Kocam arkadaslik sitesinde

Inkar edemicek kadar net olmali hersey.
Herşey ne kadar net olursa olsun yine inkar edecek ben yazmadım arkadaşım yazmış gibi saçma sapan yalanlar söyleyecek. Aynı durumu yaşadım bana söylenen yalan arkadaşım indirmiş telefonumaydı. Böyle iğrenç ihanetlere meyil edenler genelde devamını getiriyor.

Telefonu kafasında parçala. Çek git

Ekran görüntüsü mutlaka alın ve sizde bi üyelik açıp yazın bakalım ne yazacak ama asla siz olduğunuzu belli etmeyin yine onun telinden konuşmaların resmini çekersiniz

Bu adamlar gerçekten saftirik, yediği haltı bile saklayamıyorlar çok şükür ki. Ne kadar kanıt toplarsanız toplayın o inkar edecektir. “Arkadaşım girmiş, ben girmedim” “yemin ederim sana” “benim orada ne işim olur” “sen bana güvenmiyorsun demek ha!” gibi şeyler söyleyecektir. Bunun garantisini veriyorum. Gördüğünüz her şeyin ekran görüntüsünü alın siz yine de, biraz daha gözlemleyin çaktırmadan. Birine tekrar yazabilir. Yada sahte üyelik açacaksınız, bu çok doğru bir davranış mı bilmiyorum ama maalesef başka çare de yok ki..

net kanıt ya da yazışma olsa ne olmasa ne mideniz alıyorsa devam

Benim gibi sahte bir üyelik açıp yazmasını bekleyin kanıt olur
arkadaşımın eşi değişik fantaziler için hem de eşiyle ilgili gizli hesap açmış paylaşım yapıyomuş.olur ya karşılıklı fln.şok olmuş yakalamış eşim.bi gzl ağzına etmiş.çocuk fln ayrılmadı ama ilginç bunlar ya

Büyük ihtimal eşine söliceksin oda özür dileyecek cahillik yaptım diyecek pişmanım diyecek yeminler edecek sende affedeceksin sonra ver elini güvensizlik .artık sürekli aklında soru işareti olur.ne yapsa batar.sorunlu bir evlilik falan filan üzücü bir durum .başka sitelerdede var mı bi e mail adresini kontrol edin derim. Ve kesinlikle kolay affetmemenizi öneririm....

Valla erkek milleti el elede görsen inkar eder zaten.ben net bir insanım.boyle bişey görsem,direk karşısina geçer yüzüne vurur,çıkar giderim

Yıllar oldu gerçi , bulduğum her siteye üye olurdum eğitimle ilgili, sonra adımı-nickimi aratınca bisuru arkadaşlık sitesine üye olduğumu hatta profil fotosunda kendi fotom ve adım vardı. Şok şok şok.
Sonra önemsemedim demek ki siteler üye sayısı fazla olsun diye üyelerinin bilgilerini paylaşıyorlardı.
Esim de o dönem sevgiliydik onun da profili vardı aynı sitelerde sanırım ilk onunkini görsem ayrılırdım ama ilk kendimi görünce sövdük geçti.
Sizin eşinizin yazışmaları var böyle olduğunu sanmıyorum ama oladabilir

Ay evet instada da böyle bi sayfa varmış arkadaş bahsetti, millet karısının,annesinin,kız kardeşinin aile ortamındaki firikikli pozlarıni atiyomus ve binlerce üyesi varmış. Sapık dolu dünya.
Mesela annesi evi supururken beli açılıyo onu çekip atiyo hayırsız evlat

uydurmaır o kadarı da.ama başkasının o fotoya bakıp keyiflenmesinden hoşlanıyomuş.binlerce dolu ya.çok garip

Ne yapabilirim baska fikir uretin.Bunu ailelere aciklasak nerde aldatmis hani konusma felan dicekler.Ben yazsam suclu duruma dusermiyim.Yani ekran goruntusu alsam mahkeme suclar mi

ben ne yapardım diye düşündüm. gerçekten sonuna kadar empati yaparak yazıyorum.

bir profil açarım. profiline girer çıkar bir şekilde kendime selam verdirtirim. başka biri gibi yazışır muhabbet ederim. neler yazacağı önemli benim için çünkü. kimse taşlamasın beni ama sadece can sıkıntısıysa ve bir yere gitmeyecekse o sohbet olmamış gibi davranırım, hatta hatayı da kendimde ararım. ilişkimi düzeltmeye çalışırım. eğer iş pis bir yere gider de randevulaşmak isterse randevuyu veririm. sonra karşısına boşanma dilekçemle oturuveririm.

yalnız eşin karşına geçip ağlayıp zırlayıp bir daha olmaz diye yalvardığında vazgeçeceksen hiç girişme. kapat konuyu gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…