kilom çok fazla değil ki
1,67ye 62 kilo çok mu yani
çok deil tabiki
çocuksiuz olmaniz bi $ans lehinize .. hangi ulkedesin sen $u an
aylene de bakalim ettigi o.. çocugu kelimesini seni bi daha gonderemiyolarmi onun yanina
çocuk olsa sabret derdim ama $u an demiyorum
aylenin yanina git ve mumkunse bi sure gelme ,in$aalhh sen deilsindir yabanci gelin diyecegim ama aylen ulkemde diyorsun yabanci gelin sen oluyorsun galiba
Yerlerde sürükleyip tokatlar atmak..
O... çocuğu diye hitap etmek..
Ayı gibi yeme demek..
Sen kadın mısın demek..
Kısacası sözlü ve fiziksel şiddet hat safada.
Ve tüm bu saydıklarım bana göre BOŞANMA nedenidir.
Bana vurmasa bile anama o... demesi direk evi terketme sebebim olur.
Evet kocan olacak haysiyetsizin bayrak tutanı seni sevmiyor.
Lütfn aç gözünü lütfen.
Özürlerine asla kanma.
Ben okurken kocandan tiksindim.
Bir hemcinsimin bunları yaşaması çok ama çok üzücü.
Ve sen sen ol bu adama katlanıp da midesiz olma!
Sen KADINSIN.
Onurunu onursuzun teki için harcama.
Cok haklisiniz biliyorum
Yorimlariniz gözümü iyice acti, Bütün evliliklerde böyle seyler olur fikrimi degistirdiniz olmaz haklisiniz
Yorumlardan sonra biraz Daha sinirlendim esimin hala kendini hakli görmesine dedim artik ayriligi düsünüyorum bu yaptigin Kabul edilir Gibi degil, neoldu ne bitti hatirlamiyorum iyice saygisizlik yapti bende bagris cagris derken tokat atti bende iyi devam et bosanma davasinda kullanirim sonra. Iyice üstüme yürüdüdü yerlerde sürüdü dedim yeter bosaniyorum Gidicem evden
Bunun üstüne vicdan azabi mi duydu bilmiyorum konusalim diye zorla oturttu , gitmek istiyorum kolumu tutuyor zorla, dedim senin dinlememe lüzum yok cok dinledim, bu sefer basladi sen beni bu noktaya getiriyorsun bana bagirip saygisizlik yaparsan bende yaparim hak dogar bana diye.. birsürü sacmalik .. Iste Ben barismak istiyorum Beni sen bu Hale getirdin Ben hakliyim demeye devam edince,
Ben dedim daha fazla dinleyemiyicem seni en kisa zamanda senden ayrilicam önce tamam dedi sonra
Iki üc DEFA geldi sarilmaya calisiyor unut diyor özür dilerim diyor Ben dedim yeter artik ilk DEFA yasamiyorum bunlari biraz zaman ver türkiyeye gidince seninle konusmak istemiyorum bir Süre düsünücem sonra bir karar vericem dedim
Şimdi herkes bosan diyor. çoğunluğun bir bildiği vardır ama bu kadar kısa bir olay ile bu kadar önemli bir karar verilmez. Siz onun pasif olmasindan memnun değilsiniz galiba. Ona saygı duyuyormusunuz ilişkinizde sizde yıpranmış gibisiniz. Bir erkeğin yapması gereken son şey bile şiddet olamaz. Bende katılıyorum. Ama Bir kadında kocasına sen erkek misin dememeli. Yada bir kere erkeklik yap.
Kocanizi siz daha iyi tanırsınız . Bu olayla değil bence ilişkinin tamamını göze alarak değerlendirin. Oda sinirle hareket etmiş olabilir. Ama bunu en iyisiz bilirsiniz
Birde Çok kaba konuşmuş. Erkekler çığrından çıkınca sapitiyor. Arkadaşımin eside böyle.
Ee hisli ne diyorsun canım ? Gerçekten üzüldüm ve sinirlendim yani
Önce sen bileceksin kendi değerini..
Ben kendi degerimi bilmiyorum maalesef yoksa Olay bu noktaya gelmezdi , ne yapiyim uzak Kalicagim önce bir hafta, sonrada ne yaparim bilemiyormm
2 uyeliginiz mi var simon nickli arkadasla ayni cevap yazmissiniz boy 1.67 kilo 62 diye
simondan soran olmamis ki boy ve kilosunu
2 uyeliginiz mi var simon nickli arkadasla ayni cevap yazmissiniz boy 1.67 kilo 62 diye
simondan soran olmamis ki boy ve kilosunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?