıyorum da yalan çünkü insan sarhoşken yaptıklarını hatırlar. Neyse olan olmuş yapılacak tek şey affederseniz bu içinizi sürekli kemireceği için ve de şüphelerle de yaşanmayacağı için bırakın o yoluna gitsin. siz de önünüze bakın. Evi siz bırakmayın, onunda eşyalarını kapı önüne koyun. Boşanmak o kadar da kötü bir şey değil. İlk zaman onca yılın alışkanlığını atmak zor elbette ama insan ona da alışıyor. yine de karar sizin. Bu sizin hayatınız. Eğer bu şekilde de yaşarım derseniz affedin, ama bilin ki bunun devamı da gelecektir.

İkisi de igrencler.
Ben olsam ne mi yapardim
Tum is yerine tum sehre ikisini rezil rusva ederdim hicbir cevreleri kalmazdi , bes parasiz ve rezil utanacaklari sefil olacaklari bir hayata mahkum ederdim

İkisi de igrencler.
Ben olsam ne mi yapardim
Tum is yerine tum sehre ikisini rezil rusva ederdim hicbir cevreleri kalmazdi , bes parasiz ve rezil utanacaklari sefil olacaklari bir hayata mahkum ederdim
Onu Da yapıcam annem son evre kanser hastası terminal dönem dedikleri evrede ..doktorlar bir iki sunuşlar diyorlar..annemi toprağa verdikten sonra koca namzedini ne yapayım...şu an sabır çekiyorum sadece ...o kadar kötü bir his ki annemin yanından kalkıp onun yanına gitmek ne yapıp ne yapmadığını görmek istiyorum...ve bunun için kendimden utanıyorum

Onu Da yapıcam annem son evre kanser hastası terminal dönem dedikleri evrede ..doktorlar bir iki sunuşlar diyorlar..annemi toprağa verdikten sonra koca namzedini ne yapayım...şu an sabır çekiyorum sadece ...o kadar kötü bir his ki annemin yanından kalkıp onun yanına gitmek ne yapıp ne yapmadığını görmek istiyorum...ve bunun için kendimden utanıyorum
Hala devam ediyolar mi iki pislik igrenc

Patronuna ve arkadasina soyleseniz anneniz duyup uzulmez zaten

Ay cok sinirlendim iki pislige

Herkese merhaba..4 yıllık flört sonrası 17!yıllık evliliğin var.iki de kızım .10 ve 7 yaşında.eşimle evliliğimizde hep o benim üzerime düşerdi.ben çok ilgili sarmaş dolaş olmayı sevmeyen bir tiptim.son dört yıldır da eşimle cinsel hayatımız berbattı.ilişki sırasında ereksiyon hali hemen sönüyordu....önceleri beni aldatıyorsun dedim bağırdım çağırdım sonra hastalık bu beraber doktora gidelim dedim ...ve araya başka saglık problemleri girdi ...ve iki yıldır hiç cinsel hayatımız olmadıgı gibi aynı odada Bile uyumadık.

Veee...geçen hafta ögrendim ki beni aldatmış.kendisi çok alkol alan biri...alköllüydüm..seninle de iki yıldır birşey yapmıyoruz dedi...buna kısmen inandım..neden çünkü kız çok samimi bir arkadaşının sevdiği kız...
Ama hayır diyemezmiydi...
Ve bana bir hata yaptım bırak toparlayayım diyor bunu beni sevdiğinden söylemiyor tabii...bırakıp giderse arkadaşına herşeyi anlatacagımı biliyor arkadaşı da patronun kardeşi...işinden gücünden de olacak ...

Ne yapmalıyım...lütfen birileri akıl versin
Yine bir yüzyılın yalanı vakası. Şu sarhoşken yaptığının farkında olmayanları anlayamıyorum cidden. Ya ben çok bilinçliyim kadın başıma kör kütük sarhoşken bile her şeyi hatırlayabiliyorum ya da bu insanlar numara yapıyor. Bilerek ve isteyerek yapmış. Sarhoşluk hikaye... Karar senin... Biz ne söylersek söyleyelim yine istediğine inanacaksın...

Yok
Hala devam ediyolar mi iki pislik igrenc

Patronuna ve arkadasina soyleseniz anneniz duyup uzulmez zaten

Ay cok sinirlendim iki pislige
devam etmiyorlar ...başka sıfat bulamadığım için adam diyorum yoksa adam falan değil de ...adam olan korkusundan bitirdi ..iş kaybederse büyük batacak ...kıza da bir tercih yapmak zorundayım demiş ...

Yok

devam etmiyorlar ...başka sıfat bulamadığım için adam diyorum yoksa adam falan değil de ...adam olan korkusundan bitirdi ..iş kaybederse büyük batacak ...kıza da bir tercih yapmak zorundayım demiş ...
kız ortaya çıkınca bile devam edecekti heralde. iğrenç şey onun da mutlu yuvası asla olmaz hayatında gülemez sana bunları yaşattığı için o.... :kusmuk:

adam da rezil pislik hayatı mahvolsun ikisinin de :sinirli:

Yine bir yüzyılın yalanı vakası. Şu sarhoşken yaptığının farkında olmayanları anlayamıyorum cidden. Ya ben çok bilinçliyim kadın başıma kör kütük sarhoşken bile her şeyi hatırlayabiliyorum ya da bu insanlar numara yapıyor. Bilerek ve isteyerek yapmış. Sarhoşluk hikaye... Karar senin... Biz ne söylersek söyleyelim yine istediğine inanacaksın...

Sarhoşken daha çok istediğini yapabiliyor insan istemediğini değil ..o salak yalanlarına inanmadım tabii...duygu olarak birşey hissetmiyorum Da korkuyorum biraz tek başıma hayata devam etmeye ekonomik güçle alakalı tabii..annem böyle ....ikisinden birine de birşey yapamadım ya...hergün beddua ediyorum....hele ki adam olana elleri kırılsın annesinin kapısına atmazsam bana da melek demesinler

Sanki affedeceksiniz izlenimi edindim..bunu sakin kabul etmeyin..

Sarhoşken daha çok istediğini yapabiliyor insan istemediğini değil ..o salak yalanlarına inanmadım tabii...duygu olarak birşey hissetmiyorum Da korkuyorum biraz tek başıma hayata devam etmeye ekonomik güçle alakalı tabii..annem böyle ....ikisinden birine de birşey yapamadım ya...hergün beddua ediyorum....hele ki adam olana elleri kırılsın annesinin kapısına atmazsam bana da melek demesinler
Koy kapının önüne. Sakın sen gitme evden. Kapının kilidini değiştir.

siz ayrılmayı falan düşünmüyosunuz galiba ...sarhoşken olmuş 2 yıldır bişi yapamıyoduk zaten... affedin bari ... adam da rahat rahat devam eder ... işinden olursa bende maddi sıkıntı çekerim diyosunuz haklısınız ... eşiniz hem sizi hem arkadaşını aldatıyo ... siz de saklıyosunuz bu durumu arkadaşından... bilemedim ... bence asıl niyetinizi söyleyin bize naapyım demeyin çözüm belli sizin napmak istediğiniz önemli

merhaba kızlar
artık kafayı yemek üzereyim ben bundan 4 sen önce evlendim. Ancak eşim evlendiğimden günden beri benim arkamdan vuruyor. İlk sene idda denilen inlete başvurdu ne kadar takım varsa hepsini sattı borçlandı. daha sonra saçma sapan yalancı face açıp kadınlarla konsuo whatsapdan başkalarıyla konusuo affediorm tekrar aynı hatayı yapıo 4 sene oldu ve hala aynı ben ne yapacagım

merhaba kızlar
artık kafayı yemek üzereyim ben bundan 4 sen önce evlendim. Ancak eşim evlendiğimden günden beri benim arkamdan vuruyor. İlk sene idda denilen inlete başvurdu ne kadar takım varsa hepsini sattı borçlandı. daha sonra saçma sapan yalancı face açıp kadınlarla konsuo whatsapdan başkalarıyla konusuo affediorm tekrar aynı hatayı yapıo 4 sene oldu ve hala aynı ben ne yapacagım

Yeni konu aç istersen.

Yeni konu aç istersen.
merhaba kızlar
Başka konuya da yazdınız yeni konu açın dedik yine gelip buraya yazmışsınız.

Burda kimse görmez yardımcı olamaz, herkes konunun sahibine yazar.

merhaba kızlar
Ne yapacaksın? Boşanacaksın. Konu açmana bile lüzum yok gerçi

Back
X