- 27 Şubat 2018
- 661
- 3.226
- 43
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Eminim konu sahibi de kendisine yapılsa aynı şaka! daha sert tepkiler verirdi ama koca olunca soz konusu ağzını açıp sırayla tükürtmesi gerekiyordu herhaldeSinirli olduğum bi anda karşımdaki bu şekilde saçma sapan şakalar yapsa daha ağır konuşurdum galiba
kafalar güzel herhaldeBen gerçekten şaka olsun diye dedim. Yoksa kızıma ciddi şekilde tükür babana demem
Yazık adamı düşürdüğü duruma bak anasının yanındaBurada Şener Şen hakediyor yine
Tukur mu? Her sey serbest mi? Ya siz nasil insanlar yetirtiriyorsunuz?
Nasil dogruyu yanlisi ogretmiyorsunuz cocuklariniza? Goreviniz bu aslinda degil mi?
Dogruyu ogretmeye calisan varken ona bile karsi cikmissiniz pes yani!!!
Bir de burada iyi yapmissin diyenlerin gazina gelmeyin. Hatalisiniz ikiniz de!!
Aynen öyle küçücük çocuğumu nelere alet ediyor annesinin yanında küçük düştüm derdi ama yapan kendisi olunca şaka yaptım ihihi diyerek yaptığını basitleştirmeye çalışıyorEminim konu sahibi de kendisine yapılsa aynı şaka! daha sert tepkiler verirdi ama koca olunca soz konusu ağzını açıp sırayla tükürtmesi gerekiyordu herhalde
Kusura bakmasın orada kardeşim olsun küfürü basardım adam haklı hem yapılan yanlış destekleniyor hemde hakarete uğruyor
Maalesef. Adam artık ne kadar dolduysa allah belanı versin diyebilmiş ha o da yanlış bir laf ama söyletene de bakmak lazımYazık adamı düşürdüğü duruma bak anasının yanında
Maalesef. Adam artık ne kadar dolduysa allah belanı versin diyebilmiş ha o da yanlış bir laf ama söyletene de bakmak lazım
Oyle tabii oda cocuklarin yaninda boyle bir sey dedigi icin hatali bence ama konu sahibi zaten bas hataliben adamı çok hatalı göremedim. evet söylediği hoş değil karısına ama karısının yaptığı asla yenir yutulur değil.
başkası olsa ana avrat düz gider, o bile yeridir bence.
aşırı aşırı çirkin konu sahibinin yaptığı.
bana kocam bunu yapsa ben cidden küfrederim. insanlık bir yere kadar çünkü.
Kesinlikle haklısın. Annesinin yanında demiş birde ya. Adam ne yapsın allah aşkına. Kendi eşi kaynanası yanında böyle yapsa neler yapardı acaba ? Kardeşi de kendi gibiyse artık adamı çıldırtmışlardır.Maalesef. Adam artık ne kadar dolduysa allah belanı versin diyebilmiş ha o da yanlış bir laf ama söyletene de bakmak lazım
Zaten çocuklara sinirlenmiş sizde o ara kardeşinize laf söyletmeyip kızınızada tükür bakim babana neşesi yerine gelsin demişsin.. Bilmiyorum komiktir belki ama o an için zaten eşiniz sinirlenmiş. Size olaya el atmanızı istemiş. Sizde çocuklara kızmak yerine çocuklarla bir olup eşinizle dalga geçmişsiniz.. Eşinizin dediğide söylenmemesi gereken bişi ama o sinir haliyle söylemiş. Siz ise bile isteye demişsiniz.. Bence siz eşinize soğukluk yapmayın. Aranız düzelince bu konuyu açın.. Annemin yanında öyle söyleme diyin.. Ama sizde kendi anneninizin ve çocukların yanında eşinizle dalga geçmişsiniz.. O da size kırgın. Bence..Merhaba kızlar çok üzgünüm akşama kadar uyudum sinirim çok bozuk ve kocama karşı nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum kk nin akıllı kadınları bana bir fikir verin..
Annem 1 haftadr bende kalıyor, kardeşim de var kardeşim 9 yaşında birde benim çocuğum var oda 3 yaşında
Dün hep birlikte yemekler yedik çay içtik herşey keyifliydi saat 9 gibi ben çok yoruldum biraz uyuyum dedim eşim de tamam biz annenle bakarız çocuklara dedi. Ben yattım çocuklar tabi şımarmaya başladı çocuklar banyoya girmiş 15 dk el yıkıyor eşim kızdı 15 dk el yıkanmaz hemen içeri geçin diye kardeşim de biraz yaramaz vs derken eşim baya sinirlenmis
Sonra 23.30 gibi ben uyandım geldim anladım eşim baya sinirli ama bana birşey demiyor Nyse bende dedim çocuklara neden kızdın falan oda anlattı halen kardeşime kızmaya devam ediyor Yaren sen 10 yaşındasın on beş dk el yıkanmaz,. Yaren de enişte biz on beş dk el yikamadk elimizi köpükledik dedi bende orda yaren baya üzülmüs diye yarene herşey serbest dedim kızıma da şaka olsun diye kızım bana tükür neşesi yerine gelsin dedim
Eşim o sırada bana Allah belanı versin senin dedi bağırdı ve yatmaya gtti ben kala kaldım. Biraz dan işten gelecek nasıl davranmam gerekli
Konuşmayı düşünmüyorum kalbim çok kırıldı
Kardeşiniz için annemin kıymetlisi demişsiniz ama sizde farklı bişi yapmamışsınız yarene her şey serbest diyerekAnneninizin kardeşinizi yetiştirme şeklinden rahatsız gibi görünüyorsunuz ama sizde annenizin yolundan ilerliyorsunuz hem kardeşinize hem de kızınıza yaklaşım tarzınızla.
Bide anlayamadığım kızınız babasına tükürünce kimin neşesi yerine geliyor? Sizin mi? Kızınızın mı? Babasının mı?
Yani başkasının evinde çocuğumu salayım ay o kıymetlidir dur sus demiyim mantığı sinir bozucu gerçekten. Adamın içinde bulunduğu durumu düşündüm de iyi bile sabretmiş.annesi kardeşine kıyamazmış da bilmem ne. kıyamıyorsa kendi evinde otursun o zaman. adam çok haklı. her yerde su kullanımı ile ilgili uyarı var. bu dönemde çok doğru bir uyarı yapmış.
Evet büyük ihtimal birikmişlik var adamdaKesinlikle haklısın. Annesinin yanında demiş birde ya. Adam ne yapsın allah aşkına. Kendi eşi kaynanası yanında böyle yapsa neler yapardı acaba ? Kardeşi de kendi gibiyse artık adamı çıldırtmışlardır.
Yani başkasının evinde çocuğumu salayım ay o kıymetlidir dur sus demiyim mantığı sinir bozucu gerçekten. Adamın içinde bulunduğu durumu düşündüm de iyi bile sabretmiş.
Yani zaten kimse adamın lafına haklı ya da doğru demez ama konu sahibinin tavrı da bir o kadar çirkin hala ders vermek konuşmamak derdinde. Ben karşımdakine istediğim gibi davranayım ama o en ufak bi tepki vermesin mantığı işte. Bir de bu tip insanlar çocuklatı kendi suratlarına tükürünce gocunmazlar ne de olsa onlara her şey serbestadamın lafı eyvallah hoş değil ama kendi hatası için nasıl özür dilerim demek yerine eve gelince nasıl davranıyım diye adamı suçlu görmek bile konu sahibinin yapısını ele veriyor.
yarın öbür gün çocuğu kendi suratına tükürünce anlar. çünkü bu hareketi ile çocuğuna anne babanın suratına tükürmek serbest fikrini yerleştirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?