- 3 Nisan 2014
- 36.533
- 149.472
- 798
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Herkesin evladı kıymetlidir ama birisi evime gelip çocuğuna dur, sus demezse ben de sinirlenirim. Üstelik adam haklı bir konuda uyarmış çocukları.Annemde kardeşime pek dur demez en kıymetlisi odur çünkü eşim ona da sinirlenms olabilir yani bilemiyorum
Kızınız şakasına! babasına tükürünce gerçekten gülüp neşeleniyor musunuz? Anladığım kadarıyla ilk değil.Ben gerçekten şaka olsun diye dedim. Yoksa kızıma ciddi şekilde tükür babana demem
Ben gerçekten şaka olsun diye dedim. Yoksa kızıma ciddi şekilde tükür babana demem
?kızım bana tükür neşesi yerine gelsin dedim
Sinirli olduğum bi anda karşımdaki bu şekilde saçma sapan şakalar yapsa daha ağır konuşurdum galibaKızınız şakasına! babasına tükürünce gerçekten gülüp neşeleniyor musunuz? Anladığım kadarıyla ilk değil.
Ben gerçekten şaka olsun diye dedim. Yoksa kızıma ciddi şekilde tükür babana demem
Burada Şener Şen hakediyor yineYemin ederim sadece aklıma bu geldi
İstediğini söyleyen istemediğini işitir. Adamın sabrını baya hepiniz zorlamışsınız. 3 yaşında ki çocuk şakası surata tükürmek mi? Bunun büyük bir hakaret olduğunu biliyorsunuz dimi
Kusura bakmasın orada kardeşim olsun küfürü basardım adam haklı hem yapılan yanlış destekleniyor hemde hakarete uğruyoraa olur mu ? eşi beddua etmiş konu sahibi kendi hatasında değil de kocama nasıl ders vereyim derdinde.
ben hadi eskaza bu lafı ettim kocama, millete anlatmaya utanırım ayol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?