Kocam arabasına bindigimde para istiyor

Gullerguzel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
6
24
3
23
Merhaba hanımlar.
Ben ve kocam ikimizde memuruz. Kocamdan biraz fazla alıyorum maaş olarak. Evimizde kira gıda ortak. Elektrik internet ve aidat ben veriyorum otomatik kesim . Afyon ilçesinde ikamet ediyoruz. Beni memlekete götürdüğünde veya tatile gezmeye gittiğimizde arabasına bindirdiginde bunun parasını istiyor benden . Birkaç kez verdim. Ama sonra düşünunce yaptığı şey çok ayıp değil mi. İnsan eşinden para ister mi . Taksi şoförü musun. Kendi birikimini de ayırıyor. Ama benim maaşım da kendine hak görüyor. Evde en ufak bi şey olsa akrabalarına anlatıyor. Huzurum kalmadı. Daha buyuyemis ve olgunlaşmamış geliyor. Bana . Ben 24 eşim 32 yaşında
Evleneli 8 ay oldu . Sizce yolun başındayken bosanmali miyim. Psikolojimi bozdu akrabalari ve kendisi

Manyak mi nedir, sende cidden verdin mi para?? Bu ayrı olay, herşeyi akrabaya anlatmak nedir orası apayrı olay, şaka gibi... Gerçekten yolun basindayken sen tekrar bı düşün, daha genceciksin, sana yazik böyle gidecek çünkü, ben senin adına bı düşündüm sende bı düşün...

Şaka dimi bu

Ehliyetin yoksa ehliyet al. Bundan sonra arabayı sen sür, her binişte eşinden para iste.

Sırf bu sebepten boşanılmaz.

Ehliyetin yoksa ehliyet al. Bundan sonra arabayı sen sür, her binişte eşinden para iste.

Sırf bu sebepten boşanılmaz.
Taksimetre tutun araca binince orada yazan tutarı vermek isteyin kabul ederse ilk işiniz boşanmak olsun ilk defa böyle bir şey duydum ticaret mi yapıyor evli mi belli değil
Ehliyetim var arabası da kıymetli vermiyor ki. Sırf araba lafı yaptığı için gittim kendime motor aldım.

Bu kadar okuyorsunuz meslek sahibi olana kadar dirsekleriniz çatlıyor 24 yaşında evlenmek nedir ya? Gidin dünyayı gezin, hayatın tadını çıkarın, ingilizler gibi
çocuk olur evlenilir ama 24 yaşında koca,kv,kb derdi çekmezssin yani ...

Çok gençsin. Gözünü nasıl boyadı bu adam da evlendin. Utanmadan para istemesi tam bir rezillik. Bizde kasa ortaktır mesela ben para hesabı hiç yapamam kartlarım hep doludur alışveriş yapmayı çok seviyorum maalesef ödememi yapar eşime atarım kalanı en azından değerlendirsin diye benden para istediğini hatırlamıyorum bile aksine maaşım olmasına rağmen cüzdanıma habire nakit koyar. Yol parası istemek ne ya. Erkekler ne ara bu hale geldi

Nasıl ya, adam taksimetre mi açıyor arabaya binince? Siz de evde yemek yapınca masaya adisyon bırakın o halde.
Arkadaş grubumda benden başka arabası olan yok. Çoğu zaman yolumu değiştirip, uzatıp hepsini evlerinden topluyorum, sonra da evlerine bırakıyorum. Aramızda hiç yakıt parası söz konusu olmadı, aklıma bile gelmedi bunun düşüncesi. İnsam eşine bunu nasıl yapar

O nasıl bir soru bundan boşanmayacaksınızda kimden boşanacaksınız ben hayatımda bu kadar yersiz soru duymadım,gözüme yumruk attı deseniz sıralamada sizinki yine ilk 1'e girer bunun bir level üstü deccal yani,sizin parayı harcıyor,arabaya indi bindi tarifesi kesiyor,evdeki sıkıntıları millete konu ediyor,kendi maaşını kendi hesabında biriktiriyor,vallahi çok sinirlendim adres ver geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…