- 19 Kasım 2016
- 683
- 1.324
- 43
- Konu Sahibi Delibilearasiralafanlar
-
Herşey ne kadar net olursa olsun yine inkar edecek ben yazmadım arkadaşım yazmış gibi saçma sapan yalanlar söyleyecek. Aynı durumu yaşadım bana söylenen yalan arkadaşım indirmiş telefonumaydı. Böyle iğrenç ihanetlere meyil edenler genelde devamını getiriyor.Inkar edemicek kadar net olmali hersey.
Telefonu kafasında parçala. Çek gitEsimin telefonuna bakarken arkadaslik sitelerine uye oldugunu gordum ustelik evlilik yildonumumuzde onu tek basina ayri cekmistim o resmi profil yapmis.Durumunada 18 30 yas arasi arkadas ariyor evli seceneklerini secmis.Bir kac kisiye selam vermis ama cevap gelmemis.Net yazisma veya gorusme yok.Sizce ne yapmaliyim
Bir kac tane site badoo twoo hatirladiklarimHangi site o merak ettim
Siz de üyelik alıp oynatın bence,, başka türlü dersini almazBir kac tane site badoo twoo hatirladiklarim
net kanıt ya da yazışma olsa ne olmasa ne mideniz alıyorsa devamEsimin telefonuna bakarken arkadaslik sitelerine uye oldugunu gordum ustelik evlilik yildonumumuzde onu tek basina ayri cekmistim o resmi profil yapmis.Durumunada 18 30 yas arasi arkadas ariyor evli seceneklerini secmis.Bir kac kisiye selam vermis ama cevap gelmemis.Net yazisma veya gorusme yok.Sizce ne yapmaliyim
arkadaşımın eşi değişik fantaziler için hem de eşiyle ilgili gizli hesap açmış paylaşım yapıyomuş.olur ya karşılıklı fln.şok olmuş yakalamış eşim.bi gzl ağzına etmiş.çocuk fln ayrılmadı ama ilginç bunlar yaBenim gibi sahte bir üyelik açıp yazmasını bekleyin kanıt olur
Valla erkek milleti el elede görsen inkar eder zaten.ben net bir insanım.boyle bişey görsem,direk karşısina geçer yüzüne vurur,çıkar giderimEsimin telefonuna bakarken arkadaslik sitelerine uye oldugunu gordum ustelik evlilik yildonumumuzde onu tek basina ayri cekmistim o resmi profil yapmis.Durumunada 18 30 yas arasi arkadas ariyor evli seceneklerini secmis.Bir kac kisiye selam vermis ama cevap gelmemis.Net yazisma veya gorusme yok.Sizce ne yapmaliyim
Ay evet instada da böyle bi sayfa varmış arkadaş bahsetti, millet karısının,annesinin,kız kardeşinin aile ortamındaki firikikli pozlarıni atiyomus ve binlerce üyesi varmış. Sapık dolu dünya.arkadaşımın eşi değişik fantaziler için hem de eşiyle ilgili gizli hesap açmış paylaşım yapıyomuş.olur ya karşılıklı fln.şok olmuş yakalamış eşim.bi gzl ağzına etmiş.çocuk fln ayrılmadı ama ilginç bunlar ya
uydurmaır o kadarı da.ama başkasının o fotoya bakıp keyiflenmesinden hoşlanıyomuş.binlerce dolu ya.çok garipAy evet instada da böyle bi sayfa varmış arkadaş bahsetti, millet karısının,annesinin,kız kardeşinin aile ortamındaki firikikli pozlarıni atiyomus ve binlerce üyesi varmış. Sapık dolu dünya.
Mesela annesi evi supururken beli açılıyo onu çekip atiyo hayırsız evlat
Ne yapabilirim baska fikir uretin.Bunu ailelere aciklasak nerde aldatmis hani konusma felan dicekler.Ben yazsam suclu duruma dusermiyim.Yani ekran goruntusu alsam mahkeme suclar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?