Kocam baba evinde kalmama seviniyo resmen

Sorunlarınızı geçici çözme yolu olarak baba evine kaçmayı bulmuşsunuz, ustelik her seferinde geri alinma dusuncesiyle yapiyorsunuz bunu. Yetiskin insanlar için çok saçma bir durum bu, hem ilişkinizde saygı kalmamıştır hem de sorunları çözmek yerine bu yolu tercih ettiğiniz için herşey düğüm olmuştur.

daha da önemlisi anne babanıza yazık değil mi? Benim teyzem de böyle yapardı anneannem ve dedem her seferinde nasıl üzülürdü, bence büyüyün artık. Ya boşanın ya da eşinizle sorunlarınızı halletme yoluna girin. Çocukların psikolojisini düşünemiyorum bile çok üzücü.
Aileme daha önceleri kavgayı hissettirmeden geldigimde oldu 2 gün kalir donerdim tabi üzülüyorlar insanlar ama başka çıkış yolu yok otur konuş tamamda konuşamıyoruz illaki olay büyüdü bu kez anlamsizca

Yan odadan bakın lütfen dışarıdan bakacaksanız
Yazık çocuğunuza sürekli bi kavga kıyametin içinde bi de ordan oraya sürükleniyor çanta gibi
Çocuğunuzu gerçekten düşünüyorsanız boşanmamaya bahane edeceğinize psikolojisi için asıl öfke kontrolünü öğrenin
Öfke kontrolüm tabiki var ama olay bu kez çok abarttık anlamsizca gereksizce büyüdü yoksa tabiki konusulur çözülürdü

bana anlatmadığınız başka şeyler var gibi geldi niye hamileymiiş dediniz diye size saydırsın ki ne alaka yani.sizin ne suçunuz var ayrıca madem bu sorun var bırakın başkası söyleseydi hani hamile derken başka laflar mı dediniz? Ayrıca her tartışmada alıp çocuğu bana evine gitmek olur mu çocuk oyuncağı mı bu? Konuşmazsın sakinleşirsin sonra tatlıya bağlanır hani artık tak eder boşanmaya karar verirsin öyle gidersiniz ama siz o kadar çok evi terketmiş ve eşinizin gelip almasına alışmışsınız ki yine nasılsa gelip alacak rahatlığıyla bunu blöf olarak kullanmışsınız şimdi gelmeyince de boşanamam diyorsunuz bunu göze almanız lazımdı karşılıklı hakaretler edilmiş saygı yok istemezse boşanacaksınız keşke düşünerek hareket etseniz

bana anlatmadığınız başka şeyler var gibi geldi niye hamileymiiş dediniz diye size saydırsın ki ne alaka yani.sizin ne suçunuz var ayrıca madem bu sorun var bırakın başkası söyleseydi hani hamile derken başka laflar mı dediniz? Ayrıca her tartışmada alıp çocuğu bana evine gitmek olur mu çocuk oyuncağı mı bu? Konuşmazsın sakinleşirsin sonra tatlıya bağlanır hani artık tak eder boşanmaya karar verirsin öyle gidersiniz ama siz o kadar çok evi terketmiş ve eşinizin gelip almasına alışmışsınız ki yine nasılsa gelip alacak rahatlığıyla bunu blöf olarak kullanmışsınız şimdi gelmeyince de boşanamam diyorsunuz bunu göze almanız lazımdı karşılıklı hakaretler edilmiş saygı yok istemezse boşanacaksınız keşke düşünerek hareket etseniz
Tamamen bu enişteyle gicikligi ve hamilelik haberini vermem dışında birşey yok ama büyüdü anlamsizca gereksizce çok buyudu

Hamile dedigimi biliyorum girdik birbirimize yok gayette mutlu söyledim akşam oldu eve geldi başladı kavga böyle şeyler söylenmezmiş bilmem ne burdan cikti
damarına basmışsınız hiç kusura bakmayın
bak bak sen istemeyip duruyordun ama kız hamile
sanki laf arıyo gibi kardeşiyle alakalı
zaten adama duymak istemiyor sizde söylüyor gibi olmuş
pek üzüldüm yavrunuza annenize babanıza

Bu hemen boşan diyenlerede sini oluyorum.Ortada büyük bir olay yok.Belli ki adam sürekli gidip gelmelerden olayların hemen aileye taşınmasından sıkılmış ders vermek istiyor..Dersinizi de aldınız bence bundan sonra evi terk etmek yerine daha yapıcı bir çözüm ararsınız.. Adam yine 2 güne kapınıza gelseydi bu kısırdöngü aynen devam edecekti...Tartışmaları ailelere taşımak evliliğin mahremiyetine yakışmıyor
..Eşiniz her tartışmada hemen evi terk edip ailesine anlatsa herkes müdahale etse siz ne hissederdiniz...He tartışma anında oda sizde hoş olmayan şeyler söylemişsiniz...Bazen olmaması gerekse de insanın ağzından istemiyorum ayrılalım lafları çıkıyor..Size kaybetme korkusu yaşatmak için söylemiş olabilir..Bence artık ikinizde kendinize çeki düzen verin....

Tamamen bu enişteyle gicikligi ve hamilelik haberini vermem dışında birşey yok ama büyüdü anlamsizca gereksizce çok buyudu
İkinizinde ne evliliğinize ne birbirinize saygınız kalmamış, evli olup kimi zaman incir çekirdeğini doldurmayan sebeplerle kavga etmeyen çift yok denecek kadar azdır, neredeyse hepimiz ama önemli ama önemsiz bir sürü sebepten defalarca tartışmışızdır, karşılıklı şiddet olmadığı müddetçe çoğumuz kapı baca çarpıp bağırıp çağırmaktan öteye gitmemişizdir.

Bir evlilikte tartışma anında ağzın ayarı olmazsa, her kavgada baba evine gidiliyorsa, ki kusura bakmayın ama anlatımınızdan çıkardığım sonuç bu, her defasında baba evine gitmeyi eşinizin pişman olup, nasılsa sizi 2 gün sonra alacağını bilerek blöf gibi kullanmışsınız, bu sefer blöf tutmamış.

Çünkü sürekli yapılan blöf bir zaman sonra anlamını yitiriyor.

Eşiniz şu an ne düşünüyor biliyor musunuz? Bu sefer almayacağım, özür de dilemeyeceğim nasılsa biraz daha vakit geçince pişman olup kendi dönecek.

Önünüzde 2 yol var, ya iyice sakinleşince karşılıklı özür dileyecek, hatalarınızdan ders çıkarıp birbirinize ne söylediğinize dikkat edecek ve her kavgada baba evine gitmeyi bırakacaksınız ya da ayrılacaksınız.

Hata tek taraflı değil, her ikinizde sonuna kadar hatalısınız evlilik bir oyun değildir, öyle sürekli bir kavga sebebi bulayım, ağzıma geleni söyleyeyim, kapıyı vurup baba evine gideyimle olmaz.

Birbirinize ders vermiyorsunuz oyun oynuyorsunuz resmen, ders vermek böyle olmaz zira.
Erişkin ve evli insanlar sorunlarını konuşarak halleder, konuşarak çözülmeyecek sorunlarda da yollarını ayırırlar.

Ya kaç yıllık sevgililikten sonra evlenip çocuk yapmışsınız, Allah aşkına biraz politik olun! İlişkiyi germenin kimseye faydası olmaz, görümceniz resmi nikahlı kocasıyla sevişmiş çocuk yapmış, siz niye kavga ediyorsunuz??? Madem kocanız enişteye gıcık oluyor, bu haberi siz vermeyeceksiniz o zaman konu sahibi! Kara haber, verenin yüzünü karartır demiş atalarımız. Dış kapının mandalları yüzünden boşanın bari. Hayır madem koca tarafıyla probleminiz var o taraf hakkında yorum yapmayın, duymayın bilmeyin. Söylediniz de ne oldu şimdi?

Merhaba hanımlar benim sorunum eşimle uzun bir süre flört ardından evlendik çok şükür evladimizda oldu ancak sorun bitmiyor benim ailem hep arkamda çok kavgalar ettik her seferinde baba evime geldim hepte gelip beni 2 3 gün üstüne aldı eve geri götürdü kavga sebepleri 2 gorumcm ve kaynanam kayınbaba sorunları olurdu bizim özel kavgamız olmazdı bu seferki kavga yine kardeşi yüzünden alevlendi gorumcem hamileymis bende eşime bunu soyledim kıyamet koptu eşim gorumcemin evlendiği çocuğu pek sevmez olay buyudu çocuğa bağırdı bana bağırdı bende ciktim evden 15 gündür baba evimdeyim heryerden engelledim çünkü birbirimize ağza alınmayacak laflar ettik oda beni boşa diye yalvardi bende cocuk olmasa gozumu kirpmam falandi filandi kavga çok büyüdü sendne biktim dedi tiksindim bende aynı lafları benzer lafları ettim anama babama saydırdı derken 2 haftadır babamın evinde olmama rağmen ne eve don dedi nede cabaladi bende hafta sonu hariç çocukla görüşemezsin alışsın dedim sadece hafta sonu gelip çocuğu gorup gidiyo ne özür ne bi girişim onada bu lazimmis evde yan gelip yatmak çocuğum küçük issizim boşansam ailem arkamda çocuğuma kiyamiyorum ayrı yasayalim istiyorum oda ders olmuyo canına minnetmis ne yapacagimi şaşırdım kaldım hiç arkama bakmadan davayı acayimmi yoksa çocuğum için bir süre daha ayrımı yasamaya devam edeyim bir akıl veriverin can dostlar bana soklardayim çünkü hiç böyle olmazdi pişman olurdu çoktan olmadi bu kez bitti belkide anlamıyorum dusunemiyorum saglikli
Gorumcenizin hamileliği yuzunde evde kavga çikiyorsa aranizda demek ki siz hiç iletişim bile kuramiyorsunuz. Herhalde birbirinizi anlamak dinlemek gibi huylariniz yok. Altdan almak yok. O sesini yukseltince siz de bagirmişsiniz. Benim gözümde öyle bir aile canlandi. Evlilikde anlayiş iletişim gerek. Sizde bunlar yok. Biraz konuşma dinleme anlama becerinizi geliştirmelisiniz. Yalniş anlamayin ben sizi yargilamak için soylemuyorum. Eğer yazdiğim gibi bir aileyseniz o zaman sağlam bir evliliğiniz yok. Ya kendinizi değişeceksiniz, ya boyle devam edeceksiniz, ya da yollari ayiracaksiniz.

Merhaba hanımlar benim sorunum eşimle uzun bir süre flört ardından evlendik çok şükür evladimizda oldu ancak sorun bitmiyor benim ailem hep arkamda çok kavgalar ettik her seferinde baba evime geldim hepte gelip beni 2 3 gün üstüne aldı eve geri götürdü kavga sebepleri 2 gorumcm ve kaynanam kayınbaba sorunları olurdu bizim özel kavgamız olmazdı bu seferki kavga yine kardeşi yüzünden alevlendi gorumcem hamileymis bende eşime bunu soyledim kıyamet koptu eşim gorumcemin evlendiği çocuğu pek sevmez olay buyudu çocuğa bağırdı bana bağırdı bende ciktim evden 15 gündür baba evimdeyim heryerden engelledim çünkü birbirimize ağza alınmayacak laflar ettik oda beni boşa diye yalvardi bende cocuk olmasa gozumu kirpmam falandi filandi kavga çok büyüdü sendne biktim dedi tiksindim bende aynı lafları benzer lafları ettim anama babama saydırdı derken 2 haftadır babamın evinde olmama rağmen ne eve don dedi nede cabaladi bende hafta sonu hariç çocukla görüşemezsin alışsın dedim sadece hafta sonu gelip çocuğu gorup gidiyo ne özür ne bi girişim onada bu lazimmis evde yan gelip yatmak çocuğum küçük issizim boşansam ailem arkamda çocuğuma kiyamiyorum ayrı yasayalim istiyorum oda ders olmuyo canına minnetmis ne yapacagimi şaşırdım kaldım hiç arkama bakmadan davayı acayimmi yoksa çocuğum için bir süre daha ayrımı yasamaya devam edeyim bir akıl veriverin can dostlar bana soklardayim çünkü hiç böyle olmazdi pişman olurdu çoktan olmadi bu kez bitti belkide anlamıyorum dusunemiyorum saglikli
Döneceğinden emin çünkü

Back
X