Kocam annemin yanında bana beddua etti

Kızım babana tükür de neşesi yerine gelsin mi ? Eşim annemin yanında beddua etti değil de " eşime annemin yanında hakaret ettim " olmalıydı konu .. 10 yaşında çocuk 15 dk el yıkıyorsa oynuyordur suyla üşür bi kere, israf şımarıklık gerek yok. tükürüğün iğrençliğine girmiyorum bile size öyle laf edilseydi kv' nin yanında ne hissederdiniz . Özür dilerim ama terbiyenizde sorun var.

Annemde kardeşime pek dur demez en kıymetlisi odur çünkü eşim ona da sinirlenms olabilir yani bilemiyorum
Herkesin evladı kıymetlidir ama birisi evime gelip çocuğuna dur, sus demezse ben de sinirlenirim. Üstelik adam haklı bir konuda uyarmış çocukları.

Bir rahatsızlığınız falan mı var

Yani akşam 9 da, üç yaşındaki çocuk ayakta iken neden uyudunuz hatta nasıl uyudunuz gürültüde

O saatte kızınızı uyutmalısınız

Bence eşiniz bir haftadır bayağı susmuş bu seferde de siz o sözü söylemeseymişsiniz yine susacakmış

Ben gerçekten şaka olsun diye dedim. Yoksa kızıma ciddi şekilde tükür babana demem

inşallah fakesinizdir yaa. ne olursa olsun şaka bile olsa bir anne çocuğuna babana tükür der mi ? aşırı çirkin bir uslüp.
ne olacak şimdi? filmini çok fazla izlediniz sanırım ama orada perran kutman zaten bu tip annelere ti'ye alıyor.
benim için eşim çocuğuma şaka diye bu cümleyi kursa daha ağır laf ederim.

Anneniz varken gidip uyumanız garip geldi bana. Eşiniz uyarmış sonuçta kardeşinizi kötü bir şey dememiş. Kardeşinizin alındığını düşünüyorsaydınız evet yaren suyu israf etmemiz lazım vs diye öğüt verebilirdiniz. Siz annenizin yanında çocuğunuza tükür babana demişsiniz adam da sinirlenmiş. Sinirlenmesi normal ama o kelimeyi kullanması hata tabi ki.

İstediğini söyleyen istemediğini işitir. Adamın sabrını baya hepiniz zorlamışsınız. 3 yaşında ki çocuk şakası surata tükürmek mi? Bunun büyük bir hakaret olduğunu biliyorsunuz dimi

aa olur mu ? eşi beddua etmiş konu sahibi kendi hatasında değil de kocama nasıl ders vereyim derdinde.
ben hadi eskaza bu lafı ettim kocama, millete anlatmaya utanırım ayol.

Tukur mu? Her sey serbest mi? Ya siz nasil insanlar yetirtiriyorsunuz?
Nasil dogruyu yanlisi ogretmiyorsunuz cocuklariniza? Goreviniz bu aslinda degil mi?
Dogruyu ogretmeye calisan varken ona bile karsi cikmissiniz pes yani!!!
Bir de burada iyi yapmissin diyenlerin gazina gelmeyin. Hatalisiniz ikiniz de!!

Nasıl anne babalarsınız nasıl evlat yetiştiriyorsunuz hiç anlamıyorum ya.
Babana tükür ne demek allah aşkına? Çocuğunuza bile isteye terbiyesizliği öğretiyorsunuz. Adamın sabrını bayağı zorlayıp "ama bana bunu dediiiğğğ ühüü" diyorsunuz. Adamın yaptığı hoş değil ama sizde az değilsiniz.

aa olur mu ? eşi beddua etmiş konu sahibi kendi hatasında değil de kocama nasıl ders vereyim derdinde.
ben hadi eskaza bu lafı ettim kocama, millete anlatmaya utanırım ayol.
Kusura bakmasın orada kardeşim olsun küfürü basardım adam haklı hem yapılan yanlış destekleniyor hemde hakarete uğruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…