- 2 Mart 2018
- 1.194
- 862
- 73
- Konu Sahibi lilacwitch
-
Peki tedavisi ameliyat sanırımhayir makrodenom denilen hormon hastaligi
hap kullaniyor duzelecek insallahPeki tedavisi ameliyat sanırım
İnşallah düzelir.hap kullaniyor duzelecek insallah
Cinsel isteksizlik yapıyor olabilir, ama 7 ayda hiç mi yeltenmedi Yani bir kere bile?moralim bozuk diyip almiyor oyle bilroblem degil sadece hormonal
birinin dus almasi kafasinin rahat olmasina mi bagli cok komik bisi bence. eslerkmiz bahane ariyor olmasinCanım aynı benim eşimi anlatmışsın, bizde de böyle sorunlar baş göstermişti, ben eşimle konuştuğumda beni çok darlıyosun hayattan soğudum sayende duşmuş banyoymuş adamda kafa mı bırakıyorsun demişti, şimdi şimdi eski haline dönüyor... İşe beni çok kötü gönderiyorsun uyku bile rahat uyuyamıyorum diyordu, geçen de sinirle adamın gözüne vurmuşum telefonla, ayrı yatıyoruz şimdi... Eşimize iyi davransak belki bunlar olmaz bilmiyorum
birinin dus almasi moraline bagli olma ihtimali cok komik bence eslerimiz bahane ariyor olmasin ayrica hayatta esiyle ilgilenmek oyunu birakmak mi onemli daha yeni evlenmisizCanım aynı benim eşimi anlatmışsın, bizde de böyle sorunlar baş göstermişti, ben eşimle konuştuğumda beni çok darlıyosun hayattan soğudum sayende duşmuş banyoymuş adamda kafa mı bırakıyorsun demişti, şimdi şimdi eski haline dönüyor... İşe beni çok kötü gönderiyorsun uyku bile rahat uyuyamıyorum diyordu, geçen de sinirle adamın gözüne vurmuşum telefonla, ayrı yatıyoruz şimdi... Eşimize iyi davransak belki bunlar olmaz bilmiyorum
dedin çok mantikli evde yalniz oldugum için dünyami o yap misim ne kadar yanılmışım salonda yatsin orda hayatina devam etsinİnşallah düzelir.
Size tavsiyem şimdiye kadar şikayet ettiğiniz herşeyi bir kenara bırakın hiçbirşey yokmuş gibi umursamıyormuş gibi davranın
Kısacası onu görmezden gelin kendinize bir meşgale bulun dizi izleyin burda takılın
Arkadaşlarınızla telefonda konuşun bir süre ondan ilgi beklemeyin yokmuş gibi davranı
Sizle ilgilenmeye çalıştı mı moralim bozuk ya da işim var deyin
Afallayacaktır emin olun ki size gerçekten değer veriyorsa durumu düzeltmek için çabalamaya başlayacaktır
neler teklif ettim zorla su attom ustune ama cok zor kokarak yasamayi seviyorCinsel isteksizlik yapıyor olabilir, ama 7 ayda hiç mi yeltenmedi Yani bir kere bile?
Bence karşınıza alıp kurmadan konuşun, yıkanmaması hastalığı ile bağlantılı değil çünkü anladığım kadarıyla. Güzelce konuşun canım bak biraz daha dikkatlı ol bu konuda benim de eksiklerim vardır bunu bana söylersen sevinirim, bence sen de bu konuyu değiştir de, birlikte duşa gitmeyi teklif et?
Utandır o zaman...neler teklif ettim zorla su attom ustune ama cok zor kokarak yasamayi seviyor
Trip atsın ya da konuşmasın demiyorum.Bence onunla ilgilenmezsen daha da koparsınız. Konuşmak trip atmaktan daha yapıcı bir yöntem..
Belki de haklısınız ama oyuna dalan adam bunu farketmez bence ıh rahatladım diye bile düşünebilir aylar geçer evde iki yabancı olurlarTrip atsın ya da konuşmasın demiyorum.
Eşinin yaptığının aynısını ona yapacak
Yine yemeğini yapsın sofraya birlikte otursunlar
Ama nasıl hissettirdiğini anlaması gerekiyor eşinin konuşarak uyararak zaten önüne geçebilseydi geçerdi şimdiye kadar
Oyun konusunda bunu yaptığım oldu benim ve işe yaradıBelki de haklısınız ama oyuna dalan adam bunu farketmez bence ıh rahatladım diye bile düşünebilir aylar geçer evde iki yabancı olurlar
Pis olup da, pis oldugu soylenince kusmeyen erkek gormedim hic. Evliligin ilk aylari bence cok zor. Yepyeni bir duzene alismak zor. Sevgiliyken arada gorusuyordunuz ama suan surekli ayni evdesiniz. Adapte olmak zaman aliyor. Ama duzeliyor zamanda mersk etmeyin. Evde kendinizi oyalayacak seyler bulun kafaniz dagilsin. Esiniz suan cok hassastir. Yani bir erkek icin zor bir durum olsa gerek ki onlar icin en muhim seylerden biri malum. Guzellikle anlatin. Banyo yapinca mis gibi kokmani seviyorum deyin banyo yaptigi gunler daha cok sirnasin bayiliyorum dustan yeni cikmks haline tarzinda. Bazen hadi beraber duss girelim diye zorls tutun dusa beraber girin gerekiyorsa. Her sey kizmakla halledilmiyor malesef. Bende asiri titizim anliyorum sizi ama iste guzellikle halledin derim. Her sey zamanla gecer ama kalp kirikliklari kalmasin yeter ki. Zor zamanlarimda bir de sen ustume geldin diye senelerce kin gutmesin esiniz size. Cinsellik sorunu cozulunce zaten her iliski sonrasi istemese de abdest almak icin dusa girecek ozaman sorun cozulur esinizde sık dus yapmaya alisir umarim.iyi geceler. ben 7 aylik evliyim on capraz baglarim koptugu için bi aydir zor dışarı çıkıyorum. kocamla surekli kavga ediyoruz 7 aylik evliyiz fakat on günde bir dus aliyor al dedimde de bagiriyor sen bana pis diyemezsin diyor. ellerini hic yikamiyor eve gelince. esimin sagliksal problemleri oldugu için braber olamadik daha. baslarda benden tiksindin icin olmuyor diye beni suclamisti sonra dr a gitti simdi tedavi g goriyor. birde eşimin oyun bağımlığı var gecen gün telefonu nu attim sinirden. surekli kavga içindeyiz ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
İlk eşim yıllarca çişini klozetin kapağını kaldırmadan sıçrata sıçrata yaptığı gibi benimle tartıştığı zamanlar bildiğiniz sağa sola salıyordu. Kendi evimde wc'ye giremez olmuştum. Çamaşır suyu ile akraba olmuştum resmen. Beni cezalandırıyormuş aklınca. Boşadım, artık dilediği yere hacetini görüyordur :) Eski Kv bana hesap sormak için aradığında oğluna tuvalet eğitimi ve başka pek çok eğitimi zamanında vermediği için anasının evine geri yolladığımı artık onun temizlemesi gerektiğini söyleyip kapatmıştım telefonu. Temizlik insanın en başta kendisine sonra karşısındakine saygısıdır...
İlk eşim yıllarca çişini klozetin kapağını kaldırmadan sıçrata sıçrata yaptığı gibi benimle tartıştığı zamanlar bildiğiniz sağa sola salıyordu. Kendi evimde wc'ye giremez olmuştum. Çamaşır suyu ile akraba olmuştum resmen. Beni cezalandırıyormuş aklınca. Boşadım, artık dilediği yere hacetini görüyordur :) Eski Kv bana hesap sormak için aradığında oğluna tuvalet eğitimi ve başka pek çok eğitimi zamanında vermediği için anasının evine geri yolladığımı artık onun temizlemesi gerektiğini söyleyip kapatmıştım telefonu. Temizlik insanın en başta kendisine sonra karşısındakine saygısıdır...
Benimkide dün aynısını yaptı en tiksindiğim şeydir benim inadıma yaptı sırf iskence cezalandırma olsun maksat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?