- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
- Konu Sahibi lilacwitch
-
bu lafı 10 günde duş alan biri, karısina söylüyor. İlginç yanı asıl bunu kadinin söylemesi gerek. Bence de tiksindirici. Ben olsam böyle bir kocayla zaten yatmam. Pis. Temizlik imandandır boşuna denemişler.Tiksiniyorum mu diyorsunuz adama bence uslübünüzü değiştirirseniz daha kolay çözülebilir her şey
Canım aynı benim eşimi anlatmışsın, bizde de böyle sorunlar baş göstermişti, ben eşimle konuştuğumda beni çok darlıyosun hayattan soğudum sayende duşmuş banyoymuş adamda kafa mı bırakıyorsun demişti, şimdi şimdi eski haline dönüyor... İşe beni çok kötü gönderiyorsun uyku bile rahat uyuyamıyorum diyordu, geçen de sinirle adamın gözüne vurmuşum telefonla, ayrı yatıyoruz şimdi... Eşimize iyi davransak belki bunlar olmaz bilmiyorum
Bir insana temizliği siz öğretemezsiniz... ailesinden gördüğü birşey olmalıydı bu...ağaç yaşken eğiliriyi geceler. ben 7 aylik evliyim on capraz baglarim koptugu için bi aydir zor dışarı çıkıyorum. kocamla surekli kavga ediyoruz 7 aylik evliyiz fakat on günde bir dus aliyor al dedimde de bagiriyor sen bana pis diyemezsin diyor. ellerini hic yikamiyor eve gelince. esimin sagliksal problemleri oldugu için braber olamadik daha. baslarda benden tiksindin icin olmuyor diye beni suclamisti sonra dr a gitti simdi tedavi g goriyor. birde eşimin oyun bağımlığı var gecen gün telefonu nu attim sinirden. surekli kavga içindeyiz ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
10 gün duş almamak nedir yaiyi geceler. ben 7 aylik evliyim on capraz baglarim koptugu için bi aydir zor dışarı çıkıyorum. kocamla surekli kavga ediyoruz 7 aylik evliyiz fakat on günde bir dus aliyor al dedimde de bagiriyor sen bana pis diyemezsin diyor. ellerini hic yikamiyor eve gelince. esimin sagliksal problemleri oldugu için braber olamadik daha. baslarda benden tiksindin icin olmuyor diye beni suclamisti sonra dr a gitti simdi tedavi g goriyor. birde eşimin oyun bağımlığı var gecen gün telefonu nu attim sinirden. surekli kavga içindeyiz ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Ya bir duş nedir ki? 10- 15 dk alır en fazla. Buna üşenen insan hergün işe gidip çalışıyor mu?gerçekten bunaltıcı bi adam geçen kokuyorsun dedim sıcak suyu açtim banyoyu hazırladım şimdi degil dedim sana dedi artik bütün gün oyle gezdi akşam saat1 oldu oyle girdi. herşeyi inat problem. disini fırçalamıyordu artik ben zorla fırçalatiyordum.
agir bi isi yok 3 gün tatili var haftada 1p dk lik dusa ayiracak vakti her şekilde var ama oyun basindan kalkmiyor bakimsiz biriYa bir duş nedir ki? 10- 15 dk alır en fazla. Buna üşenen insan hergün işe gidip çalışıyor mu?
Tedavi olsun da sevişelim kısmından emin misiniz? Bu adamdan çocuk falan ister misiniz mesela?
uzaktaydi hep yanima gelirken de dus aliyordu evlenince bambaska bi insan oldugu ortaya cikti.6 yıllık sevgililik döneminde anlamadınız mı pis olduğunu
oyle biri bana dilinin ucuyla ima bile etse hemen gidip dus alirdim utancimdan yerin dibine girerim evde nevresimleri 3 gunde bir degistiriyorum surekli camasir makinasi calisiyorbu nasıl kokmuş bir ilişkidir arkadaş ya :) 10 günde bir yıkanmak nedir ya bu adam bildiğiniz LEŞ bence.
gerçekten bunaltıcı bi adam geçen kokuyorsun dedim sıcak suyu açtim banyoyu hazırladım şimdi degil dedim sana dedi artik bütün gün oyle gezdi akşam saat1 oldu oyle girdi. herşeyi inat problem. disini fırçalamıyordu artik ben zorla fırçalatiyordum.
Çok tatlısınız ya yorumunuzla güldürdünüz beni Allah’ta sizi güldürsün :)neler teklif ettim zorla su attom ustune ama cok zor kokarak yasamayi seviyor
Bence sen şuanda kadın deil erkeksin baya çık istemiyorsz seniCanım aynı benim eşimi anlatmışsın, bizde de böyle sorunlar baş göstermişti, ben eşimle konuştuğumda beni çok darlıyosun hayattan soğudum sayende duşmuş banyoymuş adamda kafa mı bırakıyorsun demişti, şimdi şimdi eski haline dönüyor... İşe beni çok kötü gönderiyorsun uyku bile rahat uyuyamıyorum diyordu, geçen de sinirle adamın gözüne vurmuşum telefonla, ayrı yatıyoruz şimdi... Eşimize iyi davransak belki bunlar olmaz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?