Kuzum benim, kocaniz yobazliktan ote gupegunduz manyak bence. Arkaniza bakmadan kacin, bu adamla hayat gecmez.
Bir de ben sunu anlayamadim, bu adamla niye evlendiniz?
yok artık. etekte giymeyecekler evliler.astronot giysisi nasıl .yeterince kapalı mı
Pantolon giyincemi düzgün anılıyor kadınlarımız!
Bu nasıl bir yaklaşım böyle.
bu nasıl bir cümle allah aşkına
sizin bu kadının kocasından farkınız varmı bu durumda
evli bayanlar etek giyemez mi
bugün milliyetteki şort yazısı başlıklı yazarla aynı çizgidesiniz belli
insanları giyimle süsle değil
beyin ve vicdanla tartmayı öğrenin artık
ben dini yanlış şekilde yöneltmesini falan geçtim de size hakaretler küfürler savurup üstünüze yürüyen adamla nasıl hala evlisiniz üstelik çocuk gibi bir ayak bağı da yokken ona şaşırdım. Sorun ben de mi anlamadım bana hiç normal gelmedi hata biraz da siz de çok göz yummuşsunuz o yaşta adamı siz eğitemezsiniz de artık düzelmesini beklemek de saçmalık olur
Kimsenin yorumuna yorum yapmak adetim değildir ayrıca ne demek istediğinizi de anladım. Evet, çocuk insanı bağlar ama kesinlikle ayak bağı değildir.
Ya şu tarz ifadeler çok sinirime dokunuyor. Biraz daha düşünceli yazsak?
G4mzem, kusura bakma, tepkim kesinlikle kişisel değil sizin aracılığınızla belirtmek istedim fikrimi.
Ya arkadasım niye bu kadar yanlıs anlasıldım ki acaba? Bende hayatta kapalı giyinemeyen insanım aksine dekolteli giyinirim ama bazı yerlerde giyime dikkat edilmesi lazım diyorum! Direk etek giymen yanlıs olur dedim diye yobazmı oldum ben ona giyme demiyorum ki giyersen söyle olur diyorum! Ben nasıl davranıcağımı bilirim siz biraz insanın düsüncesini doğru kavramasını öğrenirseniz sorun kalmaz
ben düşüncesizlik ettiğimi düşünmüyorum. evet çocuk ayak bağıdır bu tür olaylarda çocuğu için boşanmayan insanlar var (ki doğru mu hata mı tartışılır bence hatadır)her türlü eziyete göz yuman var. bence siz aşırı tepki veriyorsunuz tek bir kelimeye takılmayın ne demek istediğimi anladığınızı düşünüyorum
Ne demek istediğini anladığımı yazmıştım zaten, sanırım orayı atladın.
Evet çocuk insanı bağlar, attığınız adımları onu düşünerek atmanız gerekir. Katılıyorum zaten.
"Çocuk ayak bağıdır" ifades, çok çirkin bana göre. Size göre değildir, orasını bilemem.
Önceki mesajımda kusura bakma vs. dedim zaten, karşılıklı tartışmaya girmeye niyetim yok.
Ne demek istediğimi anlayan anlamıştır zaten. Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?