- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Sen bilirsin canım eşini en iyi sen bilirsin ama bana sorarsan fazla yüz verme çünkü bunu alışkanlık haline getirip seni herkesin içinde rencide etmeye başlarMerhaba kızlar çok üzgünüm akşama kadar uyudum sinirim çok bozuk ve kocama karşı nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum kk nin akıllı kadınları bana bir fikir verin..
Annem 1 haftadr bende kalıyor, kardeşim de var kardeşim 9 yaşında birde benim çocuğum var oda 3 yaşında
Dün hep birlikte yemekler yedik çay içtik herşey keyifliydi saat 9 gibi ben çok yoruldum biraz uyuyum dedim eşim de tamam biz annenle bakarız çocuklara dedi. Ben yattım çocuklar tabi şımarmaya başladı çocuklar banyoya girmiş 15 dk el yıkıyor eşim kızdı 15 dk el yıkanmaz hemen içeri geçin diye kardeşim de biraz yaramaz vs derken eşim baya sinirlenmis
Sonra 23.30 gibi ben uyandım geldim anladım eşim baya sinirli ama bana birşey demiyor Nyse bende dedim çocuklara neden kızdın falan oda anlattı halen kardeşime kızmaya devam ediyor Yaren sen 10 yaşındasın on beş dk el yıkanmaz,. Yaren de enişte biz on beş dk el yikamadk elimizi köpükledik dedi bende orda yaren baya üzülmüs diye yarene herşey serbest dedim kızıma da şaka olsun diye kızım bana tükür neşesi yerine gelsin dedim
Eşim o sırada bana Allah belanı versin senin dedi bağırdı ve yatmaya gtti ben kala kaldım. Biraz dan işten gelecek nasıl davranmam gerekli
Konuşmayı düşünmüyorum kalbim çok kırıldı
Hiç konuşmamayi düşünüyorum gelinceSen bilirsin canım eşini en iyi sen bilirsin ama bana sorarsan fazla yüz verme çünkü bunu alışkanlık haline getirip seni herkesin içinde rencide etmeye başlar
Çok haksızsın bence, 15 dk el yıkanmaz cok doğru, kuraklık var birincisi. Eşinize çok saygıszca davranmışsınız bana göre
Biri bana yüzüne tükür derse küfür yer benden çok açık diyorum. Saygı isteyen saygı göstersinEşinin maşallahı var ama çok saygılı cevap vermiş:)
Bence de tavrını belli etHiç konuşmamayi düşünüyorum gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?