- 27 Haziran 2017
- 694
- 621
- 103
- Konu Sahibi lilacwitch
-
bence eşinizin psikolojık sorunları var. çünkü ayda 3 kere duş almak hiç normal değil. hele de bu devirde . mutlaka ıhtıyac hıssetmesı gerekır kısının. yanı fızyolojık sorunlarının yanında pskılojık sorunları da var bence.esim saclarini hep jole suruyordu ve uzaktayfi yyanima dus alip geldigini dusunuyordum ve zaten 2 ayda bi goriyordum
ne kadar saçma bi insansın dilek erkek olduğun her halinden belli abuk subuk yazıp kendi halini örtmeye çalışmısmaaBence sen şuanda kadın deil erkeksin baya çık istemiyorsz seni
çok halısinBen böyle bir adami boşarım.
Anlayış gösterilecek yani yok.
10 gün dile kolay...
Cinsellik zaten olmaz bu adamla... enfeksiyon kaparsin vallah. Resmen sağlığına zarar.
her gece adam da istek mi bıraktin diyip ne temizliğine dikkat ediyor ne de içeri gelip uyuyor koltukta laptop artik ayrılmak istiorum bugün yine aynıOn günde bir yıkanan adamı yatağıma bile almazdım ben olsam . Hele oyun bağımlılığı varsa kanepe sadık yari olmuştur çoktan ..
Kim ne derse desin , temizlik önemli yaa ..
Bence çok bile kalmışsın , kusura bakma tam boşanmalik. .her gece adam da istek mi bıraktin diyip ne temizliğine dikkat ediyor ne de içeri gelip uyuyor koltukta laptop artik ayrılmak istiorum bugün yine aynı
Ay boşa bunu lütfen ..Benimkide dün aynısını yaptı en tiksindiğim şeydir benim inadıma yaptı sırf iskence cezalandırma olsun maksat
bbana herseyden mutsuz olduğumu söylüyor ne yapsa bosmus çok fazla kavga ediyorum ama napayim işten geliyor hic telefon almadim elime fiyip oturuo sonra bütün gece yerinden kpirdamiyor tuvalte bile gitmyr. bagitiyorum kavga etti oluyrmBence çok bile kalmışsın , kusura bakma tam boşanmalik. .
Bin kere söyledim ama bir daha söyleyeyim , bosanmayi düşünmüyor musun ? Adam resmen beni boşa diyor ..bbana herseyden mutsuz olduğumu söylüyor ne yapsa bosmus çok fazla kavga ediyorum ama napayim işten geliyor hic telefon almadim elime fiyip oturuo sonra bütün gece yerinden kpirdamiyor tuvalte bile gitmyr. bagitiyorum kavga etti oluyrm
artik düşünüyorum ciddi ciddi yeter artik bunun pisliği de oyunu da arada bi çiçek alinca daha iyi olacağımı sanıyor. herşey için çok pişmanım çookBin kere söyledim ama bir daha söyleyeyim , bosanmayi düşünmüyor musun ? Adam resmen beni boşa diyor ..
Ergen çocuğuyla başı dertte olan anne- oğul gibi olmuşsunuz.bugün disari çıktık artik zorla çıkarttim eve geldik günlük bi saatlik tuvaletini yaptı sonra yemek hadi diye seslendim uzanıyorum dedi geldi bana yemek dedini duysam gelirdim diyor kızdım ama cok kızdım tahammül edemiyorum yaptıklarına bide bu yemek yüzünden çıkardığın kavgayı da yaz kadınlar klubune diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?