- 7 Haziran 2013
- 2.739
- 10.119
- 498
- Konu Sahibi havadansudan34
-
bir akil verin bana
Iki cocuk var nasil yani dayanmiyim kiDayanmayın.
Nasil yani karistirsada bunla ne alakasi varki
Aslında bu benim aklıma geldi de sormadım yanlış anlaşılırım diyeCevreden birileri demis karin cok guzel felan ondan bu boyle heralde oyle tahmin ediyorum
Evet dogru soyluyorsun bende boyle dusunuyorummBence bu kıskaçlığın altında başka birşey aramaya gerek yok değişimini hazmedememiş kendisi ezik konumuna düşmüş şimdi de seni ezmeye çalışıyor işte eve hapsetmeye çalışarak
Nasil yaniAslında bu benim aklıma geldi de sormadım yanlış anlaşılırım diye
Evet katiliyorum sana olabilir boyle dusunuyorum bende ama erkeklerin dedikoduculugi kadinalriñkinden daha kotu bence dimiAsil halt yiyenler hic karismaz .ha belki cevreden biseyler duymus olabilir erkeklerinde dedikoducusu vardir.falancanin karisi filancanin kizi diye anlatirlar.ondanda olabilir.kimse gormesin kimse bakmasin benim karima gibi gibi...
Neden böyle davranıyorsun diye sorduğunda ne diyor cevap olarakIki cocuk var nasil yani dayanmiyim ki
Evet onlar cok baska seyleriyle ilgilendikleri icin kadinlarin daha tehlikelidir sozleri birde yasadigin yer kucukse...Evet katiliyorum sana olabilir boyle dusunuyorum bende ama erkeklerin dedikoduculugi kadinalriñkinden daha kotu bence dimi
Demekki bu degisimden dolayi sende de birseyler degisecegini dusunuyor ve guvenmiyor.kiskanclik kesinlikle sevgiyle alakali degil emin ol.beni seviyor kiskaniyor diye dusunme .kendine guvenini kaybetti ya da sanaYa onceden 46 bedendim 38 bedene dustum zayifladim kendime bakiyorum onceden pek gezmeyi sevmezdim simdi ise gezmek istiyorum.onceden ev kusuydum karosmiyordu simdi tamamen degisti adam
BIr atasozu vardir ya. Calma pakiyi calarlar kapını onun misali...Bak bu dedigin bir kac kadindada duydum hepside oyle diyor....
ycokKendisi ona buna bakan adamlar, adamlarin pis niyetini bildiğinden (kendi niyetleride oyle oldugu icin) baskasida sana bakar diyedir
Ya i ben baskasina bakiyorsam baskasida benim karima kizima bakar diye dusunebiliyor.
Tabi bunu senin kocan icin yazmadim. Tabimam etmem. Niyeti endir bilemem. Iftira atmis olmak istemem tabiki. Genel adam bakis acisini yazdim.
Kendisi ona buna bakan adamlar, adamlarin pis niyetini bildiğinden (kendi niyetleride oyle oldugu icin) baskasida sana bakar diyedir
Ya i ben baskasina bakiyorsam baskasida benim karima kizima bakar diye dusunebiliyor.
Tabi bunu senin kocan icin yazmadim. Tabimam etmem. Niyeti endir bilemem. Iftira atmis olmak istemem tabiki. Genel adam bakis acisini yazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?