- 18 Nisan 2025
- 54
- 179
- 8
- 36
- Konu Sahibi Gullerguzel
-
Deli mi ne? İlk defa duydum böyle bir şey.Size daha büyük zararlar vermeden bosanin bu zihniyettenMerhaba hanımlar.
Ben ve kocam ikimizde memuruz. Kocamdan biraz fazla alıyorum maaş olarak. Evimizde kira gıda ortak. Elektrik internet ve aidat ben veriyorum otomatik kesim . Afyon ilçesinde ikamet ediyoruz. Beni memlekete götürdüğünde veya tatile gezmeye gittiğimizde arabasına bindirdiginde bunun parasını istiyor benden . Birkaç kez verdim. Ama sonra düşünunce yaptığı şey çok ayıp değil mi. İnsan eşinden para ister mi . Taksi şoförü musun. Kendi birikimini de ayırıyor. Ama benim maaşım da kendine hak görüyor. Evde en ufak bi şey olsa akrabalarına anlatıyor. Huzurum kalmadı. Daha buyuyemis ve olgunlaşmamış geliyor. Bana . Ben 24 eşim 32 yaşında
Evleneli 8 ay oldu . Sizce yolun başındayken bosanmali miyim. Psikolojimi bozdu akrabalari ve kendisi
At kapıya. Boşa. Bu evlilik değil.Merhaba hanımlar.
Ben ve kocam ikimizde memuruz. Kocamdan biraz fazla alıyorum maaş olarak. Evimizde kira gıda ortak. Elektrik internet ve aidat ben veriyorum otomatik kesim . Afyon ilçesinde ikamet ediyoruz. Beni memlekete götürdüğünde veya tatile gezmeye gittiğimizde arabasına bindirdiginde bunun parasını istiyor benden . Birkaç kez verdim. Ama sonra düşünunce yaptığı şey çok ayıp değil mi. İnsan eşinden para ister mi . Taksi şoförü musun. Kendi birikimini de ayırıyor. Ama benim maaşım da kendine hak görüyor. Evde en ufak bi şey olsa akrabalarına anlatıyor. Huzurum kalmadı. Daha buyuyemis ve olgunlaşmamış geliyor. Bana . Ben 24 eşim 32 yaşında
Evleneli 8 ay oldu . Sizce yolun başındayken bosanmali miyim. Psikolojimi bozdu akrabalari ve kendisi
birikim yapıyormuş okudunuz mu ? Hani yokluktan değil insan yok bile olsa o an yolda kart falan çeker ay sonu ödeyemedim toparlanamadım die yardım ister . Dümdük yol parası ver demez yaniAdamın maaşı sizden azmis. Tatil ekstra masraf demek. Tatilin benzin parasının sizden çıkmasını istemek bana çok absürt gelmedi. Bizde de eşim benden çok alır. Bazı masrafları paylaşırız bazıları ondadır.
Hahaha bende premses başka şeylere para ister derken onu kastetmiştimSex için para isteyecek olsan ohooooo
İnsan kendini hayat kadinj gibi hissedebilir ama ben hiç utanmazdım isterdimHahaha bende premses başka şeylere para ister derken onu kastetmiştim
Rutin birikim ayrıdır, cikan masraf ayrıdır. Ekstra durum niye birikimden yensin ki.birikim yapıyormuş okudunuz mu ? Hani yokluktan değil insan yok bile olsa o an yolda kart falan çeker ay sonu ödeyemedim toparlanamadım die yardım ister . Dümdük yol parası ver demez yani
Adamın sizinle niye evlendiği belli? Aşk evliliği sandıysanız üzgünüm.Adam sizi güzel keklemişMerhaba hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?