Merhaba kızlar çok üzgünüm akşama kadar uyudum sinirim çok bozuk ve kocama karşı nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum kk nin akıllı kadınları bana bir fikir verin..
Annem 1 haftadr bende kalıyor, kardeşim de var kardeşim 9 yaşında birde benim çocuğum var oda 3 yaşında
Dün hep birlikte yemekler yedik çay içtik herşey keyifliydi saat 9 gibi ben çok yoruldum biraz uyuyum dedim eşim de tamam biz annenle bakarız çocuklara dedi. Ben yattım çocuklar tabi şımarmaya başladı çocuklar banyoya girmiş 15 dk el yıkıyor eşim kızdı 15 dk el yıkanmaz hemen içeri geçin diye kardeşim de biraz yaramaz vs derken eşim baya sinirlenmis
Sonra 23.30 gibi ben uyandım geldim anladım eşim baya sinirli ama bana birşey demiyor Nyse bende dedim çocuklara neden kızdın falan oda anlattı halen kardeşime kızmaya devam ediyor Yaren sen 10 yaşındasın on beş dk el yıkanmaz,. Yaren de enişte biz on beş dk el yikamadk elimizi köpükledik dedi bende orda yaren baya üzülmüs diye yarene herşey serbest dedim kızıma da şaka olsun diye kızım bana tükür neşesi yerine gelsin dedim
Eşim o sırada bana Allah belanı versin senin dedi bağırdı ve yatmaya gtti ben kala kaldım. Biraz dan işten gelecek nasıl davranmam gerekli
Konuşmayı düşünmüyorum kalbim çok kırıldı
Yok artık ya , şaşırmam artık bir şeye dedikçe daha da ilginç hale geliyor ortalık .
Saat 9 olmuş , az daha bekleyip çocukları yatırıp hep beraber yatsaydınız bunların hiç biri olmazdı .
Eşiniz haklı , sizin kayınvalidenizin yanında eşiniz annene tükür evladım dese , boşa o saygısız adamı , haddini bilecek o adam , terbiyesiz vs vs neler derdik . Aynısı sizin için de geçerli .
Kardeşiniz de pek hazır cevap , 15 dk köpürtsen ne foşur foşur yıkasan ne ??? Adam sinirlenmiş bir kere ayrımını yapamaz .
Ben olsam çıkar giderdim o evden , size mutluluklar diliyorum derdim .
Bir üye vardı sinirlendikçe eşinin kolunu sıkıyormuş adam da en sonunda aynını yapmaya başlamış . “Bini şiddit iygilidi ihiiiii “ diye konu açmıştı .
Çocuk terbiyesi öyle olmaz . Babaya tüküren evlat , yarın bir gün aile gururu denen bir şey bırakmaz ortada . Babasını hiç dinlemez .
okulda herkese tükürür ve sorunlu bir çocuk olur .
İnşallah akşam eşiniz eve gelmez de , ya annen ya ben der .
Bu ne edepsizlik babana tükür de neşesi yerine gelsin