- 19 Nisan 2020
- 240
- 511
- 18
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lohusa kadin 1200 km arac kullanacak yapmayin Allah korusun kaza yapsa.Her yarım saatte bir mola ver. Yemek ye, pedini yenile, git.
Bu ne saçma bahane.
Hayret edici durum benim olsa kolumdan tutar götürür o evden
Gitmek isteyen her türlü gider yani gelip alcak babası da mi yok yada taksiye binip gitme imkanı.saçma sapan bahaneler ileri sürmüş bide.
yarı kırk ne Allah aşkına..
lohusa kanaması da nasıl oluyor bilmiyoruz sanki.
Ben o yaratığı naparım biliyormusun?Merhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
Kocasına bıçak çekecek kadar psikolojisi çökmüş zaten. Ya kocası yüzünden bebeğini öldürmeye kalkışırsa.Lohusa kadin 1200 km arac kullanacak yapmayin Allah korusun kaza yapsa.
Babaniz gelsin sizi alsin mumkunse
Merhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
[/QUOTEbebe
Bir tek bebeğinize üzüldüm Allah yardımcısı olsun .Merhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
Gitmek isteyen her türlü gider yani gelip alcak babası da mi yok yada taksiye binip gitme imkanı.
Güler misin ağlar mısın garip bi durum valla şaştımyani insan o sinirle çıkar. ana kız tuhaf. adam dövmüş annesi hala adamın evinde aynı çatı altında kalmış.
yarı kırk önemli tabi. dayaktan, gururunun kırılmasından çok daha mühim mesele..
Ne yalnışı ya yalnış falan değil yaptığın. Hamile kadına şiddet uygulayan hayvana karşı öylece durup bakackmıydın? Bıçak falan girmiş işin içine. Bide hala sanırım boşanacağım nasıl yazabiliyorsun?Bi mahkememiz var zaten. Pandemiden dolayı ertelendi. Darp raporu almıştım. Ama ben bıçak çektiğim için ben suçlu duruma düştüm. Bu yüzden ikimiz de ilk duruşmada geri çektik. Kamu davası görülecek. Ama durum benim aleyhime döndü. Kendimi korumak istemiştim sadece. Bir de hamileliğimin ilk zamanlarıydı çok gergindim. Yaptığım yanlıştı biliyorum