kocam aşırı kıskanç dayanamıyorum

Bennce bastan beri kiskanctoda ben anlamiyordum cunku ev kusuydum simdi ciak isteyincr yuzu cikti nisanliyken ehliyet alacaktim kiyameti kopardii

Nasil yani karistirsada bunla ne alakasi varki

yani aklınıza kuşku düşürmek istemem ama ilk aklıma gelen buydu.ne bilim bir sürü şeyler var artık görüyoruz.
belki size çok uçuk gelebilir düzeniniz nasıldır bilemiyorum.birilerine borçlanmıştır takip ediliyordur.sizin görünmenizi istemez ya da aldatma mevzusu falan filan.

Bence bu kıskaçlığın altında başka birşey aramaya gerek yok değişimini hazmedememiş kendisi ezik konumuna düşmüş şimdi de seni ezmeye çalışıyor işte eve hapsetmeye çalışarak

Ya boyle haltlar yiyo karistiriyor demeyin.sanmiyorum olabilir her insanin boyle inisli cikisli donemleri vardir. Zamanla duzelir insallah bence seni eskisinden daha cok begeniyor hizli degisiminden dolayi bunu hazmedemiyor olabilir zamanla alisir normale doner merak etme kafana sacma seyler takma

Asil halt yiyenler hic karismaz .ha belki cevreden biseyler duymus olabilir erkeklerinde dedikoducusu vardir.falancanin karisi filancanin kizi diye anlatirlar.ondanda olabilir.kimse gormesin kimse bakmasin benim karima gibi gibi...

Asil halt yiyenler hic karismaz .ha belki cevreden biseyler duymus olabilir erkeklerinde dedikoducusu vardir.falancanin karisi filancanin kizi diye anlatirlar.ondanda olabilir.kimse gormesin kimse bakmasin benim karima gibi gibi...
Evet katiliyorum sana olabilir boyle dusunuyorum bende ama erkeklerin dedikoduculugi kadinalriñkinden daha kotu bence dimi

Ya onceden 46 bedendim 38 bedene dustum zayifladim kendime bakiyorum onceden pek gezmeyi sevmezdim simdi ise gezmek istiyorum.onceden ev kusuydum karosmiyordu simdi tamamen degisti adam
Demekki bu degisimden dolayi sende de birseyler degisecegini dusunuyor ve guvenmiyor.kiskanclik kesinlikle sevgiyle alakali degil emin ol.beni seviyor kiskaniyor diye dusunme .kendine guvenini kaybetti ya da sana

A
ycok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…