kocam aşırı kıskanç dayanamıyorum

havadansudan34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2016
17
8
1
37
Esime bir haller oldu önceden boyle degildi sabah cikarken ise kapida ugurluyorum gir iceri diyor balkondan bakma diyor.sosyal medya hesabina izin vermiyor bahceye indirmiyor kisacasi bir aydir tamamen kopmus durumda neden boyle anlamadim cok sevdiginden mi yoksa nedenini bilemedim disari cikarmiyorr kocasi kiskanc olanlar bir akil verin bana asiri derecede oldu

Benimkide öyleydi erkek dr.la nöbet tutturmuyodu adam sanki benim elimdeymiş gibi şimdi hamileliktende heralde karışmıyo artık saldım çayıra

Ya onceden 46 bedendim 38 bedene dustum zayifladim kendime bakiyorum onceden pek gezmeyi sevmezdim simdi ise gezmek istiyorum.onceden ev kusuydum karosmiyordu simdi tamamen degisti adam
Ovv ama sen baya değişmişsin adamda bu hızlı değişimi kaldıramamış anlaşılan

Kendisi ona buna bakan adamlar, adamlarin pis niyetini bildiğinden (kendi niyetleride oyle oldugu icin) baskasida sana bakar diyedir
Ya i ben baskasina bakiyorsam baskasida benim karima kizima bakar diye dusunebiliyor.

Tabi bunu senin kocan icin yazmadim. Tabimam etmem. Niyeti endir bilemem. Iftira atmis olmak istemem tabiki. Genel adam bakis acisini yazdim.

Bak bu dedigin bir kac kadindada duydum hepside oyle diyor....

Arkadaşa katılıyorum normal değil hele sonradan olan hiç degil bir güvensizlik mı oldu aranızda

kendisi bir işler karıştırıyor olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…