Kocam anneme vurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anneme el kaldıracak adamı vururum. Bir ömür o manyakla geçmez. Bir de öğretmen. Öğrencilerine de şiddet uyguluyordur. Al bebeğini git.

Sen daha ne akli istiyorsun Allah aşkina benim anneme kufur edecek adama bu dunyayi dar ederim ben sen nasil goz yumdun bugune kadr hem siddet gormussun hem kufur yemissin ustune birde o adamin genlerinden cocuk.yapmissin onu adam yerine koyup pessss!!!

Büyük olasılıkla sizin maaş kartınızda kocanız olacak o adamdadır bankanın müşteri hizmetlerini arayıp kartınızın kayıp olduğunu söyleyin de iptal ettirin yarın maaş günü hem dayak yiyip hemde maaşınızı çekmesin
Bunu da gerçekten anlamıyorum nasıl verirsiniz bu kartları onca yıl oku sınavlara gir anan baban bile parana kıyıp yemesin sonra al ben yemedim sen ye diye kartı kocaya ver( ben vermeyenlerdenim ama nedense çevremdekiler hem vermiş hemde öyle evlilik mi olur diye benim evliliğimi sorgulayan öğretmenler)

Konu gerçekse ; sonra ne yaptınız peki ?

Oturup agladiniz mi, evi mi terk ettiniz , yoksa polis mi cagirdiniz ?

Öğretmen olmakla ilgisi yok evet ama gidecek hiçbir kapısı olmayan bile bunu hazmedemez ; 10 ay neden beklediniz ?

Saka misiniz? Bunca zamandir siddete sustunuz oyle mi? Simdi buraya duyar kasan tayfa gelecek ama ben cocugumuz sizin gibi ogretmeni olsun asla istemiyorum.

is baska ozel baska demeyin. Karakter iste de ayni evde de.
Size katılıyorum,işe gidip çocukların önüne çıktığında evde hamile karısını dövüyor olduğu gerçeği değişmiyor
Ay dışarıda çok sevilen saygın bir insan,yemisim onun dışarıda gördüğü saygıyı evde insan bile olamadiktan sonra :KK53:

Merhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
Benim anneme el kaldıracak bende sessiz kalcam o adamın başına yıkarım dünyayı meslek sahibi olmuşsunuz daha neyi bekliyorsunuz boşanmak için

Canım benim adam seni defalarca dövmüş baktı ki birşey olmuyor anneni de dövmüş çok az kalmış çocuğuna da yapar aynısını.Kendine haksızlık etme elinde mesleğin var kimseye ihtiyacın yok o kim ki sana bunları yapıyor

Merhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
Sevgili hocam, lütfen Bi dik durun önce. Kendinize yapılan şeyi kaldırıp kaldırmamak sizin seçiminiz ancak, annenize vurmak ne demek ya. Rabbim daha neler okucaz. İnan olsun ümüğünü elime alırdım anama vurduğu an.

Alakasız olcak ama severek mi evlendiniz?

Babam anneme en ufak ses yükseltse kıyameti kopartıyorum. Kaldı ki biri el kaldıracak o eli kırarım. Hala sanırım diyorsun.

Daha kendini koruyamayan birine okulda çocukları emanet ediyoruz işte Allah size akıl fikir versin inşallah
Hala sanırım diyorsunuz ya pesss diyorum pess
Barıştınızmı bari maazallah yine annecinizi dövmesin
Annenize çok çok üzüldüm

Anne de anne yani. Adam kızının ağzına ediyor , kadın 'sessiz olun,komşular duyacak' diyor.
Böyle annenin böyle çocuğu olmuş, şaşırmadım.
Sizin çocuğunuz da böyle ezik olsun istemiyorsaniz o adamdan fersah fersah uzak tutun.
(Daha önce dövdü diyorsunuz..bunun daha öncesi yok ki. Evlenip aynı gün hamile kalmışsınız. Yani adam hamile karısını dövmüş. Hamile karısını, bebeğinin ölebilecegi ihtimaline rağmen döven adamdan da annenize merhamet bekliyorsunuz. Çok tuhafsiniz cidden )
Kadının kesinlikle psikolojik destek alması gerekiyor ama annesine böyle demenize katılamadım. Her insanın karakteri farklı. Sessiz bir kadın ise olay daha fazla büyümesin diye sakinleştirmek istemiştir. Bilemeyiz onu. Burda konu sahibinin harekete geçmesi gerekiyordu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X