Kocam annemin yanında bana beddua etti

Sinirli olduğum bi anda karşımdaki bu şekilde saçma sapan şakalar yapsa daha ağır konuşurdum galiba
Eminim konu sahibi de kendisine yapılsa aynı şaka! daha sert tepkiler verirdi ama koca olunca soz konusu ağzını açıp sırayla tükürtmesi gerekiyordu herhalde

ben adamı çok hatalı göremedim. evet söylediği hoş değil karısına ama karısının yaptığı asla yenir yutulur değil.
başkası olsa ana avrat düz gider, o bile yeridir bence.
aşırı aşırı çirkin konu sahibinin yaptığı.
bana kocam bunu yapsa ben cidden küfrederim. insanlık bir yere kadar çünkü.

Eminim konu sahibi de kendisine yapılsa aynı şaka! daha sert tepkiler verirdi ama koca olunca soz konusu ağzını açıp sırayla tükürtmesi gerekiyordu herhalde
Aynen öyle küçücük çocuğumu nelere alet ediyor annesinin yanında küçük düştüm derdi ama yapan kendisi olunca şaka yaptım ihihi diyerek yaptığını basitleştirmeye çalışıyor

Kusura bakmasın orada kardeşim olsun küfürü basardım adam haklı hem yapılan yanlış destekleniyor hemde hakarete uğruyor

aynen. ne demek çocuğuna babası için bunu demek yahu.
çocuk sahibi olmadan için psikolojik test ve onay şart diye boşuna demiyor insanlar.

Maalesef. Adam artık ne kadar dolduysa allah belanı versin diyebilmiş ha o da yanlış bir laf ama söyletene de bakmak lazım

annesi kardeşine kıyamazmış da bilmem ne. kıyamıyorsa kendi evinde otursun o zaman. adam çok haklı. her yerde su kullanımı ile ilgili uyarı var. bu dönemde çok doğru bir uyarı yapmış.

Kardeşiniz için annemin kıymetlisi demişsiniz ama sizde farklı bişi yapmamışsınız yarene her şey serbest diyerek Anneninizin kardeşinizi yetiştirme şeklinden rahatsız gibi görünüyorsunuz ama sizde annenizin yolundan ilerliyorsunuz hem kardeşinize hem de kızınıza yaklaşım tarzınızla.

Bide anlayamadığım kızınız babasına tükürünce kimin neşesi yerine geliyor? Sizin mi? Kızınızın mı? Babasının mı?

Oyle tabii oda cocuklarin yaninda boyle bir sey dedigi icin hatali bence ama konu sahibi zaten bas hatali esinin hatasi onunkinin yanindan gecemez.

Maalesef. Adam artık ne kadar dolduysa allah belanı versin diyebilmiş ha o da yanlış bir laf ama söyletene de bakmak lazım
Kesinlikle haklısın. Annesinin yanında demiş birde ya. Adam ne yapsın allah aşkına. Kendi eşi kaynanası yanında böyle yapsa neler yapardı acaba ? Kardeşi de kendi gibiyse artık adamı çıldırtmışlardır.

Zaten çocuklara sinirlenmiş sizde o ara kardeşinize laf söyletmeyip kızınızada tükür bakim babana neşesi yerine gelsin demişsin.. Bilmiyorum komiktir belki ama o an için zaten eşiniz sinirlenmiş. Size olaya el atmanızı istemiş. Sizde çocuklara kızmak yerine çocuklarla bir olup eşinizle dalga geçmişsiniz.. Eşinizin dediğide söylenmemesi gereken bişi ama o sinir haliyle söylemiş. Siz ise bile isteye demişsiniz.. Bence siz eşinize soğukluk yapmayın. Aranız düzelince bu konuyu açın.. Annemin yanında öyle söyleme diyin.. Ama sizde kendi anneninizin ve çocukların yanında eşinizle dalga geçmişsiniz.. O da size kırgın. Bence..

bence yarenin.

annesi kardeşine kıyamazmış da bilmem ne. kıyamıyorsa kendi evinde otursun o zaman. adam çok haklı. her yerde su kullanımı ile ilgili uyarı var. bu dönemde çok doğru bir uyarı yapmış.
Yani başkasının evinde çocuğumu salayım ay o kıymetlidir dur sus demiyim mantığı sinir bozucu gerçekten. Adamın içinde bulunduğu durumu düşündüm de iyi bile sabretmiş.

Evet büyük ihtimal birikmişlik var adamda

Yani başkasının evinde çocuğumu salayım ay o kıymetlidir dur sus demiyim mantığı sinir bozucu gerçekten. Adamın içinde bulunduğu durumu düşündüm de iyi bile sabretmiş.

adamın lafı eyvallah hoş değil ama kendi hatası için nasıl özür dilerim demek yerine eve gelince nasıl davranıyım diye adamı suçlu görmek bile konu sahibinin yapısını ele veriyor.
yarın öbür gün çocuğu kendi suratına tükürünce anlar. çünkü bu hareketi ile çocuğuna anne babanın suratına tükürmek serbest fikrini yerleştirdi.

Eşiniz o an çok sinirlive siz bunu biliyorsunuz. O an tükür demeniz hiç doğru olmamış tabi eşiniz de haklı değıl ama eşinizin yerinde ben olsam bende çok kızardım tükür demenize

Yani zaten kimse adamın lafına haklı ya da doğru demez ama konu sahibinin tavrı da bir o kadar çirkin hala ders vermek konuşmamak derdinde. Ben karşımdakine istediğim gibi davranayım ama o en ufak bi tepki vermesin mantığı işte. Bir de bu tip insanlar çocuklatı kendi suratlarına tükürünce gocunmazlar ne de olsa onlara her şey serbest

Diğer konularınıza baktım da adama yüklenmemek lazım.
Siz ondan "enayi kocam" diye bahsederken sorun olmuyor o size allah belanı versin diyince sorun oluyor. Tamam adamın yaptığı hoş değil ama sizde de genel bir problem olduğu ortada. O yüzden adama suç bulamıyorum malesef.
Yok tükür kızım babanın suratına, yok enayi kocam bildiğin adamı ezikliyorsun o ne yapacaktı el pençe divan önünüzde saygıyla duracak mıydı? Nasıl çocuklar yetiştiriyorsunuz onu hiç anlamıyorum, kaç insan suyumuz bitiyor diye bas bas bağırdı siz hala kardeşinizi uyaracağınız yerde uyaran adamın suratına tükürtmeye çalışıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…