Kocam artik beni sevmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi herkes bosan diyor. çoğunluğun bir bildiği vardır ama bu kadar kısa bir olay ile bu kadar önemli bir karar verilmez. Siz onun pasif olmasindan memnun değilsiniz galiba. Ona saygı duyuyormusunuz ilişkinizde sizde yıpranmış gibisiniz. Bir erkeğin yapması gereken son şey bile şiddet olamaz. Bende katılıyorum. Ama Bir kadında kocasına sen erkek misin dememeli. Yada bir kere erkeklik yap.
Kocanizi siz daha iyi tanırsınız . Bu olayla değil bence ilişkinin tamamını göze alarak değerlendirin. Oda sinirle hareket etmiş olabilir. Ama bunu en iyisiz bilirsiniz
Birde Çok kaba konuşmuş. Erkekler çığrından çıkınca sapitiyor. Arkadaşımin eside böyle.

Son düzenleme:
kilom çok fazla değil ki
1,67ye 62 kilo çok mu yani

çok deil tabiki
çocuksiuz olmaniz bi $ans lehinize .. hangi ulkedesin sen $u an
aylene de bakalim ettigi o.. çocugu kelimesini seni bi daha gonderemiyolarmi onun yanina
çocuk olsa sabret derdim ama $u an demiyorum

aylenin yanina git ve mumkunse bi sure gelme ,in$aalhh sen deilsindir yabanci gelin diyecegim ama aylen ulkemde diyorsun yabanci gelin sen oluyorsun galiba

Yorimlariniz gözümü iyice acti, Bütün evliliklerde böyle seyler olur fikrimi degistirdiniz olmaz haklisiniz

Yorumlardan sonra biraz Daha sinirlendim esimin hala kendini hakli görmesine dedim artik ayriligi düsünüyorum bu yaptigin Kabul edilir Gibi degil, neoldu ne bitti hatirlamiyorum iyice saygisizlik yapti bende bagris cagris derken tokat atti bende iyi devam et bosanma davasinda kullanirim sonra. Iyice üstüme yürüdüdü yerlerde sürüdü dedim yeter bosaniyorum Gidicem evden

Bunun üstüne vicdan azabi mi duydu bilmiyorum konusalim diye zorla oturttu , gitmek istiyorum kolumu tutuyor zorla, dedim senin dinlememe lüzum yok cok dinledim, bu sefer basladi sen beni bu noktaya getiriyorsun bana bagirip saygisizlik yaparsan bende yaparim hak dogar bana diye.. birsürü sacmalik .. Iste Ben barismak istiyorum Beni sen bu Hale getirdin Ben hakliyim demeye devam edince,

Ben dedim daha fazla dinleyemiyicem seni en kisa zamanda senden ayrilicam önce tamam dedi sonra
Iki üc DEFA geldi sarilmaya calisiyor unut diyor özür dilerim diyor Ben dedim yeter artik ilk DEFA yasamiyorum bunlari biraz zaman ver türkiyeye gidince seninle konusmak istemiyorum bir Süre düsünücem sonra bir karar vericem dedim

Yerlerde sürükleyip tokatlar atmak..
O... çocuğu diye hitap etmek..
Ayı gibi yeme demek..
Sen kadın mısın demek..

Kısacası sözlü ve fiziksel şiddet hat safada.
Ve tüm bu saydıklarım bana göre BOŞANMA nedenidir.

Bana vurmasa bile anama o... demesi direk evi terketme sebebim olur.

Evet kocan olacak haysiyetsizin bayrak tutanı seni sevmiyor.
Lütfn aç gözünü lütfen.
Özürlerine asla kanma.

Ben okurken kocandan tiksindim.
Bir hemcinsimin bunları yaşaması çok ama çok üzücü.

Ve sen sen ol bu adama katlanıp da midesiz olma!
Sen KADINSIN.
Onurunu onursuzun teki için harcama.

Cok haklisiniz biliyorum

aşırı derece verdiğin tavizlerden dolayı bu durum çıkmış ortaya

her şeyden önce sana saygı duymasını gösterecektın ona, allahın kalası kendını ne sanıyor

erkek işini kendi varken sizden bekliyor.
sanki kendisi erkeklik görevlerini yerine getiriyorda üstüne kadınmısın sen diyor...
ne bileyim çok ilkel bi adam.
yazık.
çocuk düşünmeden boşanın daha 2 yıllık evlisiniz bununla hayatmı geçer.
ben kimseye kolay kolay bosanın demem ama bu evlilik yürümez gibi geldi çok kaba saba ilkel bir adam.
bir daha da haklıyken gidip öyle sarılmayın

aman allahım inanamıyorum cok sinirliyim kusura bakmayın ama siz bu adamı bosamazsanız yaptıgı her seyi hakedecek olursunuz !!!!!!!!
göz göre göre buna katlanılır mı ya yok vallahi deli olcam yerlerde sürümek mi tokat mı
asla kanmayın boşayın gitsin.pislik.bir kadına vuran asagılayan adam benim için pisliğin acizin önde gidenidir.yuh be yuh ya şükredin çocugunuz yok
maymun g.tü

arkadasım yok öyle şey.bu kadar kısa bir olay mı sen bunu kısa bir olay diye mi nitelendiriyorsun ... daha öncesi bile varmış...
bir kere vuran yerde sürükleyen adamdan bi b.k olmaz afedersin..
böyle şiddet yanlılarına göz yumulunca sonra koca şiddeti koca dayagı koca cinayeti olarak cıkıolar haberlere
ben böyle eşe eyvallah demem.. hayata bi kere gelmişim ne kocadan dayak yiyeceğim yerde sürücek sonra kadınlık yapcam hey gidi hey çıksın bakayım karsıma öle bi yigit

Ee hisli ne diyorsun canım ? Gerçekten üzüldüm ve sinirlendim yani
Önce sen bileceksin kendi değerini..

eşiniz gerçekten çok terbiyesizce davranmış, git lastikleri sen yaptır diyebilmesine değinmiyorum bile ! ama size gerçekten isteyerek ayı gibi oldun yemek yeme dediğine inanmıyorum ben.. sizin "bi kere erkeklik yap" demenize çok sinirlenmiş olmalı o da dolayısıyla karşılık olarak sizin canınızı yakmaya çalışmış.erkekler erkekliklerine laf söylendiğinde bu kadar çok çirkefleşebiliyorlar. bu tabiiki söylediklerini ve yaptıklarını haklı çıkartmaz ama üzülmemeniz için diyorum etkiye tepki gibi düşünün..ilişkinizde sizinde eşinizinde daha özenli davranmanız gerektiğini düşünüyorum ne kadar haklı olursanız olun erkekliğine laf etmemeli ya da kırıcı laflar söylememelisiniz bence.. yıkıcı değil de yapıcı olmaya çalışılmalı diye düşünüyorum ama siz böyle davranırken eşiniz hala size karşı çirkince davranmaya devam ediyor olursa o zaman tabiki de bu evlilik bitmiş demektir..

İcimden ilk gecen yorum:
Esinizi lastik olarak arabaya takmak geldi.

Ama sağduyulu yorumum:
Bu hadiseler sık yasanmaktaysa, gitgide buyuyen bir sorununuz var. Ve oncellikle sartlarinizi gozden gecirin. Ve kendinizi bir sonraki surece hazirlayin.

Yok cok ender oluyor diyorsaniz;

Karsilikli sakin, guzel bir aksam yemeginde(evde)
Nasil bir evlilik istedinizden, onun beklentilerinden ve nelere kirildiginizdan bahsedin. Nasil konusacaginiz size kalmis ama kirginliginizi anlatin. Onun bakis acisini da ogrenin.

Ee hisli ne diyorsun canım ? Gerçekten üzüldüm ve sinirlendim yani
Önce sen bileceksin kendi değerini..

Ben kendi degerimi bilmiyorum maalesef yoksa Olay bu noktaya gelmezdi , ne yapiyim uzak Kalicagim önce bir hafta, sonrada ne yaparim bilemiyormm

Ben kendi degerimi bilmiyorum maalesef yoksa Olay bu noktaya gelmezdi , ne yapiyim uzak Kalicagim önce bir hafta, sonrada ne yaparim bilemiyormm

rabbim hakkında hayırlısını versin.
ne diyeyim insan seviyor evleniyor böyle şeyler yaşamak çok üzücü.
kim böyle olmak ister ki ..
çok üzüldüm gerçekten çokta kızdım..
kendini asla ezdirme.
haklıysan bundan eminsen yılma..
böyle böyle ülkemizde kadınlar çok hırpalanıyor kendini korumasını bil haklarını bil.
bir adamın seni sindirmesine asla izin verme.

2 uyeliginiz mi var simon nickli arkadasla ayni cevap yazmissiniz boy 1.67 kilo 62 diye
simondan soran olmamis ki boy ve kilosunu

2 uyeliginiz mi var simon nickli arkadasla ayni cevap yazmissiniz boy 1.67 kilo 62 diye

valla ne demek istediniz hiç anlamadım
konu sahibi boy ve kilosunu yazmış önceki yorumunda
ben de 1,67boy 62 kilo çok mu yani diye yazdım
eşi ayı gibi oldun yeme artık filan demiş bende kadının kilosu normal zaten demek istedim

ayrıca şimdi okudum orda kilon çok değil ki yazıcama
kilom çok değilki yazmışım yanlışlıkla
yani sen merak etme ikinci üyelik filan değil
biraz yorumları okusaydın anlardın
ayrıca iki üyelik alıp kendi kendimize yorum mu yapıcaz biraz mantıklı düşün
kaç tane yorum yaptım konu sahibine
2010dan beri üyeyim zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…