Kocam annesinin kuzusu

Benim Eşimde sürekli anasını arar bu konuda Rahatsız olmuyorum arasın konussun anasıdır... Sürekli tatillerinde Yanlarına Gidiyoruz.. Eşimle adam akıllı Gezmeye Gidemedim.. Tatil yüzü hiç Görmedim.. En Sonunda 2 ay Önce Tepkimi Koydum Ortaya Şimdi sesini Çıkartamıyor.. Kurban bayramına Gidicez 4 gün izin li ise 3 gün Kalıp Dönmeyi Düşünüyorum.. Çünkü ziyaretler Anca bitiyor..

canım sıkıldı birazda kendi evime gideyim demesindense hanm döndü ben gideyim demesi çok daha iyidir adam kötü bişey dememişki ben olsaydım canım sıkıldı BİRAZDA kendi evime gideyim deseydi kızardım :) ayrıca annesini çok seviyor anlaşılan inş sizin çocuğunuzda sizi böyle sever...

Denedim onu da hatta terapistim benzer bir şeyler önermişti. İşlemiyor bizimkine. Yalnız veya birlikte hiç farketmiyor. Kadın o kadar arsız ve yüzsüz ki, suratıma baka baka ne diyecekse diyor zaten oğluna. Ondan sonra da sen ne söylersen söyle. Anası hep haklıdır.

Bence sevgiyle bağımlılık arasında bir fark var. Biri sağlıklı bir duygudur diğeri ise hastalıklıdır. Kişi kendi ayakları üzerinde durup, kendi fikirlerini dile getiremiyorsa bu sevgi değil, korku ve utancın göstergesidir. İstediği şey de utanılacak bir durum olmadığını göz önüne alırsanız, annesinin çocuğuna kendi duygu ve fikirlerini ifade edebildiği için suçluluk hissettirmesidir.

Hanım gelmis gideyim demesinde ki sorunu. Anlamadım ben. Mesela hangi durumlarda ana kuzusu. Bende ailelere fikir sorulması taraftarıyımdir

Hanım gelmis gideyim demesinde ki sorunu. Anlamadım ben. Mesela hangi durumlarda ana kuzusu. Bende ailelere fikir sorulması taraftarıyımdir

Sorun kendi fikirlerini ortaya koyamayacak kadar annesinden çekinmesi. Evliliğini, kendi isteklerini yerine getirmek için paravan gibi kullanması, evliliğinin gerektirdiğini yapmak için değil. Belki daha önemli konularda bu kadar sorun olmaz ama bu kadar ufak konularda bile annesinin tepkisinden çekinmesi. Ne diyecek yani kadın istediğini söylese, söylese de ne değişecek. Böyle istiyorsan, böyle olması gerektiğini kabul ettirmelisin, bahanelerin arkasına sığınmamalısın bence. 40 yaşındasın, 5 yaşında değilsin ki hala.

Allah akıl fikir versin öyle anaya da oğluna da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…