- 2 Ekim 2016
- 17
- 8
- 1
- 37
- Konu Sahibi havadansudan34
-
Ne haltlar yaniKendi bi haltlar yiyordur.
Ovv ama sen baya değişmişsin adamda bu hızlı değişimi kaldıramamış anlaşılanYa onceden 46 bedendim 38 bedene dustum zayifladim kendime bakiyorum onceden pek gezmeyi sevmezdim simdi ise gezmek istiyorum.onceden ev kusuydum karosmiyordu simdi tamamen degisti adam
Bak bu dedigin bir kac kadindada duydum hepside oyle diyor....Kendisi ona buna bakan adamlar, adamlarin pis niyetini bildiğinden (kendi niyetleride oyle oldugu icin) baskasida sana bakar diyedir
Ya i ben baskasina bakiyorsam baskasida benim karima kizima bakar diye dusunebiliyor.
Tabi bunu senin kocan icin yazmadim. Tabimam etmem. Niyeti endir bilemem. Iftira atmis olmak istemem tabiki. Genel adam bakis acisini yazdim.
Kıskançlık, sevginin bir göstergesi değil maalesef.
Hele eşinizinki gibi abartı bir kıskançlık, hiç de sağlıklı görünmüyor buradan.
Nedeni; size güvenmemesi, özgüven eksikliği, veya bambaşka bir şey olabilir. Eşinize sorun. Çözüm bulamıyorsanız uzmanından yardım alın.
Hayir bana guveniyor ama anlamadim oyle bir guvensizlik yasamadik ya bir aydir boyleArkadaşa katılıyorum normal değil hele sonradan olan hiç degil bir güvensizlik mı oldu aranızda
Esime bir haller oldu önceden boyle degildi sabah cikarken ise kapida ugurluyorum gir iceri diyor balkondan bakma diyor.sosyal medya hesabina izin vermiyor bahceye indirmiyor kisacasi bir aydir tamamen kopmus durumda neden boyle anlamadim cok sevdiginden mi yoksa nedenini bilemedim disari cikarmiyorr kocasi kiskanc olanlar bir akil verin bana asiri derecede oldu
Nasil yani karistirsada bunla ne alakasi varkikendisi bir işler karıştırıyor olmasın.
Aynen cnm bende sen gibi dusundum bi an bi insan bastan beri kiskanc olur birden kiskanc olunmaz ya bisey sakliyo anlamasin diye boyle yapiyo yada biomiyorumKendi bi haltlar yiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?