- 31 Ağustos 2016
- 616
- 288
- 53
- Konu Sahibi Delibilearasiralafanlar
-
Şaka yaptığınızı umuyorum.Esimin telefonuna bakarken arkadaslik sitelerine uye oldugunu gordum ustelik evlilik yildonumumuzde onu tek basina ayri cekmistim o resmi profil yapmis.Durumunada 18 30 yas arasi arkadas ariyor evli seceneklerini secmis.Bir kac kisiye selam vermis ama cevap gelmemis.Net yazisma veya gorusme yok.Sizce ne yapmaliyim
Evet oda aklima geldi.Net kanit olabilecek yazisma bulamadim cunkuBenim gibi sahte bir üyelik açıp yazmasını bekleyin kanıt olur
O durumda bende suclu olurum mantiksiz olurduSende üye ol telefonu ortada bırak görsün. Diyecegim olmayacak.
Evet oda aklima geldi.Net kanit olabilecek yazisma bulamadim cunku
Inkar edemicek kadar net olmali hersey.Bende bu yüzden ayrıldım sevgiliden
Konu açmıştım
Ama yine de inkar etti kişiliksiz aşağılık
Senin hissettiklerini hissederdi mis gibi. Aslında çok mantıklı da ben mesela kıyamam nekadar agar gelecegini biliyorum. Oyüzden yapın demedim.bu konuyu uzatmayın elinize kanıt geçince ne elde edeceksiniz. Daha çok canınız yanacak sadece. Yok ben duruma göre yoluma bakıcam bu adamı hayatından çıkarılan diyorsanız elbette kanıt toplayın. Yok öyle degilse kendi iyiliğiniz için fake bir hesaptan böyle işlere kalkışmayınO durumda bende suclu olurum mantiksiz olurdu
Facebook adresine kadar istedi ekledi facebook'tanInkar edemicek kadar net olmali hersey.
Aklim cok karisik suanFacebook adresine kadar istedi ekledi facebook'tan
Sonra telefon numarası isteyince film koptu
Siz bu işi yaparken hazırlıklı olun yanınızda kızarkadaşınız olsun eşinizin tanımadığı
Şerefsizler yüzünden uğraştığımız şeylere bakın yahu çıldırıyorum
Hâlâ arada konuyu öyle sus pus kapatın demek istemedim. Gerekirse sinirimden duvarları yıkarım gerçekten nerde ciddi oldugumu gösteririm. İnkar etmemesi ve seni aşkına sevgisine pişmanlığını inandırması gerek.Senin hissettiklerini hissederdi mis gibi. Aslında çok mantıklı da ben mesela kıyamam nekadar agar gelecegini biliyorum. Oyüzden yapın demedim.bu konuyu uzatmayın elinize kanıt geçince ne elde edeceksiniz. Daha çok canınız yanacak sadece. Yok ben duruma göre yoluma bakıcam bu adamı hayatından çıkarılan diyorsanız elbette kanıt toplayın. Yok öyle degilse kendi iyiliğiniz için fake bir hesaptan böyle işlere kalkışmayın
Sizce ne yapmaliyim
Yok bence sonuna kadar inkar ederler. Ben yapmadim arkadasim yapti felan diyeSitede dolaştığı ilk değildir öncesini araştırın
Evli barkli erkeklerde belalarini arıyor sitelerde kesin yakalanincada söz bi daha bu son derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?