Kocam arabasına bindigimde para istiyor

akrabaya eşe dosta evını anlattığını ıcın boşan diyor herkes .

Sizde yaptığınız yemek için para alın o zaman daha neler duyacağız ya

Kız kardeşime 25 yaşında evli bir kızı eleştirmiştim. Kardeşim sen kaç yaşında evlendin bir düşün istersen dedi aklım başıma geldi 25 yaşında evlendim de

Aşk işte zamanı olmuyor

Eşimde bende şeffafız. Benim param senin param yok. Ortak. Arada takılıyoruz da o kadar… çok garip bi evlilik. Evlenmeden konuşmadınız mı

Benim yaptığım , temizliği yemeyi gözü görmeyip Gittiği yolun parasını benden isteyip.Elindeki parayı kendi için biriktirip utanmadan benim dedikodu mu yapan adamın kıçına tekme atıp boşanılır.....

Konu sahibi zaten fazla fazla veriyor. Elektrik internet aidatı hanım efendi ödüyor, kira ve gıdaya ortak bi zahmet ayda yılda bir iki defa gidilen tatilin gezmenin parasınıda istemesin piremses.

Konu sahibi eşim benden bunun parasını istese memlekete yürüyerek giderim yine o arabaya binmem. Evde olan biteni ele güne anlatması hakkında yorum bile yapamıyorum yol yakınken boşanın

Şunun aynısını yaşayan bir arkadaşım var. Ev arkadaşı gibiler. Onu sen öde bunu ben ödeyeyim, seni bedavaya istediğin yere götüremem arabanın kilometresi yükseliyor, taksiye vereceğin parayı bana vermen lazım vs vs. Bir kaç yıl önce bir kız bebeği oldu. Baba olacak adam "sen istedin çocuğu o yüzden masraflar sana ait" demiş.
Demem o ki çocuk da yokken kurtarın kendinizi.

Son düzenleme:
Tövbe estağfurullah.
Kendinize motor almak yerine: " Beni arabana bindirip benden para isteyen benim eşim olamaz. Arkadaş arkadaştan bile arabasına bindi diye para istemez ben eşinim eşin!" deyip bir sinir krizi geçirmediniz mi?

Resmen maaşınızı kullanmak için evlenmiş.
Yakında maaş kartınızı da ister. Yakındır. Böyle erkekler evlenip ürememeli.. nasıl bir çingenelik bu..
Nasıl bir çingene ruhlu biriyle evlenmişsiniz, size çok üzüldüm. Bu evlilik olmamış. Bence boşanın bu kadar çingene ruhlu biriyle hayat geçmez sinir hastası olursunuz.

Her gecen gun baska bir manyakla karsilasiyoruz burada.

Insan utanir.

Tabiki bosan, resmen maasiniz icin evlenmis sizle.

Cafeye götürüp benzin parası istemediğini, iki km yol hesabı yapmadığını nerden anladınız ki. Gezmeye gittiğimizde benden istiyor parasını demiş. Ben oradan cafeye avm ye restorana falan gittiklerinde de istiyor gibi anladım. Bir de motor aldım arabasına binmemek için demiş. Motoru uzun mesafe için almamıştır.

Ek olarak zaten kira gıda ortak.
Faturalar kadında.

Tatil masrafı neredeyse bir maaş. O zaman eşinin kazandigina tamam olup tatile gitmeyecekler. Paralarını alıp koynuna evde otursun.

Eşiyle maaşı masrafı genel olarak ayrı olan biriyim. Arabalarimizda ayrı. Büyük masraflar paylaşılır arada çıkan ekstra büyük masraflara da maaşı fazla olduğu için esim bakar. Elime benim para gectiyse ben hallederim. Para meselesinde bence yorum yapan kadınlar çalışmıyor filan olmalı. Ya da evli değiller. Tatilde benzinde senden olsun oradakini dert etmeyeyim diyen adama şoför musun sen denir mi bilmiyorum. Öyle diyecek kadın da dediğim gibi gitmesin tatile filan.

Feminist derler bir de bana ama bu konuda haksızlık ediliyor.

Ha adamin genel bir karaktersizligi vardır bilemem ama bu konuda kadın haksız.

Okuduklarıma inanamadım. Tanışmadan vakit geçirmeden mi evlendiniz bu karakter illa renk verirdi çünkü.

Memlekete gittigimizde, ya da tatile gezmeye gittiğimizde demiş ya. Bana uzun km gibi geldi.

Aman banane ya daha yorum yapmiycam bu konuya. Ailecek gidilen tatilin benzin parasıni ödedim diye boşanacak olan bosansin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…