kocam anneler gününde gelmiyor

bir ayak incitme konusunda haklı..
diğerleri eften püften hep.
annenizde nikahtan sonrası için haklı şehir dışından gelmiş ayıp yani.
eşiniz çocuk gibi davranıyor..idare etmeyi öğrenmesi gerek..

Esiniz haksiz ,
Annenizin alindigi yerler var belli ,
Anneniz kayinvalidenizin gelini degil ,aramak zorunda degil ustelik daha nisanlisiniz,
Aile olmak alttan almak demrk kisasa kisas yapilmaz,
Siz ailenize gidin annenizin dogum gununu anneler gununu kutlayin ,
Pazar gunu gec gelin ,kayinvalideyi telefonla arayin yeter ,
Tepkinizi koyun ,kv iyi olabilir vs sonucta kv yaptigi seyleri sizin icin degil oglu icin yapiyor ,belki sizin arkanizdan oglunu dolduruyor bile ,
Ailenizi ve kendinizi ezdirmeyin ,sdonra pisman olursunuz

Simdi pek cok konuya deginmissin, ben de ucundan kiyisindan hepsiyle ilgili fikrimi soyleyeyim madem
Nisanlinla nikah yapmissin ama dugun bekliyorsun o nedenle toplum genelinde kari koca olmus sayilmiyorsunuz. Bu nedenle annen seni onunla tatile gondermez normal. Burada agirligini koyacak olan sendin. Ya dugun yapmayacaktin ya da takmayacaktin gidecektin. Ki ben olsam giderim. Adama madem kocam diyorsun anandan da izin almayacaksin bazi seyler icin.
Annen kucuk de olsa kandilde bayramda ilk kiz annesi asla aramaz. Oglanin anasi arar, alaturka kulturlerde olmasi gereken once erkek tarafinin adim atmasidir.
Annenin nisanlina telefon hususunda donmemesi evet ayip olmus ama nisanlin bunun tribini yapamaz cunku o bir damat :) uzgunum. İsine geldiginde yasca buyuk olan anasina hurmet bekleyen,kendisinden buyuk olana da trip yapamaz oyle bir hakki yok.
Annen kvni gecmis olsun diye aramak zorunda degil. Hoslanmiyor demek ki mesafeli bir iliski istiyor.
Dugun konusunda acele etmekte annen hakli. Kvn ile muhatap olacagina keske sana soyleseydi sen de esine soylerdin.
Aslinda genele bakildiginda senin annen ve kv cok fazla birbirleriyle ve sizin iliskinizle muhataplar. Ben mesela esimle gittim evlendim,ne anneme sordum ne kaynanami gordum ne de esimgordu. Esim geldi annesiyle sorunluydu teyzesiyle usulen istedi annem tamam dedi bitti gitti aha nisanlanmis olduk. Gerek yok mincik mincik iliskilere. O bunu yapti ben sunu yapayim veya misilleme olsun o sunu yapmadi diye ben de bunu yapmam seklindeki iliskiler lacka olmaya mahkumdur.

Bu arada anneler gununde kvne telefon edersin kutlarsin, nisanlin da senin anneni ararsa ne ala aramazsa da aramasin keyfi bilir. Kimse kimseye gitmesin belki nisanlin trip yapmayi keser bundan sonrasi icin.

5.madde haric annenizi haksiz gordum esiniz gitmemekte hakli benim esim olsa oda gitmezdi ama kv lik bi durum yok siz kendinizi kotu etmeyin derim ben

Su damatlarin kayinvalidelere tripleri de beni oldurecek

Saydiklarin genelde iki annenin kendi aralarindaki sorunlar. O zaman sen de kv ye gitme senin annen de ona kirginmis sen de trip at.

Ayrica genel durumu bilmiyorum ama eski konuna gore senin kv senin ailenin taktigi altinlari set yapip kendi takmis gibi yapmayi dusunen biri, kap kacak aldi diye sana baya birseyler mi almis oluyor simdi?

Annenizin yaptıkları diye yazdığınız maddelerde hiç absürt bişey göremedim kız anası olarak gayet haklı az bile yapmış.
Şimdi yere göğe sığdıramadığın eşin ve annesini yakında yerden yere vurursun buraya yazıyorum.
Benim anneme bu sebeplerle gelmeyecek o adam burdan fizana yol yapsa yüzüne bakmam.
Annenizi birkere siz saymış olsanız onlar zerre saygısızlık yapamazdı.
Buldumcuk gibi bir koca buluyorsunuz annesine annenden çok değer oğluna öyle ne yapsa aman beni bırakmayın davranışları.
Vallahi nasıl sinirim zıpladı anlatamam.
Bak burda yüzlerce insan annesiz ve hayatta olması için herşeyden vazgeçerdi.
Elin iyisinden kimseye hayır gelmez ana babada asla geri gelmez.
Eşiniz gelmesin annenize ama siz koşun onun annesine yaranırsınız umarım.
Adama bak anneme trip atacak onursuz kalkmış neyin gururunu yapıyor.
Sende kusura bakma ama hayırlı evlat olsan şuraya bile konu açmaz ağzının payını verir yollardın.

Bence senin annen onu dedi benim annem onu dedi diye aranıza başka insanları sokmayın.çok sıkılıyorum bazen insanların beklentilerinden.ve annenize haklı buldum ben.anneler gününü düşünmek yerine düğün gününü düşünmeniz lazım bana göre.daha evlenmeden bu işin suyu çıkacak böyle giderse

Eğer eşin senin annene gitmezse sende onunkine gitme. Ayrıca eşinin tüm sebepleri birer saçmalık. Boyle basit seylerden dolayı gitmiyorsa aşırı kinci. Ayrıca şimdi bile gitmezse ilerde ailene hiç gitmez ve belki daha kimbilir hangi sacmaliklari kafaya takıp senin gitmene de engel olmaya calışır. Bu yuzden ya o da tıpış tıpış gitsin ya da kendi annesine seni beklemesin. Bana göre genel olarak haklı olan annen ve sen nasıl gideceksen kvye o da damadını bekler

Ayrıca koca bir ömür bu. Bi günlük bir sey degil arayı iyice acmasın. Sen gitezsen de onun annesiyle açılırsa da senin sorunun değil. Senin annene saygı gosterilmeyen bir durumda ne yapacagını düşünmene bile gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…