Kocam annesinin kuzusu

allice

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
1.560
1.388
163
Yav arkadaşlar benim koca bi tuhaf oldu. Eskiden anam da anam der her fırsatta dizinin dibinde biterdi. Şimdi 1 aydır filan ayrıyız, annesi beni ailemin yanında tatilde biliyordu (oysaki ayrılmak için ayrılmıştık). Koca da annesinin yanındaydı. Ufak bir gelişme olunca onun tarafından, biraz daha zaman tanımaya karar vermiştim. Bir kaç gün önce aradığında "ben eve döndüm sen ne zaman gelicen" diye, okullar açılınca demiştim. Bugün annesi aradı "temizliğin bitti mi" diye soruyor. Anlamadım önce meğerse kocam demişki, "hanım döndü ben de eve gidiyorum". Yani "canım sıkıldı, biraz da kendi evime gidim" diyememiş.
Geçtim beni, şimdiye kadar hiç olmadı zaten, kendisi için bile anesine karşı durayamayan bir adamla evliğiyim yani. 40 küsür yaşında adam ufacık şeyler de bile hala annesine karşı durup kendi düşüncelerini dile getirmeye korkuyor. Nedir bu işin psikolojik boyutu, nasıl bir etkisi var kaynananın bu yaşında hala anlayabilmiş değilim.
Sinirden tırnak kalmadı.

Model bu , alıyoruz değiştircez sanıyoruz ama en büyük hatayı orda yapıyoruz , değişmiyorlar , özetle bu .
Bilmeden alanlar yok mu ? Var ama ya bu deveyi güdecen.

Benim eşimde beraberken ailesinden biri aradımı diyemez dışardayız eylülle,yada işte yemekteyiz dışarda ,yada geziyoruz filan diyemez ,annesi arar hiç demez ben yanındayım ,başka başka şeyler söyler,abisi arar işle ilgili filan ,diyemezki eylülle geziyoruz,hemen yok işim var yok bilmem nereye geldim ,çok kızarım niye diyemiyosun karımla beraberim diye,9 yıllık da evliyiz yani öyle yeni filan da değil,bu erkekler bi tuhaf ...

eylül bence iyi tarafından bak sürekli rapor vermesinden iyidir. Evlendik bir gün dışarı çıkacağız baktım annesini arıyor. Hayırdır dedim anneme haber vereceğim merak eder dedi. (ayrı şehirlerdeyiz 200km var aramızda) Markete çıkıyoruz rapor veriyoruz dışarı çıkıyoruz haber veriyoruz. Bir gün çıldırdım fabrikaya kart basar gibi bu ne be kadın olan benim ben senin kadar rapor vermiyorum diye...
malesef erkekler bizim gibi değil onlar göbek bağını doğumdan sonra koparamıyorlar.

Yuh o da iyiymiş :)))

Model bu , alıyoruz değiştircez sanıyoruz ama en büyük hatayı orda yapıyoruz , değişmiyorlar , özetle bu .
Bilmeden alanlar yok mu ? Var ama ya bu deveyi güdecen.

Evlenmeden önce nasıl anlarız ki bu durumu var mıdır bir kısa yolu..

Yani Allah ogullara ayri analarina ayri akil fikir versin.bende erkek annesiyim dua ede ede bi hal oldum Allahim bana sagduyu ver empati gucu ver diye.tamam benimki evlenene kadar kaynanalik kalmaz heralde ama anlayamiyorum yani.hadi erkekler cocuk desen karsisindaki koca kadin ya.benimki gel aramizda yat desek yatar ama kuzenimin kv iki gun ustuste gitseler ne munasebet canim eviniz barkiniz ayri git karini gezdir der.var yani hala normal insanlar

Yuh o da iyiymiş :)))

evet canım her şeyi haber veriyordu ilk zamanlar şimdi biraz azalsa da bitmiyor hala haber veriyoruz sevgili kayınvalideciğime

Evlenmeden önce nasıl anlarız ki bu durumu var mıdır bir kısa yolu..

Aslında bize belli ediyorlar evlenmeden önce de ama biz aşktan mı yoksa değişeceğine inandığımızdan mı bilmiyorum görmezden geliyoruz. Şu an davranışları nasılsa o doğrultuda artarak devam ediyor. Mesela şu an annesini gün içinde kaç kere arıyorsa evlenince bunun üstüne biraz daha ekleniyor. Eşim çok düşkün ailesine her gün fabrika sistemi gibi günlük sabah öğle akşam aranır. Yada bir bahane bulur onun vesilesiyle arar. Günaydın biz uyandık. Gün içinde görmüyorum kaç kere arıyor. Akşam eve geldim merak etme seansları mevcut bizde

Oy bin kunduz :))))
Kız sen de alışmışsın iyi bari benm ilk doğumumda evde böyle abuk subuk şeyler oluyodu
Başka odada fısır fısır gidip dinliyom tamm anne hıhı anne bilmem ne en son bi patladım bu ne lan ben o kaar rapor vermiyom gelin mi aldık gelin mi olduk diye bitti
Şimdi ben hatırlatmasam aramıyo

Bitmiyorlar ki anacım anasını aramasa kardeşi var teyzeleri var onları aramasa kuzenler var biri aramasa diğeri arıyor bazen konferans yapıyorlar Hepsinde şu grup içi konuşmanın bedava olduğu telefonlardan vardı. Bedava diye arıyorlardı. İlk fırsatta kendi hattımı kapattım kontörlüye geçtim. Çünkü bu sefer bedava hat neden anamı aramıyorsun teyzemi aramıyorsun sıkıntısı oluyordu. Bir gün bende aynı şekilde patladım. Karı gibi rapor veriyorsun bu ne diye ama bir şey değişmedi akışına bıraktım artık ama o kadar birbirlerinin hayatına müdahale ediyorlar ki korkudan 4 senedir çocuk yapamıyorum

2 yıllık ilişkimiz var gözlemlediğim kadarıyla önemli birşey olmadıkça o annesini aramıyor ama annesi sürekli arıyor.
Sevgilim annesine pek düşkün değil sanırım ama benim saygılı olmamı istiyor benim yanımda annesine annesinin yanın da bana laf ettirmiyor. Bana şikayetle gelme arada kalmayı sevmiyorum diyor.
Şu an askerde annesinden çok beni arıyor..
Ama ben KK'da okuduklarım yüzünden çok korkuyorum

Ya ben evlenmeden bilmiyordum burayı bilseydim belki daha farklı görürdüm olanları olabilecekleri
eşimde beni arada bırakma onlar ne derse desin ses etme falan diyor zaten öyle hazır cevap bir yapım yok istesemde anında bana laf söyleyene cevap veremiyorum ama eve gelince onun başının etini yiyorum

Sevgili konu sahibi. Zaten bitirmeyi goze almissiniz yerinizde olsam hersey acik acik konusurdum simle. Onu sevdigimi annesiyle iyi gecinmek istedigimi annesinin hayatimizda yeri oldugunu elbette bagliligimiz oldugunu ancak annesine bagimli gibi yasadiginda esimi ERKEK gibi goremedigimi saygimi yititdigimi ve karsimda tam bir erkek tam bir koca gormek istedigimi soylerdim. Bu lafi onur meselesi yapar zaten. Bundan sonra boyle surecekse siz de oba gore tavir belirlersiniz. Degisim vaadediyirsa da bugunden baslamali. Bir onerim esinizi anneye tek basina yollamayin. Anne kuzusu erkeklerin sebebi bence annenin bos vakitlerde kendini surekli acindirmasi. Basbasa kaldikca anneler ogullara subliminal mesaj yukluyirlar.

Bi 4 sene daha yapma bence çekilecek gibi değil.. Allah sabır versin arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…