Kocam baba evinde kalmama seviniyo resmen

Karşılıklı birbirinizi bıktırmışsınız demek ki ayrılık adama daha çok huzur vermiş. Anlamış yani bu evliliğin olmayacağını. Benzerini kuzenimiz yaşadı. Kadın kızdıkça valizini hazırlayıp adamı evden kovuyordu. Şimdi üç yıl oldu kadın yalvarmaktan perişan oldu adam eve dönmedi. Annesinin yanında kalıyor, kadının telefonlarına bile çıkmıyor.

Azıcık kıymet bilin saçma sapan davranmayın.

Karşılıklı birbirinizi bıktırmışsınız demek ki ayrılık adama daha çok huzur vermiş. Anlamış yani bu evliliğin olmayacağını. Benzerini kuzenimiz yaşadı. Kadın kızdıkça valizini hazırlayıp adamı evden kovuyordu. Şimdi üç yıl oldu kadın yalvarmaktan perişan oldu adam eve dönmedi. Annesinin yanında kalıyor, kadının telefonlarına bile çıkmıyor.

Azıcık kıymet bilin saçma sapan davranmayın.
Ayrı huzurluysa yolu açık olsun

Ben de her seferinde eve gidip özür ve yalvarma bekleyen birine yeter artık derim yani. Cocuk oyuncağı mı bu? Şimdi cocuk var beklesem mı diyorsunuz ama çocuğunuzu alıp alıp giderken çocuğun düzeni bozulur mu kavgadan etkilenir mı şimdi kafasında bir şey kurar mı demiyorsunuz. Bir tek boşanmaya gelince mı ama cocuk var oluyor. Kusura bakmayın ama bazıları bunun arkasına saklanıyor.
Aklıma şey geldi. Doğum kontrol hapına yeni başlamıştım ve ilk kutu bitmek üzere, ben de regl olmak üzereydim. Hormonlar tavan, en ufak şeye ağlıyorum ama öyle böyle değil. Tv'de biri ağlasa onlarla ağlıyorum, tv'de biri bağırsa gözlerim doluyor vs. Öyle saçma derecede. Erkek arkadaşımla ayrı yaşıyorduk o zaman, tartıştık ve kendi evine gitti, 4-5 gün görüşmedik. Kedim de erkek arkadaşıma aşıktı, inanılmaz düşkündü, öyle böyle değil. Apartmanda ayak sesi duydukça kapıya gidip ağlıyordu. Sevgilim geldi sanıp mutlu oluyordu, kapı çalmayınca ağlıyordu falan. Ben de onu öyle gördükçe ağlıyordum :D. Arkadaşıma, "biz saçma sapan bir şeyden tartıştık, olan Gece'ye oldu, garibim özledi X'i baya" demiştim. O da "aman Delfino, kocasıyla kavga edip edip çocuk var bahanesiyle boşanamayan kadınlara döndün iyice" demişti. Ha şimdi ne oldu, o sevgilime aşık kedi şimdi bana düşkün, sevgilimi görse tanımıyor. Çünkü o atandığı için uzak mesafe yürütüyoruz, yılda 1 kere anca görüyorlar birbirlerini :D.

Bu üst kısmı geyik, komik bir anıydı. Gerçek şu ki çocukları bu tarz kavgalar, dediğiniz gibi alıp alıp gitmeler düzenini bozmalar çok daha büyük bir şekilde yaralar. Boşanma, ayrı yaşama durumları düzgün bir şekilde yönetilirse bu durumdan çok daha az yara alarak hayatına devam edebilir çocuk. Benim balık hafızalı kedim gibi unutmasa da, alışırlar bu duruma.

Aklıma şey geldi. Doğum kontrol hapına yeni başlamıştım ve ilk kutu bitmek üzere, ben de regl olmak üzereydim. Hormonlar tavan, en ufak şeye ağlıyorum ama öyle böyle değil. Tv'de biri ağlasa onlarla ağlıyorum, tv'de biri bağırsa gözlerim doluyor vs. Öyle saçma derecede. Erkek arkadaşımla ayrı yaşıyorduk o zaman, tartıştık ve kendi evine gitti, 4-5 gün görüşmedik. Kedim de erkek arkadaşıma aşıktı, inanılmaz düşkündü, öyle böyle değil. Apartmanda ayak sesi duydukça kapıya gidip ağlıyordu. Sevgilim geldi sanıp mutlu oluyordu, kapı çalmayınca ağlıyordu falan. Ben de onu öyle gördükçe ağlıyordum :KK70:. Arkadaşıma, "biz saçma sapan bir şeyden tartıştık, olan Gece'ye oldu, garibim özledi X'i baya" demiştim. O da "aman Delfino, kocasıyla kavga edip edip çocuk var bahanesiyle boşanamayan kadınlara döndün iyice" demişti. Ha şimdi ne oldu, o sevgilime aşık kedi şimdi bana düşkün, sevgilimi görse tanımıyor. Çünkü o atandığı için uzak mesafe yürütüyoruz, yılda 1 kere anca görüyorlar birbirlerini :KK70:.

Bu üst kısmı geyik, komik bir anıydı. Gerçek şu ki çocukları bu tarz kavgalar, dediğiniz gibi alıp alıp gitmeler düzenini bozmalar çok daha büyük bir şekilde yaralar. Boşanma, ayrı yaşama durumları düzgün bir şekilde yönetilirse bu durumdan çok daha az yara alarak hayatına devam edebilir çocuk. Benim balık hafızalı kedim gibi unutmasa da, alışırlar bu duruma.
Sizin kedi aslan çıkmış 🙂cocuk nasılsa alışır ama işte kim için ne için bu durumlara geldik yazık hep mevzu 3.şahıslar

bacım hatanın en büyünü yapmışın... ev bırakılırmı???? birlik yaşıyonuz belli amaki olmaz....aylesi ile yaşıyan adamlar umursamaz oluyo... bizde ilk yıllarda birlik yaşadık çekmediim kalmadı... evden gidince kaynanan görümcen sevinir olan sana olur sen kalırsın ortada bebende varmış.... konuş barış kocanla
Yok ayrıyız ama evet duysalar onlara gün dogar

Cocuk gibisiniz yeminle her kavgada baba evine gidenide ilk defa gördüm eşin senden de çocuk yani gerçekten kardeşin hamile dedin diye mi kavga ettiniz bravo valla imkansızı basarmisiniz sizin anne babaniz size akıl vermiyo mu ya napiyosunuz siz oyun mu sandınız evliliği diye..biraz büyüyüp öyle evlenseydiniz keşke..bu kafayla ordan oraya savrulursunuz siz..çocuğuna yazık saçmalıklar içinde büyüyüp gidecek..

Belkide ondan artık umursamıyor ama ben cikmasam oda çıkmıyo kavga büyüyo cocuk var etkilenmesin diyip lanet edip çıkıyorum bikac gün sakinleşince düzelirdi bu kez düzelmedi

Hii cocuk evi terk edince etkilenmiyor sanki! O cocuga acidim gercekten. Bu yasta ne travmalar yasiyor.

Yasin kücük fakat cocugun için mecburen olgunlasmak zorundasin. Bu evlilik iyicen lackalaşti. Artik oluru yok. Kendine iş bul ve ayril. Olgunlaş.

Sizin kedi aslan çıkmış 🙂cocuk nasılsa alışır ama işte kim için ne için bu durumlara geldik yazık hep mevzu 3.şahıslar
Kendimce dalgaya vurup biraz esprili bir yorum yaptım, umarım sizin de küçük de olsa gülümsemenizi sağlamışımdır.

Üzücü maalesef, biz kadınlar her yönüyle düşünüyoruz. Her açıdan bakmaya çalışıyoruz. Erkekler hiç düşünmüyor, çocuk üzülür de psikolojisi bozulur da... Sizinle bile ilgili olmayan bir durum için yuvasını yıkmaya hevesli neredeyse. Bizim de çok ufak tefek şeyler büyür birikir. Arkadaşlarıma "ufak tefek saçma sapan şeylerden kavga ediyoruz" dediğimde, gerçek sorunlarımız olmadığı için sevinmemi söylerlerdi. Ben de artık ufak tefek şeylerden tartışıyoruz diye üzülsem mi, yoksa büyük sıkıntılarımız yok diye sevinsem mi bilemiyorum. Sizin de benzeri olmuş durum. 2 haftadır hiç mi iletişiminiz olmadı?

Otelere giderim birakmazki arar ailemi otelde diye asla bırakmaz öyle.cafe falan bu süreçte evet olmuyoda sitede çıkar gezerim ufak tefek şeyleri çözerim bende oda ama işte bu sefer is cok büyüdü saçma sapan bi hal aldi

zaten otele de gitmeyin. Sadece aileleri sürece dahil etmek olayı çirkinleştiriyor. Aile evinde kafa da dağılmıyor.
Uzun sevgililik demişsiniz. Bizimkinden uzun değil sizin sevgililik de evlilik de. Bizim de kavgalarımız oldu. Kötü şeyler de yaşadık. Evliliğimizi uzaktan idare etmek zorunda kaldık. Ben evde yalnız yaşadım. Çocuk istedi eşim. Düzenimiz olana kadar yok dedim. Benim işim böyle işine gelmiyorsa evlenmeseydin diye temelden büyük kavgalarımız oldu. Eşimin ailesiyle ilgili kötü şeyler yaşadık.
ama ben sesimi hiç Yükseltmem. Eşim bağırmaya başlar bazen. Ben hemen odaya kaçar kapıyı kilitlerim. Ben çok kavgalı bir evde büyüdüm. Kalabalık ve kavgadan beslenen çok gürültülü bir ailem var. Her gün birbirlerine bağırmaya sebep bulurlar. Bu yumurta niye böyle pişmiş bile kavga sebebiydi bizde.
Bu sebeple Evde bağırış istemediğimi ona çok söyledim. Evde kavga enerjisi istemiyorum ben. Ama bazen fevrileşiyor. O bağırdığı için demek değil ki o haklı onun dediği olacak. Konuşabilecek sakinliğe ulaştığı zaman konuşuruz tekrar ertesi gün olur genelde. Ben bana sesini yükselttiği için ne kadar kırıldığımı söylerim özür diler. Geçer gider. Sorunu da çözememiş olsak sakinleşmiş oluruz. Sizin problemdeki gibi saçma bir şeyse de daha üstüne konuşmanın gereksiz olduğu anlaşılmış olur işte.
Siz ikiniz de öfkeden besleniyorsunuz gibi hissettirdin. Tehlikeli olan da bu. Gerçek bir problem yokken davranışlarınızla evliliğinizi çok kötü bir noktaya getirmişsin.
Yani buradan dönebilirsiniz hala ama geç değil.
Bir terapi alsanız yardım alsanız. Hatalarınızı 3. Bir gözden dinleseniz ne güzel olur.

Merhaba hanımlar benim sorunum eşimle uzun bir süre flört ardından evlendik çok şükür evladimizda oldu ancak sorun bitmiyor benim ailem hep arkamda çok kavgalar ettik her seferinde baba evime geldim hepte gelip beni 2 3 gün üstüne aldı eve geri götürdü kavga sebepleri 2 gorumcm ve kaynanam kayınbaba sorunları olurdu bizim özel kavgamız olmazdı bu seferki kavga yine kardeşi yüzünden alevlendi gorumcem hamileymis bende eşime bunu soyledim kıyamet koptu eşim gorumcemin evlendiği çocuğu pek sevmez olay buyudu çocuğa bağırdı bana bağırdı bende ciktim evden 15 gündür baba evimdeyim heryerden engelledim çünkü birbirimize ağza alınmayacak laflar ettik oda beni boşa diye yalvardi bende cocuk olmasa gozumu kirpmam falandi filandi kavga çok büyüdü sendne biktim dedi tiksindim bende aynı lafları benzer lafları ettim anama babama saydırdı derken 2 haftadır babamın evinde olmama rağmen ne eve don dedi nede cabaladi bende hafta sonu hariç çocukla görüşemezsin alışsın dedim sadece hafta sonu gelip çocuğu gorup gidiyo ne özür ne bi girişim onada bu lazimmis evde yan gelip yatmak çocuğum küçük issizim boşansam ailem arkamda çocuğuma kiyamiyorum ayrı yasayalim istiyorum oda ders olmuyo canına minnetmis ne yapacagimi şaşırdım kaldım hiç arkama bakmadan davayı acayimmi yoksa çocuğum için bir süre daha ayrımı yasamaya devam edeyim bir akıl veriverin can dostlar bana soklardayim çünkü hiç böyle olmazdi pişman olurdu çoktan olmadi bu kez bitti belkide anlamıyorum dusunemiyorum saglikli
Mutsuz bir evliliği bitirmekle çocuğunuza kötülük etmiş olmuyorsunuz.
Çocuk evde küfür kavga duyacağına sakin bir ortamda büyür.
Birbirinize saygınız kalmamış.
Sizi istemeyen adama çocuk için katlanmayın

Merhaba hanımlar benim sorunum eşimle uzun bir süre flört ardından evlendik çok şükür evladimizda oldu ancak sorun bitmiyor benim ailem hep arkamda çok kavgalar ettik her seferinde baba evime geldim hepte gelip beni 2 3 gün üstüne aldı eve geri götürdü kavga sebepleri 2 gorumcm ve kaynanam kayınbaba sorunları olurdu bizim özel kavgamız olmazdı bu seferki kavga yine kardeşi yüzünden alevlendi gorumcem hamileymis bende eşime bunu soyledim kıyamet koptu eşim gorumcemin evlendiği çocuğu pek sevmez olay buyudu çocuğa bağırdı bana bağırdı bende ciktim evden 15 gündür baba evimdeyim heryerden engelledim çünkü birbirimize ağza alınmayacak laflar ettik oda beni boşa diye yalvardi bende cocuk olmasa gozumu kirpmam falandi filandi kavga çok büyüdü sendne biktim dedi tiksindim bende aynı lafları benzer lafları ettim anama babama saydırdı derken 2 haftadır babamın evinde olmama rağmen ne eve don dedi nede cabaladi bende hafta sonu hariç çocukla görüşemezsin alışsın dedim sadece hafta sonu gelip çocuğu gorup gidiyo ne özür ne bi girişim onada bu lazimmis evde yan gelip yatmak çocuğum küçük issizim boşansam ailem arkamda çocuğuma kiyamiyorum ayrı yasayalim istiyorum oda ders olmuyo canına minnetmis ne yapacagimi şaşırdım kaldım hiç arkama bakmadan davayı acayimmi yoksa çocuğum için bir süre daha ayrımı yasamaya devam edeyim bir akıl veriverin can dostlar bana soklardayim çünkü hiç böyle olmazdi pişman olurdu çoktan olmadi bu kez bitti belkide anlamıyorum dusunemiyorum saglikli
Başka bi iliskisi olabilir mi. Gorumcen hamile diye seninle şiddetli kavga etmesi ailanin evine dönmen falan. Normal değil ki bunlar. Sanki bahane arıyor. Sen vazgeç boşan yolunu aç istiyor. Bilemedim. Ya adam narsist falan. Yada suç bastiriyo gibi

Her kavga baba evine gidecek kadar büyükse aileniz arkanizdaysa geri donmeyin.
Ne size ne esinize uzulmem ama çocuğun yerine kendimi koyuyorum. Yazik günah küçücük çocuğa surekli sizin dirdirinizi mi dinleyecek? Boyle kiyamayin ona

Arada çocuk var aile konuları yüzünden kavgalar etmek üstüne sürekli babanızın evine gitmek pek mantıklı değil .Siz belki burnu sürtsün diyorsunuz ancak bu sürekli olduğunda erkeğe soğukluk gelir .Ailesiyle mesafe koyabilir onların ilişkilerine karışmayabilirdiniz.O belkide şimdi kendi ayağıyla gitti kendi dönecek gözüyle bakıyor .Şayet öyle yaparsanızda bu defa sizi iyice ezecektir .Davayı açın açmayın diyemem bırakın o napacak bakalım .Hakkınızda hayırlısı olsun .

Her kavgada baba evine gidilmez. Eğer gidiliyorsada birdaha geri dönülmemeli. Siz gidip gidip döndüğünüz için sizin tekrar dönecek ben gidince benle gelecek rahatlığı olduğu için umursamıyor artık. 3. Sahislar yuzunden boyle buyuk kavgalar ediliyor, bu kavgalar da kendi ailenize yansiyor ve yuz goz oluyorsunuz surekli. Cocuklariniza yazik onlar hep sahit oluyor boyle seylere ve duzenlerini bozuyorsunuz.

Benim bildiğim evde bir kadın hamileyse tebrik edilir, kutlanır.
Siz kavga edip evden gitmişsiniz.
Belli ki normalde de sürekli kavga eden çiftsiniz.

Öyle her kavga da baba evine gidersen terk etmenin de bir anlamı kalmaz.

Şunu Çok merak ettim
Adam diyor ki beni boşa
Siz diyorsunuz ki çocuk olmasa gözümü kırpmam
E ne amaçla baba evine gittiniz ?
Belli ki eve geri döneceksiniz
Baba evinize gitmenizin bi yaptırımı yok adam için
Acaba dönmez mi kaygısı yok
Aksiyon mu seviyorsunuz?

Neden sürekli ailenizin evinize gidiyorsunuz, döneceksiniz neden sürekli gidiyorsunuz. En son olayda bağırmış her bagirmada evden çıkıp gidiyorsunuz. Olmaz ki gerçketen aile evinize gideceğiniz durumlar olur onlar da dönecek durum olmaz. Ama siz bunu alışkanlık etmişsiniz. Eşiniz önce getiriyordu siz geliyordunuz şimdi nasil olsa gelecek kendi gelsin diyordur.

Back
X