- 2 Temmuz 2016
- 64
- 13
- 18
- 34
- Konu Sahibi lilacwitch
-
Evlenmeden önce de 10 günde 1 duş alıyorduysa eşiniz illaki en basiti saçlarından farketmeniz gerekirdi ?iyi geceler. ben 7 aylik evliyim on capraz baglarim koptugu için bi aydir zor dışarı çıkıyorum. kocamla surekli kavga ediyoruz 7 aylik evliyiz fakat on günde bir dus aliyor al dedimde de bagiriyor sen bana pis diyemezsin diyor. ellerini hic yikamiyor eve gelince. esimin sagliksal problemleri oldugu için braber olamadik daha. baslarda benden tiksindin icin olmuyor diye beni suclamisti sonra dr a gitti simdi tedavi g goriyor. birde eşimin oyun bağımlığı var gecen gün telefonu nu attim sinirden. surekli kavga içindeyiz ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
evet cok yiprandik ama bende titiz biriyimHayatinizda bazi zorluluklar var,ama sizi en cok ta eve mecbur bagli kaldiginiz geriyor. Biraz kendinizi oyalayacak birsey bulsaniz bu kadar esinize takmazsiniz bence. Adam da tedavi görüyormus. Bana sanki ikinizde yipranmissiniz gibi geliyor.
Erkekler temizliğe biz kadınlar kadar dikkat etmiyor maalesef ama 10 günde 1 duş almakta hiç hoş bir davranış değilesim saclarini hep jole suruyordu ve uzaktayfi yyanima dus alip geldigini dusunuyordum ve zaten 2 ayda bi goriyordum
evet cok yiprandik ama bende titiz biriyim
disari pek cikmiyoruz ne desem bni elestiriyorsun der. guzel konusmuyorsun diyor ben bütün gün evde bekliyorum ameliyat olacagim ama ufak tefek gezmek istiyorum o hep oyunda. bazen bana çiçek aliyor ama herseyde ne bileyim diyip kiziyorOlabilir. Esinizin saglik sorunlari yaninda genel olarak yapisi nasil? Yani mutlu bir insan mi mesela?
disari pek cikmiyoruz ne desem bni elestiriyorsun der. guzel konusmuyorsun diyor ben bütün gün evde bekliyorum ameliyat olacagim ama ufak tefek gezmek istiyorum o hep oyunda. bazen bana çiçek aliyor ama herseyde ne bileyim diyip kiziyor
mahcup olabilir ama artik cok kavgamiz artti. bni disari cikarmamak için hep bahane temizlenmemek icinde oyle surekli oturup oyun oynuyorSiz esinizi tabi daha iyi bilirsiniz,ama sanki size karsi kompleksli ve biraz da mahcup gibi geldi bana. Beraber olamiyorsunuz ve her dediginiz ona elestiri gibi geliyor (belkide hep elestiriyorsunuz bilemiyorum). Ama sanki cözülmeyecek bir durum yok gibi. Belki biraz disardan yardim alsaniz atlatirsiniz gibi geliyor
esimin sagliksal problemi yüzünden birlikte olamiyoruz. temiz biri degil esimArkadas beterin beteri varmis bende adama kiziyordum zirt pirt yikanip heryeri islatiyo diye
Ben pek birsey anlamadim
Esinmi birlikte olmak istemiyor
Sevisip birlikte olamiyormusunuz
Yoksa hicmi yakinlasmiyorsunuz
Bulaşıcı bir hastalığı mı var ?esimin sagliksal problemi yüzünden birlikte olamiyoruz. temiz biri degil esim
hayir makrodenom denilen hormon hastaligiBulaşıcı bir hastalığı mı var ?
Tedavisini oluyor mu ?
moralim bozuk diyip almiyor oyle bilroblem degil sadece hormonalSağlık sorunu duş almasına engel olacak birşey mi?
Bir de 7 aydır birlikte olamamanız sizden mi ondan mı kaynaklı?
Size benden tiksiniyorsun diyorsa o da yıkanmamSının sorun olduğunun farkında demek ki, bunun için çaba sardetmemesi neden sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?