Kocam arabasına bindigimde para istiyor

Deli mi ne? İlk defa duydum böyle bir şey.Size daha büyük zararlar vermeden bosanin bu zihniyetten

At kapıya. Boşa. Bu evlilik değil.

birikim yapıyormuş okudunuz mu ? Hani yokluktan değil insan yok bile olsa o an yolda kart falan çeker ay sonu ödeyemedim toparlanamadım die yardım ister . Dümdük yol parası ver demez yani

Çok enteresan şahsına münhasır bi abimiz.. ama diğer arkadaşların dediği gibi sizin elinizeen yediği içtiği temiz giydiği kıyafetlerini ödemeye kalksa 40 sene bitmez borcu..

Neye göre ve nasıl istiyor? Mesela neye göre hesaplıyor ne kadar istiyor sizden?
En çok merak ettiğim de hangi cümleyle istedi isteyebildi?

birikim yapıyormuş okudunuz mu ? Hani yokluktan değil insan yok bile olsa o an yolda kart falan çeker ay sonu ödeyemedim toparlanamadım die yardım ister . Dümdük yol parası ver demez yani
Rutin birikim ayrıdır, cikan masraf ayrıdır. Ekstra durum niye birikimden yensin ki.
Tatil parasını da istiyor muymus, orada yenilenin icilenin parası?
Aile içinde çıkan ekstra masrafın paylasimidir bu. Bu yüzden adam mı boşanır.
Sanki adam cafeye götürüp benzin parası istemiş, iki km yol hesabini yapmış gibi davranmışsiniz.
Ben artık elektrikli araç kullanıyorum o yüzden benzinden çok emin değilim ama bir yere git gel 3-4 bin tutar diye tahmin ediyorum. 50-60 binlik tatil masrafının 3-4 binin lafı ediliyorsa bu ayıp değil mi ya.

Adamın sizinle niye evlendiği belli? Aşk evliliği sandıysanız üzgünüm.Adam sizi güzel keklemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…