- 18 Şubat 2018
- 13.001
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.580
- 598
- 44
- Konu Sahibi orkideguluo
-
Ayrılın.Yaa gerçekten mi napicam simdi ben
Çok kızdım birde ben bebek isterkenNe demek nasıl davranmalıyım?
Parçapinçik etmiştim ben şimdiye ahlaksız sadakatsiz eş kişisini.
Valla naparsınız bilmem , bazıları aldatıldığını bile bile kocişinden vazgeçmiyor ben verir eşyalarımı kovarım gider şahsen. Ama en başta çocuk işini askıya alın derim. Zamparaya bak ya sinir oldumYaa gerçekten mi napicam simdi ben
Askıya alamam ki transfer gerçekleşti 6 gün olduValla naparsınız bilmem , bazıları aldatıldığını bile bile kocişinden vazgeçmiyor ben verir eşyalarımı kovarım gider şahsen. Ama en başta çocuk işini askıya alın derim. Zamparaya bak ya sinir oldum
Hala istiyor musun o bebeği?Çok kızdım birde ben bebek isterken
Yok kabul etti bu yalana inanmiycami bilirOndan habersiz işe yaramaz arkadaşı girmemiş mi o uygulamalara
Normal değil diyeyim
Ama gene sen bilirsin
Valla hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok belli etmeden gözünüzü dört açınAskıya alamam ki transfer gerçekleşti 6 gün oldu
Hala istiyor musun o b
Tamam sagolunValla hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok belli etmeden gözünüzü dört açın
Tedaviyi yarıda kesin3 gün yoktum evde tüp bebek tedavisi görüyodum ne tepki vereyim bilemedim
yerinizde olsam bu adamdan çocuk doğurmak için tedaviyle falan uğraşmazdım. 3 gün evde yoksunuz, bi de bebek için tedavi görüyosunuz ve adam arkadaşlık uygulamaları indiriyor. Pes gerçekten.3 gün yoktum evde tüp bebek tedavisi görüyodum ne tepki vereyim bilemedim
Ne yüzsüz bir adam eşiniz,cidden çok sinir oldumYok kabul etti bu yalana inanmiycami bilir
Bu adamdan bebeğinin olmaması belkide daha hayırlıdır be arkadaşımYok kabul etti bu yalana inanmiycami bilir
Transfer oldu bile 6. GünümTedaviyi yarıda kesin
Adamı da boşayın
Belli ki
Gözü içerde değil
Bende indircem dedim zatenLitmece tiktoktan görüp gitmis.Azarı da muhtemelen orada öğrendi.İndirin azari ögret bana deyin.
İçim içimi yiyorya nebiliyim böyle halt yediginuyerinizde olsam bu adamdan çocuk doğurmak için tedaviyle falan uğraşmazdım. 3 gün evde yoksunuz, bi de bebek için tedavi görüyosunuz ve adam arkadaşlık uygulamaları indiriyor. Pes gerçekten.
Bunun bi adım ilerisi oradan bulduğu kadınlarla görüşmek. Hoş görüşmüş de olabilir.
Böyle inatlaşır gibi davranmanız olayı normalleştirdiğinizi düşünmesini sağlarBende indircem dedim zaten
Nereden bileceksiniz tabiİçim içimi yiyorya nebiliyim böyle halt yediginu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?