• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam aldattı

eşiniz gerçekten suçlu bunun özrü yok hem sizi hem yakın arkadışını aldatmış ..ama diğer tarafa bakıcak olursak kızda baya baya cesaretliymiş (resmen yürek yemiş ) oda sevgilisinin samimi arkadaşıyla aynı yataga girmiş ... bunun bir daha olmayacağının garantisini kim nasıl verebilir .. böyle gözü kimseyi görmeyen bir hatun yada iki senedir güya bişey yapmadığını söyleyen kocanız bir dahakine nasıl engellenir kii...yada öncesinin olmadığını nereden bilebilirsiniz... en kısa zamanda kendi ayakarınızın üstünde durmaya çalışın bi yerlerden başlayın derim ..

:) Kazirim ama sizin gibi kadınların varlığını..

Aldatılmak tek taraflidir ve tek tarafın karaktersizligidir.

Adamın cinsel sorunları varmış. Bu kadının suçu değil adamın yalanidir. Ayrıca farzedin ki hastalaniyor kadın ve cinsellik rafa kalkıyor , hak mi etmiş oluyor o zaman aldatilmayi. Tek taraflı değil benim de suçum var mi denilmeli. ?

Ilgisiz olundugunda herkes herkesi aldatsin. Sizin bakış açınıza göre sonuç bu.

herşeyin başlangıcı ayrı yatmaktan kaynaklanıyor
kocanla ne kadar ayrı yatarsan okadar uzaklasırsın ,

evet kadında rahatsızlanabilir , zaten adamda rahatsız mış bu hastalıkları sorun ettikçe birbirlerinden uzaklaşmışlar ,

benım söylemek istediğim buydu , ne kadar uzak kalırsan o kadar eşler birbirinden uzaklaşıyor ve herşeyin alt yapı taşları döşenmeye başlıyor.

Sorun bende değil diki ondaydı saha önce yazdım ya önce bağırdım kızdım sonra beraber tedavi olalım dedim ...yapamadı her yapısında olmayışından benim tavrım dan korktu...sonra ki saglık problemleri ona araba çarptı 4-5 ay yattı ben baktım bakmaz olaydım
Sonra da ben bir ameliyat geçirdim günlerce yoğun bakımda kaldım ...iyileşmem bi altı ayı buldu

Bankacıydım 18 yıl yaptım çok yoruldum diye bıraktım o kadar çalışmaya da beş kuruş biriktirmedim kafama edeyim
sorun sende değilse neden vajinusmusum dedin ki anlayamadım ben

2 yıl ayrı yatan hiçbir cinsel hayat olmayan bir evlilikten ne bekliyordunuzki ? boşanılmadıysa bu son kaçınılmazdı , ya siz aldatacaktınız yada eşiniz.. evlilik bu , evcilik değil..

Herkese merhaba..4 yıllık flört sonrası 17!yıllık evliliğin var.iki de kızım .10 ve 7 yaşında.eşimle evliliğimizde hep o benim üzerime düşerdi.ben çok ilgili sarmaş dolaş olmayı sevmeyen bir tiptim.son dört yıldır da eşimle cinsel hayatımız berbattı.ilişki sırasında ereksiyon hali hemen sönüyordu....önceleri beni aldatıyorsun dedim bağırdım çağırdım sonra hastalık bu beraber doktora gidelim dedim ...ve araya başka saglık problemleri girdi ...ve iki yıldır hiç cinsel hayatımız olmadıgı gibi aynı odada Bile uyumadık.

Veee...geçen hafta ögrendim ki beni aldatmış.kendisi çok alkol alan biri...alköllüydüm..seninle de iki yıldır birşey yapmıyoruz dedi...buna kısmen inandım..neden çünkü kız çok samimi bir arkadaşının sevdiği kız...
Ama hayır diyemezmiydi...
Ve bana bir hata yaptım bırak toparlayayım diyor bunu beni sevdiğinden söylemiyor tabii...bırakıp giderse arkadaşına herşeyi anlatacagımı biliyor arkadaşı da patronun kardeşi...işinden gücünden de olacak ...

Ne yapmalıyım...lütfen birileri akıl versin

Herkese merhaba..4 yıllık flört sonrası 17!yıllık evliliğin var.iki de kızım .10 ve 7 yaşında.eşimle evliliğimizde hep o benim üzerime düşerdi.ben çok ilgili sarmaş dolaş olmayı sevmeyen bir tiptim.son dört yıldır da eşimle cinsel hayatımız berbattı.ilişki sırasında ereksiyon hali hemen sönüyordu....önceleri beni aldatıyorsun dedim bağırdım çağırdım sonra hastalık bu beraber doktora gidelim dedim ...ve araya başka saglık problemleri girdi ...ve iki yıldır hiç cinsel hayatımız olmadıgı gibi aynı odada Bile uyumadık.

Veee...geçen hafta ögrendim ki beni aldatmış.kendisi çok alkol alan biri...alköllüydüm..seninle de iki yıldır birşey yapmıyoruz dedi...buna kısmen inandım..neden çünkü kız çok samimi bir arkadaşının sevdiği kız...
Ama hayır diyemezmiydi...
Ve bana bir hata yaptım bırak toparlayayım diyor bunu beni sevdiğinden söylemiyor tabii...bırakıp giderse arkadaşına herşeyi anlatacagımı biliyor arkadaşı da patronun kardeşi...işinden gücünden de olacak ...

Ne yapmalıyım...lütfen birileri akıl versin
hiç bir şey söylemeden boşan. yada boşanmak istemiyorsan olayları bir güzel anlat. işinden atılsın. sonra zaten ister istemez boşanırsınız.

Bi yuvayi kurmak kolay degil dile kolay 17 yil bence bi sans haketdiyor sonucta 2 yil yapmayan bi erkek oyle oturupta duramaz biraz hatayi kendinde aramalisn belki de sendeki kontrasyonsuzluk onada gecmis canim

Herkese merhaba..4 yıllık flört sonrası 17!yıllık evliliğin var.iki de kızım .10 ve 7 yaşında.eşimle evliliğimizde hep o benim üzerime düşerdi.ben çok ilgili sarmaş dolaş olmayı sevmeyen bir tiptim.son dört yıldır da eşimle cinsel hayatımız berbattı.ilişki sırasında ereksiyon hali hemen sönüyordu....önceleri beni aldatıyorsun dedim bağırdım çağırdım sonra hastalık bu beraber doktora gidelim dedim ...ve araya başka saglık problemleri girdi ...ve iki yıldır hiç cinsel hayatımız olmadıgı gibi aynı odada Bile uyumadık. Veee...geçen hafta ögrendim ki beni aldatmış.kendisi çok alkol alan biri...alköllüydüm..seninle de iki yıldır birşey yapmıyoruz dedi...buna kısmen inandım..neden çünkü kız çok samimi bir arkadaşının sevdiği kız... Ama hayır diyemezmiydi... Ve bana bir hata yaptım bırak toparlayayım diyor bunu beni sevdiğinden söylemiyor tabii...bırakıp giderse arkadaşına herşeyi anlatacagımı biliyor arkadaşı da patronun kardeşi...işinden gücünden de olacak ... Ne yapmalıyım...lütfen birileri akıl versin
Adamın ereksiyon sorunu varsa ve sizle cinsellik yaşanmıyorsa bu süre 2yılsa ki çok uzun bir süre kendini kanıtlamak için sorunun kendinde olmadığını bütün suçu sana yüklemek için böyle bir şey yapmış olabilir. Adamın sorunu var zaten başka kadında iş gördü mü gerçekten bu önemli Aldattığını nasıl öğrendiniz?

Bi yuvayi kurmak kolay degil dile kolay 17 yil bence bi sans haketdiyor sonucta 2 yil yapmayan bi erkek oyle oturupta duramaz biraz hatayi kendinde aramalisn belki de sendeki kontrasyonsuzluk onada gecmis canim
Arkadaşa tlfon aç söyle . leeeenet olsun böyle rezil insanlara .
Canim bu lanetin kabul olsa dunyada erkek kalmaz ama su teknoloji insanin yuvasina atese veriyor böyle bi cagda boyle seyler ister istemez erkekler normal geliyor

herşeyin başlangıcı ayrı yatmaktan kaynaklanıyor
kocanla ne kadar ayrı yatarsan okadar uzaklasırsın ,

evet kadında rahatsızlanabilir , zaten adamda rahatsız mış bu hastalıkları sorun ettikçe birbirlerinden uzaklaşmışlar ,

benım söylemek istediğim buydu , ne kadar uzak kalırsan o kadar eşler birbirinden uzaklaşıyor ve herşeyin alt yapı taşları döşenmeye başlıyor.
Tabi canım herşeyin kaynağı ayrı yatmaları. Karaktersiz kocası kadına sürekli tenkitte bulunup neden ayrı yatıyoruz hayatım bu böyle olmaz demiş olabilir ama konu sahibi kabul etmemiş olabilir. Yani ihaneti konu sahibi çitf kişilik yatakta tek yatarak beklemiş özlemle.Allah aşkına bu nasıl mantık? Kadınlar her zaman verici şuan bile boşanıp boşanmakta kararsız. Tek suçlu pipisine sahip çıkamayıp yatağını ayırıp kadını aşalayan yaratık kocası.

Canim bu lanetin kabul olsa dunyada erkek kalmaz ama su teknoloji insanin yuvasina atese veriyor böyle bi cagda boyle seyler ister istemez erkekler normal geliyor
Teknoloji falan ateşe vermiyor yuvayı hanımefendi. Aklı şeyinde karakter yoksunu erkekler veriyor.

Konsantrasyon kaybın ona geçmiş ne demek ya? Arkadaşının sevgilisiyle yatacak kadar konsantrasyon var ama.

Kadını suçlu çıkarmışsınız şaka gibi. Sizin gibi kadınların varlığından bile utanıyorum.

Teknoloji falan ateşe vermiyor yuvayı hanımefendi. Aklı şeyinde karakter yoksunu erkekler veriyor.

Konsantrasyon kaybın ona geçmiş ne demek ya? Arkadaşının sevgilisiyle yatacak kadar konsantrasyon var ama.

Kadını suçlu çıkarmışsınız şaka gibi. Sizin gibi kadınların varlığından bile utanıyorum.
Utanmama gerek yok canim bu devirde aldatmayan erkek mi var sizde yangina körükle gitmayin bu kadin ne yapar iki cocukla kendinizi onun yerine koyun yalanmi hangi kanalda hangi tlf ciplak kadinlar yok kadinin ozeli diye bi sey kalmadi ekek aldatiysa denekki kadinlarda serefsiz evli erkekle olacak kadar ne yani kadinlar mi hakli

Bu adam ahlaksız...
Alkollü idim ve 2 yıldır beraber olmuyoruz demesi yaptığı suçu hafifletmez.
Bu kadınların gül gibi işlerini bırakmasınıda anlayamıyorum çünkü ortalıkta "ah bir işim bir mesleğim olsa neler yapardım" diyen çaresiz kadınlar dolaşıyor...
Sevginin aşkın bittiği evliliklerin sırf çocuklar için devam ettirilmesine karşıyım...
İnsan hayata bir kere geliyor neden bu eziyete bu entrikalara katlanır mesleği olan kadınlar anlamış değilim...

A
Utanmama gerek yok canim bu devirde aldatmayan erkek mi var sizde yangina körükle gitmayin bu kadin ne yapar iki cocukla kendinizi onun yerine koyun yalanmi hangi kanalda hangi tlf ciplak kadinlar yok kadinin ozeli diye bi sey kalmadi ekek aldatiysa denekki kadinlarda serefsiz evli erkekle olacak kadar ne yani kadinlar mi hakli
adama hak vermiyorum sadece kadini bu kadama verdigi emeklerin bi çırpıda yok olmasini istemiyorumm dava ac bosan demek cok kolay ya sunu demek daha iyi esini yuvaya baglamak icin cabala iki cocuk babaiz kalmasin enazinda

Siz kendi çapınızda tespit yapmayın bence. Ne demek aldatmayan erkek mi var?

Evet hanımefendi bu dünyada az da olsa aldatmayan, allah korkusu olan karakterli erkekler var.

Çok güzel olup erkeği baştan çıkarmaya çalışan kadına dayanan ve aldatmayan bakın bir değil birçok erkek tanıyorum.

Aldatmayan erkek mi var cümlesi züğürt tesellisidir, nokta.

A

adama hak vermiyorum sadece kadini bu kadama verdigi emeklerin bi çırpıda yok olmasini istemiyorumm dava ac bosan demek cok kolay ya sunu demek daha iyi esini yuvaya baglamak icin cabala iki cocuk babaiz kalmasin enazinda
Aldatılan kadın ama çabalaması gereken yine kadın?

Sizin gibi kadınlar yüzünden aldatılıyor kadınlar zaten. Bütün kadınlar ihaneti affetmese boşansa bakalım bi tane bile erkeğin oturma organı yiyor mu aldatmaya?

Aldatılan kadın ama çabalaması gereken yine kadın?

Sizin gibi kadınlar yüzünden aldatılıyor kadınlar zaten. Bütün kadınlar ihaneti affetmese boşansa bakalım bi tane bile erkeğin oturma organı yiyor mu aldatmaya?
Ne demek bizim gibi kadin kususra bakmayin sizde anlama kabilliyeti yom dedim ki erkeklere normal gelir boyle seyler siz konuyu saptirmayin tm erkek serfsizlik yapmis ama kadinda yapiyor o kadar benim esim namazinda niyazinda bazen oturuyoruz ozelden kadinlar ariyor sacma sapan konusuyorlar ne yani canim sizin gibi kadinlar heryerini acarsa erkekler de yodan cikmamasi da elden degil neyse muhatap olma benle

Şu milyon dolar bağış yapıp sonra sarhoştum hatırlamıyorum diyip parayı isteyen kişi gibi kocanız.
Boşanmayı düşünmüyor musunuz?

Ne demek bizim gibi kadin kususra bakmayin sizde anlama kabilliyeti yom dedim ki erkeklere normal gelir boyle seyler siz konuyu saptirmayin tm erkek serfsizlik yapmis ama kadinda yapiyor o kadar benim esim namazinda niyazinda bazen oturuyoruz ozelden kadinlar ariyor sacma sapan konusuyorlar ne yani canim sizin gibi kadinlar heryerini acarsa erkekler de yodan cikmamasi da elden degil neyse muhatap olma benle
:oha: Sizin gibi kadınlar heryerini açarsa erkekler yoldan çıkar mı? İzninizle kusmak istiyorum.
:kusmuk:

Back
X