Kocam annemin yanında bana beddua etti

Annem kardeşime hiç karışmaz diyip peşinden yarene her şey serbest demesi saçmalığını da unutmayalım
Bir de utanmadan eşine küsmesi

Sonuna kadar haksızsınız. Eşinizin de gücüne gitmiş. Ne demek tükür babaya? Ne biçim bir çocuk büyütme anlayışınız var? Şakası olmaz bunun. Eş kişisi annesinin yanında çocuğuma anneye tükür diyecek! Haftalarca emdiği sütü burnundan getirirdim. Çocuğuma da yanlış terbiye verdiği için, ona da güvenim azalırdı çocuk konusunda. Eşler arası kavga olsa neyse, bir de annenizin, kardeşinin yanında yapıyorsunuz bunları.

Yok artık ya , şaşırmam artık bir şeye dedikçe daha da ilginç hale geliyor ortalık .
Saat 9 olmuş , az daha bekleyip çocukları yatırıp hep beraber yatsaydınız bunların hiç biri olmazdı .
Eşiniz haklı , sizin kayınvalidenizin yanında eşiniz annene tükür evladım dese , boşa o saygısız adamı , haddini bilecek o adam , terbiyesiz vs vs neler derdik . Aynısı sizin için de geçerli .
Kardeşiniz de pek hazır cevap , 15 dk köpürtsen ne foşur foşur yıkasan ne ??? Adam sinirlenmiş bir kere ayrımını yapamaz .
Ben olsam çıkar giderdim o evden , size mutluluklar diliyorum derdim .
Bir üye vardı sinirlendikçe eşinin kolunu sıkıyormuş adam da en sonunda aynını yapmaya başlamış . “Bini şiddit iygilidi ihiiiii “ diye konu açmıştı .
Çocuk terbiyesi öyle olmaz . Babaya tüküren evlat , yarın bir gün aile gururu denen bir şey bırakmaz ortada . Babasını hiç dinlemez .
okulda herkese tükürür ve sorunlu bir çocuk olur .
İnşallah akşam eşiniz eve gelmez de , ya annen ya ben der .
Bu ne edepsizlik babana tükür de neşesi yerine gelsin

Kocanız annesinin yanında size beddua etmiş...siz de annenizin yanında cocugunuza babana tükür demissiniz. Durumlar eşit. Fena olan siz baslatmissiniz bu durumu. Siz güzelce uyuyup kalkmissiniz, adam belki 2 saattir dişini sıkıyor evde.

Başlığa bakıp çok önyargılı gelmiştim ama koca haklı ben olsam bosarim bile böyle çocuk mu yetiştirilir.O da belki şakadan bela okumuştur saçma sapan bir şaka anlayışınız var.Çocuk yetiştirmek şakaya gelmez .

Babana tükür mü.
Gerçekten iğrenç bir çocuk yetiştirme anlayışınız var üzgünüm.
Ne kadar büyük bir saygısızlık yaptırmaya çalıştığınızın farkında mısınız.
Kadın her şeyi yapabilir ama erkek ağzını açarsa olay oluyor.
Aynı şeyi eşiniz sizin için söylese onu da buraya gelir aglardiniz belki.
Benim midem bulandı olaydan

Konu sahibi tamamen haksızsınız ilerde kardeşin çok sorun yaşayacak çünkü bilinçsiz anne tarafından yetiştiriliyor aynı sizin yaşadığınız saçma sapan sorun gibi allah aşkına birinin neşesi yerine gelsin diyerek git tükür denilirmi bu ne saçma birşey git kızım op babanı özür dile falan denilir ve baba ile ağız birliği yapılır. Arkadaşlar eşinize enayi dediğinizi yazmış enayi bir adamla evlenen insanda zaten az ve çok onu hamurundandır görüyoruz sizde şekil olarak.Eşine b*k deme başkası ak diye kapar adamdan özür dile birazda kendini geliştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…