Kocam arkadaslik sitesinde

Delibilearasiralafanlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
616
288
53
Esimin telefonuna bakarken arkadaslik sitelerine uye oldugunu gordum ustelik evlilik yildonumumuzde onu tek basina ayri cekmistim o resmi profil yapmis.Durumunada 18 30 yas arasi arkadas ariyor evli seceneklerini secmis.Bir kac kisiye selam vermis ama cevap gelmemis.Net yazisma veya gorusme yok.Sizce ne yapmaliyim

Şaka yaptığınızı umuyorum.

O durumda bende suclu olurum mantiksiz olurdu
Senin hissettiklerini hissederdi mis gibi. Aslında çok mantıklı da ben mesela kıyamam nekadar agar gelecegini biliyorum. Oyüzden yapın demedim.bu konuyu uzatmayın elinize kanıt geçince ne elde edeceksiniz. Daha çok canınız yanacak sadece. Yok ben duruma göre yoluma bakıcam bu adamı hayatından çıkarılan diyorsanız elbette kanıt toplayın. Yok öyle degilse kendi iyiliğiniz için fake bir hesaptan böyle işlere kalkışmayın

Inkar edemicek kadar net olmali hersey.
Facebook adresine kadar istedi ekledi facebook'tan
Sonra telefon numarası isteyince film koptu
Siz bu işi yaparken hazırlıklı olun yanınızda kızarkadaşınız olsun eşinizin tanımadığı

Şerefsizler yüzünden uğraştığımız şeylere bakın yahu çıldırıyorum

Hâlâ arada konuyu öyle sus pus kapatın demek istemedim. Gerekirse sinirimden duvarları yıkarım gerçekten nerde ciddi oldugumu gösteririm. İnkar etmemesi ve seni aşkına sevgisine pişmanlığını inandırması gerek.

Fake hesap ile ne amaçla orada olduğunu ne sorunu olduğunu arkadaşça yaklaşarak öğrenebilirsiniz.
Siz de evli profil açarsanız belki empati kurabileceğinizi düşünerek neden orada olduğunu açıklar. Yalnız bunlar için tamamen kullandığınızın dışında yeni bir e-mail edinmeniz daha sağlıklı olur.
Eşiniz neden buna ihtiyaç duydu ordaki yaş aralığında evli bi bayan gibi konuşarak en azından sebebini ve size olan hislerini öğrenebilirsiniz ;Sohbet mi, flört mü, aşk mı, ilişki mi, cinsel sohbet mi, ya da her neyse... bunu bilmeniz belki hayatınızla ilgili karar vermenizde ve yanıt bulmanızda daha doğru bir done sağlar çünkü gizleyecek kadar profesyonel yalancı değil ki yakalamışsınız.Arkadaşım benden girdi eşinden şüpheleniyormuş ona bakıyor vs her bahaneyi uydurabilir eğer başkası gibi konuşup öğrenmeye çalışmazsanız ,bir de tek program olmayabilir girdiği onlarca program var oradaki takma adı ve kullandığı emaili öğrenirseniz diğer uygulamalarda ulaşmanız kolay olur.
Size sakinlik, rol yapabilme yeteneği ve sabır diliyorum.Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.

Sizce ne yapmaliyim

Bosanacaksin tabii ki. Ama biraz daha kanit biriktir. Hatta uyeligini silme ihtimaline karsi ekran fotografi alin.

Affetmeyi dusunuyorsaniz da anladiginizi hic belli etmeyin. Zira erkeklerin pisman olma gibi bir ozelligi yok, hepten yuzgoz oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…