Kocam aldattı

Ben senin yerinde olsam işinden etmem çünkü ucu sana dokunucak git o kızla konuş eğer doğruyu söylemezsen çektiririm de eğer ki ikna olur söylerse ses kaydı yap ve boşanma davasında kullan tazminat alırsın boşan hayır gelmez

herşeyin başlangıcı ayrı yatmaktan kaynaklanıyor
kocanla ne kadar ayrı yatarsan okadar uzaklasırsın ,

evet kadında rahatsızlanabilir , zaten adamda rahatsız mış bu hastalıkları sorun ettikçe birbirlerinden uzaklaşmışlar ,

benım söylemek istediğim buydu , ne kadar uzak kalırsan o kadar eşler birbirinden uzaklaşıyor ve herşeyin alt yapı taşları döşenmeye başlıyor.

Alt yapı taşı boşanmak üzerine kurulur , içip içip yakın bir arkadaşının sevgilisiyle beraber olmak için değil.

Alt yapı taşı boşanmak üzerine kurulur , içip içip yakın bir arkadaşının sevgilisiyle beraber olmak için değil.

heee sen çok dogrusun sen biliyorsun
nedesen dogrusun tamam canım konu sahibini bıraktın bana sardın yaaa,

sanane bu benım fikrim ve konu sahibinden böyle bir elektrık aldım ve yazdım ,
lütfen cvp yazma artık

heee sen çok dogrusun sen biliyorsun
nedesen dogrusun tamam canım konu sahibini bıraktın bana sardın yaaa,

sanane bu benım fikrim ve konu sahibinden böyle bir elektrık aldım ve yazdım ,
lütfen cvp yazma artık

Bu cevabın üzerine ne yazabilirim ki ?

Işin zor valla Abla ne diyelim allah yardımcın olsun işe yeniden baslasan senin içinde iyi olur biraz sosyallesmis olursun hemde sağlıklı karar verirsin bu durumda size tavsiyem eve kapanmayin kendinizi dışarı atin

Ne demek bizim gibi kadin kususra bakmayin sizde anlama kabilliyeti yom dedim ki erkeklere normal gelir boyle seyler siz konuyu saptirmayin tm erkek serfsizlik yapmis ama kadinda yapiyor o kadar benim esim namazinda niyazinda bazen oturuyoruz ozelden kadinlar ariyor sacma sapan konusuyorlar ne yani canim sizin gibi kadinlar heryerini acarsa erkekler de yodan cikmamasi da elden degil neyse muhatap olma benle
Tanışıyoruz herhalde, her yerimi açtığımı söyleyecek kadar bilgi sahibisiniz maşallah.

Sizi kibledim, tartışabilecek biri bile değilsiniz. Sizin kafanızdaki kadınlara da üzülüyorum. Kadınlar baştan çıkarır ne de olsa namuslu, püri pak erkekleri. Yoksa o melaikeler aldatmayı falan düşünür mü hiç?

Allah sabır versin. Ama sen aynısı yapmış olsaydın emin ol sonun ölüm bile olurdu boşanmayla çıkamazdin isin içinden. Haberlerde görüyoruz bangır bangır bagiriyorlar . Ama sen esin hakkında en iyisini bilirsin burda kimse sana yardımcı olamaz.:KK43:

Herkese merhaba..4 yıllık flört sonrası 17!yıllık evliliğin var.iki de kızım .10 ve 7 yaşında.eşimle evliliğimizde hep o benim üzerime düşerdi.ben çok ilgili sarmaş dolaş olmayı sevmeyen bir tiptim.son dört yıldır da eşimle cinsel hayatımız berbattı.ilişki sırasında ereksiyon hali hemen sönüyordu....önceleri beni aldatıyorsun dedim bağırdım çağırdım sonra hastalık bu beraber doktora gidelim dedim ...ve araya başka saglık problemleri girdi ...ve iki yıldır hiç cinsel hayatımız olmadıgı gibi aynı odada Bile uyumadık.

Veee...geçen hafta ögrendim ki beni aldatmış.kendisi çok alkol alan biri...alköllüydüm..seninle de iki yıldır birşey yapmıyoruz dedi...buna kısmen inandım..neden çünkü kız çok samimi bir arkadaşının sevdiği kız...
Ama hayır diyemezmiydi...
Ve bana bir hata yaptım bırak toparlayayım diyor bunu beni sevdiğinden söylemiyor tabii...bırakıp giderse arkadaşına herşeyi anlatacagımı biliyor arkadaşı da patronun kardeşi...işinden gücünden de olacak ...

Ne yapmalıyım...lütfen birileri akıl versin

Başlığı gördüktn sonra hiç düşünmeden "boşan" diyecektim ama lütfedip okudum. Yine aynısını söylüyorum. Zor bir durum. Allah yardımcın olsun

Ooo rezillikte nirvana. Patronunun kardeşinin kız arkadaşıyla he. Yediği kaba sıçan cins demek senin koca.

Acıma yetime döner koyar g.tüne diye bi laf vardır bazen cuk oturur. Bence harekete geçmelisin

Vay adı vay drekt syle arkadasına hende bosa ıkı cocuk vermıssın senı bu kadar uzup de o hayatına nrmal nrmal devam mı edecek defolsun pıslık

Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum..bir çoğunuzun dediği gibi ayağa kalkmalı işe dönmeliyim..ondan sonra zaten ben ne yapayım bu adamı...

Birinci adım ...7 yaşındaki kızımda panik atak var tedavi oluyor...ona işe başlamamın ona da iyi geleceğini anlatmak...psikiyatri doktoruyla bu konuyu konuşmak ...

Bugün biraz daha huzurluyum.Dün akşam konuştuk ve ben aklımda ki herşeyi söyledim ..Mesela 20!yaş farkın sübyancılıpa grip girmediğini sordum....Benimle sorunların vardı gidip arkadaşının sevdiği kızla yatmanın hangi ahlaka sıgdıgını, arkadaşının yüzüne bakabilecek karaktersizliğin nasıl birşey olduğunu...kızlarıma tapıyorum diyen bir babanın kızlarının bunu öğrenince yüzüne tüküreceği zaman ne hissedeceğini merak ettiğimi vs vs bir sürü şey söyledim...

ar damarı çatlamış şerefsiz ...

Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum..bir çoğunuzun dediği gibi ayağa kalkmalı işe dönmeliyim..ondan sonra zaten ben ne yapayım bu adamı...

Birinci adım ...7 yaşındaki kızımda panik atak var tedavi oluyor...ona işe başlamamın ona da iyi geleceğini anlatmak...psikiyatri doktoruyla bu konuyu konuşmak ...
7 yaşında ve panik atağı mı var.
nasıl bu kaygı hastalığı değil mi . nasıl böyle oldu çocuk.

Bugün biraz daha huzurluyum.Dün akşam konuştuk ve ben aklımda ki herşeyi söyledim ..Mesela 20!yaş farkın sübyancılıpa grip girmediğini sordum....Benimle sorunların vardı gidip arkadaşının sevdiği kızla yatmanın hangi ahlaka sıgdıgını, arkadaşının yüzüne bakabilecek karaktersizliğin nasıl birşey olduğunu...kızlarıma tapıyorum diyen bir babanın kızlarının bunu öğrenince yüzüne tüküreceği zaman ne hissedeceğini merak ettiğimi vs vs bir sürü şey söyledim...

ne cevap verdi pislik
o kızı da kocanı da rezil et lütfen

yaş olarak ilerleyen erkekler genelde çok çok genç kızlara yöneliyor. sanıyorum egolarını yükseltmek için . yaşlanmayı reddediyorlar çünkü.

İşinden edersem ben de maddi sorunlar la boğuşacağım birde

2 yıl evlilik de cinsellik için çok uzun süre

söylemesi mi gerekiyordu

siz hiçbirşey anlatmayıp bunu tek cümleyle buraya yazsanız herkes bilirdi aldattığını

ilk defa duymuş gibi tepki vermeniz anormal olur

evet hemen sineye çekmeyin biraz süründürün
ama cinsellik olmadığı sürece başkaları olacaktır.
başkaları olmasın isterseniz evliliğinizi normalleştirmeye çalışmanız gerekiyor

Back
X