Kocam anneme vurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanirim?
Yani hazmedip devam ederseniz bu yasiniza kadar ne kendinize ne ailenize zerre sayginiz olmamis demek ki..
Terbiyesiz herif..

Meslekle hiçbir alakası yok. İkimiz de mesleğini hakkıyla yapan sevilen insanlarız. Kocamın tek zulmü bana.
Zulüm eşinizin beyninde ve sizde dayak yiyen bir öğretmen kişinin ne oldugu en yakınındakilere davranışıyla tespit edilir bir başkasına zaten birşey yapamaz . Eşiniz geleceğin çocuklarına nasıl ışık tutabilir kadına kaldırdığı eliyle mi anne ye kalkan eliyle mi siz hala onu savunun kör olun duymayın .offff of klavye can çekişiyor şuan yazacaklarım düşündüklerimin kıyısından geçemiyor allah akıl beyin zihin sağlığı nasip etsin cümlemize ..:kızgın::işsiz:

Arayacaksın polisi uzaklaştırmayı çıkaracaksın bebeğin yolculuğa çıkacak kadar büyüyünce de anneni bebeğini alıp gideceksin nasıl böyle bir şeye müsade edebiliyorsun annen ne yaptı bu durumda onu da merak ettim
Bi mahkememiz var zaten. Pandemiden dolayı ertelendi. Darp raporu almıştım. Ama ben bıçak çektiğim için ben suçlu duruma düştüm. Bu yüzden ikimiz de ilk duruşmada geri çektik. Kamu davası görülecek. Ama durum benim aleyhime döndü. Kendimi korumak istemiştim sadece. Bir de hamileliğimin ilk zamanlarıydı çok gergindim. Yaptığım yanlıştı biliyorum

Zulüm eşinizin beyninde ve sizde dayak yiyen bir öğretmen kişinin ne oldugu en yakınındakilere davranışıyla tespit edilir bir başkasına zaten birşey yapamaz . Eşiniz geleceğin çocuklarına nasıl ışık tutabilir kadına kaldırdığı eliyle mi anne ye kalkan eliyle mi siz hala onu savunun kör olun duymayın .offff of klavye can çekişiyor şuan yazacaklarım düşündüklerimin kıyısından geçemiyor allah akıl beyin zihin sağlığı nasip etsin cümlemize ..:kızgın::işsiz:
Savunmuyorum sadece insanların onu nasıl tanıdığından bahsediyorum. Yoksa ben de kendisinden tiksiniyorum.

Yeni gelinsin, lohusasın, bebek yanında, sana şiddet uygulanıyor, annene de şiddet uygulanıyor, bebek zarar görüyor, elin ekmek tutuyor, hangi birine şaşırsam hangi birine üzülsem? Evden kov gitsin nereye giderse! Lama gibi tükürmek ne ?! Evden gittiği an düğün videosu altın inci hakarete dair kanıt darp raporu ne varsa topla kurtar kendini.
Hatta dişli biri olsan o an o adamı kapının önüne koyar polisi arar şikayet etmeliymişisin.
Böyle hırt herifleri bulup koca diye evinize almayın, hele hele hemen baba yapmayın kızlar!

afedersiniz çok sinirlendim allah kurtarsın sizi

Merhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
Yazıklar olsun bir de öğretmen olacak .. öğrenciler yetirtiriyo bu adam atanmayı bekleyen iyi yerlerden mezun ,,dolu dolu bir dünya öğretmen adayı var ... Şikayetçi olursan,ispat edersen mesleği bile alınabilir haketmiyo bu s...fsiz o maaşı o kutsal mevkiyi....!

Anne de anne yani. Adam kızının ağzına ediyor , kadın 'sessiz olun,komşular duyacak' diyor.
Böyle annenin böyle çocuğu olmuş, şaşırmadım.
Sizin çocuğunuz da böyle ezik olsun istemiyorsaniz o adamdan fersah fersah uzak tutun.
(Daha önce dövdü diyorsunuz..bunun daha öncesi yok ki. Evlenip aynı gün hamile kalmışsınız. Yani adam hamile karısını dövmüş. Hamile karısını, bebeğinin ölebilecegi ihtimaline rağmen döven adamdan da annenize merhamet bekliyorsunuz. Çok tuhafsiniz cidden )

Ben ne okudum ya. Evlerden ırak adama bak
Birde öğretmen. Keşke elinizde darp raporu olsa. Böyle manyaklari bir yerde toplamak lazım. Allah im kime çocuk emanet ediyoruz.

Dayak yediğiniz adamdan nasıl çocuk yaptınız, nasıl katlandıniz. Umarım bosarsiniz

Yarın yarı kırkını çıkarıp öyle gideceğiz. 1200 km uzakta memleketim
Konunuz gerçekçi gelmedi bana yani böyle birseyi aklım almıyor.
Eğitimli meslek sahibi bir kadın kocasından dayak yiyip anasına kadar küfür duyup hala evli kalacak????
Bunlara rağmen annenizi evinize çağırıp birde kadın bu şiddetten ve küfürden nasipleniyor!!!
Siz hala yarı kırk peşindesiniz.Yari kırk ne yâda kırk ne?
Bir insanın kendine ettiği zulmü başkası etmezmiş doğru da annenize çok üzüldüm.

Allah bildiği gibi yapsın öyle adamı. Anneme vurmak ne demek, sesini bile yükseltse evden defederim.. hiç affetmem.

Bilemedim ne desem.. tek üzüldüğüm anneniz ve bebeğiniz.. dayak müdavimi eş ona karşılık bıçakla cevap veren diğer eş.. Allah şaşırtmasın kimseyi..

Merhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
Şimdiye kadar boşanmamanız hata, ilk şiddette bu iş bitmeliydi. Hala sanırım diyorsunuz daha ne olması lazım bi bebeğiniz kalmış şiddete uğramayan

Anne de anne yani. Adam kızının ağzına ediyor , kadın 'sessiz olun,komşular duyacak' diyor.
Böyle annenin böyle çocuğu olmuş, şaşırmadım.
Sizin çocuğunuz da böyle ezik olsun istemiyorsaniz o adamdan fersah fersah uzak tutun.
(Daha önce dövdü diyorsunuz..bunun daha öncesi yok ki. Evlenip aynı gün hamile kalmışsınız. Yani adam hamile karısını dövmüş. Hamile karısını, bebeğinin ölebilecegi ihtimaline rağmen döven adamdan da annenize merhamet bekliyorsunuz. Çok tuhafsiniz cidden )
Evet seviyorum diye diye gözümü kör ettim. Suç bende. Hiç güzel şeyler yaşayamadım hep içimde kaldı. Bu psikolojiyi yaşamayan bilemez. Elinde değil hırs yapıyorsun ama her şey daha çıkmaza giriyor.

"Okumakla adam olunmuyor" lafı eşinize cuk oturuyor malesef... Allah hidayet versin üzülmeyin lütfen bebeginizi düşünün bi süre annenize gidin orda kalın evde durmayın annenize de size de iyi gelir.

Evlendiginden beri böylesi bir adamdan neden bebek yaptın( degişir diye düşündüm demeyin lütfen 🙏) hadi bebeginiz olmuş böyle bir insanın yanında büyütmeyin alın bebeginizi annenizin yanına gidin.ELLALEM NEDER DİYEDE düşünmeyin siz ve bebeginiz ooo dengesiz insanlardan daha önemlisiniz

İnşallah konu gerçek değildir. Yoksa bir öğretmen olup ta,böyle pasif olmanız kabul edilebilir gibi değil
Meslek, kişiliği bellirlemez . Malesefkii pasif

Bi mahkememiz var zaten. Pandemiden dolayı ertelendi. Darp raporu almıştım. Ama ben bıçak çektiğim için ben suçlu duruma düştüm. Bu yüzden ikimiz de ilk duruşmada geri çektik. Kamu davası görülecek. Ama durum benim aleyhime döndü. Kendimi korumak istemiştim sadece. Bir de hamileliğimin ilk zamanlarıydı çok gergindim. Yaptığım yanlıştı biliyorum
Bu kadar olaydan sonra hangi mantıkla aynı evde yaşıyorsunuz ve hala da devam ediyorsunuz?Hanginiz öldürecek acaba diye mı bekliyorsunuz?
Allah korusun gerçekten evlerden uzak..Ben ne okudum oldum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X