Kocam baba evinde kalmama seviniyo resmen

Bunda anlamayacak ne var gidip gidip pesimden gelsin istiyorsun oda sen gidince gelecegini biliyor belki ayrilip kafa dinlemek hosuna gidiyor bunu kesfetti. Gideyim kocam pesimde kossun diye gitmissin ama umdugun gibi olmamis her kavgada baba evine gidilirmi ya ne sacma hayatlar var

C
Kendimce dalgaya vurup biraz esprili bir yorum yaptım, umarım sizin de küçük de olsa gülümsemenizi sağlamışımdır.

Üzücü maalesef, biz kadınlar her yönüyle düşünüyoruz. Her açıdan bakmaya çalışıyoruz. Erkekler hiç düşünmüyor, çocuk üzülür de psikolojisi bozulur da... Sizinle bile ilgili olmayan bir durum için yuvasını yıkmaya hevesli neredeyse. Bizim de çok ufak tefek şeyler büyür birikir. Arkadaşlarıma "ufak tefek saçma sapan şeylerden kavga ediyoruz" dediğimde, gerçek sorunlarımız olmadığı için sevinmemi söylerlerdi. Ben de artık ufak tefek şeylerden tartışıyoruz diye üzülsem mi, yoksa büyük sıkıntılarımız yok diye sevinsem mi bilemiyorum. Sizin de benzeri olmuş durum. 2 haftadır hiç mi iletişiminiz olmadı?
Çocuk dışında olmadi çocuğu görmeye geldi ondada ben hiç muhatap olmadım

Neden sürekli ailenizin evinize gidiyorsunuz, döneceksiniz neden sürekli gidiyorsunuz. En son olayda bağırmış her bagirmada evden çıkıp gidiyorsunuz. Olmaz ki gerçketen aile evinize gideceğiniz durumlar olur onlar da dönecek durum olmaz. Ama siz bunu alışkanlık etmişsiniz. Eşiniz önce getiriyordu siz geliyordunuz şimdi nasil olsa gelecek kendi gelsin diyordur.
Biraz sinirler geçsin sağlıklı dusunelim diye geliyorum açıkçası bitti baba evine döndüm artık gibi değil biraz ayrı duralım dışardan bakabbilelim diye

Bunda anlamayacak ne var gidip gidip pesimden gelsin istiyorsun oda sen gidince gelecegini biliyor belki ayrilip kafa dinlemek hosuna gidiyor bunu kesfetti. Gideyim kocam pesimde kossun diye gitmissin ama umdugun gibi olmamis her kavgada baba evine gidilirmi ya ne sacma hayatlar var
Aynen hoşuna gitti bence artik

Amacım bize dışardan bakabilmek olaylara yoksa bitti tamamen için gelmedim her seFerinde
ama bak kocan bunu fırsat biliyo demek ki bırakma evini başka odalara gidin sakinleşene kadar veya o çıksın yürüsün gelsin siniri geçene kadar orası senin evin sorunları orada çözmelisiniz

Bu nedir cocuk oyuncağı ergen davranislar. Adamın gözünü korkutmaya her kavgada baba evine gitmek. Evlilik sizin gözünüzde ne her seferinde blöf yapıp durmussunuz. Adamda yorulmuş kafa dinliyor. Bende olsam gönlünüzü almam. O ne esim her kavgada anasının evine gidecek bagi kopmamis cocuk gibi. Bence siz aileniz arkanızda diye her olayda baya baskın olmaya çalışmışsın ve olmayinca baba evine. Şımarıklık bu. Evlilik böyle yürümez oturacak konuşacaksın. Evden gitmek size göre adami terbiye etme yöntemine donmus ama saçma yani.

Merhaba hanımlar benim sorunum eşimle uzun bir süre flört ardından evlendik çok şükür evladimizda oldu ancak sorun bitmiyor benim ailem hep arkamda çok kavgalar ettik her seferinde baba evime geldim hepte gelip beni 2 3 gün üstüne aldı eve geri götürdü kavga sebepleri 2 gorumcm ve kaynanam kayınbaba sorunları olurdu bizim özel kavgamız olmazdı bu seferki kavga yine kardeşi yüzünden alevlendi gorumcem hamileymis bende eşime bunu soyledim kıyamet koptu eşim gorumcemin evlendiği çocuğu pek sevmez olay buyudu çocuğa bağırdı bana bağırdı bende ciktim evden 15 gündür baba evimdeyim heryerden engelledim çünkü birbirimize ağza alınmayacak laflar ettik oda beni boşa diye yalvardi bende cocuk olmasa gozumu kirpmam falandi filandi kavga çok büyüdü sendne biktim dedi tiksindim bende aynı lafları benzer lafları ettim anama babama saydırdı derken 2 haftadır babamın evinde olmama rağmen ne eve don dedi nede cabaladi bende hafta sonu hariç çocukla görüşemezsin alışsın dedim sadece hafta sonu gelip çocuğu gorup gidiyo ne özür ne bi girişim onada bu lazimmis evde yan gelip yatmak çocuğum küçük issizim boşansam ailem arkamda çocuğuma kiyamiyorum ayrı yasayalim istiyorum oda ders olmuyo canına minnetmis ne yapacagimi şaşırdım kaldım hiç arkama bakmadan davayı acayimmi yoksa çocuğum için bir süre daha ayrımı yasamaya devam edeyim bir akıl veriverin can dostlar bana soklardayim çünkü hiç böyle olmazdi pişman olurdu çoktan olmadi bu kez bitti belkide anlamıyorum dusunemiyorum saglikli
İkide bir çıkıp baba evine giderseniz kocanızda artık bıkar tabi. Ben bu kadına her sefernde dön diyorum bu sefer demeyimde ders olsun şımarttım diye düşünüyo olabilir. Eşinizin de boşa beni demes yanlış tabi. Bence biraz bekleyin

Biraz sinirler geçsin sağlıklı dusunelim diye geliyorum açıkçası bitti baba evine döndüm artık gibi değil biraz ayrı duralım dışardan bakabbilelim diye
Bana kızmayın ama evlilikte böyle birşey olmaz ki sevgilikteki ara vermek gibi birşey olmuş.🤷🏻‍♀️ Baba evine gitmek demek birdaha geri dönmemek üzere evi terk etmektir.

Her yerden engellemek, ergence davranışlar, büyük laflar falan evlilikte olmaması gereken şeyler.
Barışırsanız yapmamanız gerektiğini unutmayın.
Beni boşa diye yalvaran adamın boşanma niyeti yoktur.
Tıpış tıpış eve döndüğünüzde daha çok güç gösterisi yapacağı zamanları bekliyor.

Eşimin ailesi arar beni gorumceler hep yakamda yazar dururlar whatsapp bilmem ne o oldu bu oldu sürekli ama ben uğraşmam içine çekerler her olayın ve nasıl olursa hep merkezde kalirim en son ben
Cevap vermezsen iletişim kurmazsan merkez de falan kalmazsın... Ailesi ile iletişim kurma lütfen.....

Gitmesem kavga çok buyur ikimizde birbirimize zarar veririz ve kendi asla çıkmaz evden hep ben cikarim hep benim ailem duyar üzülür onunkiler yüzünden dünya olaylar olur ama ruhları duymaz.Simdide 15 gün olmuş zerre yaklaşım yok pişmanlık yok anlam veremiyorum
evden çıkmayıp başka bir odaya geçebilirsiniz
ne üzüldüm anne babanıza yazık...

bizde kavga ederiz tartışırız zaman zaman eşimle çok şükür hiç kapıyı çekip çıkan olmadı
birbirinize zarar vermek derken ikinizin de öfke sorunu var demek ki Allah korusun birbirinize zarar vermeyesiniz
bence çift terapisi vs deneyin

bişey daha soracağım görümcenizin hamileliği neden bu kadar kavga sebebi oldu?

evi terk etme olayı cok sacma cocuk musunuz :/ böyle yaparsanız kocanız sizi hic ciddiye almaz ki terk edip edip sürekli eve dönuyorsunuz bir de engelleme olayı da aynı sacmalıkta cunku kocanız sonucta engelleseniz nolucak :D

Amacım bize dışardan bakabilmek olaylara yoksa bitti tamamen için gelmedim her seFerinde
Yan odadan bakın lütfen dışarıdan bakacaksanız
Yazık çocuğunuza sürekli bi kavga kıyametin içinde bi de ordan oraya sürükleniyor çanta gibi
Çocuğunuzu gerçekten düşünüyorsanız boşanmamaya bahane edeceğinize psikolojisi için asıl öfke kontrolünü öğrenin

Sorunlarınızı geçici çözme yolu olarak baba evine kaçmayı bulmuşsunuz, ustelik her seferinde geri alinma dusuncesiyle yapiyorsunuz bunu. Yetiskin insanlar için çok saçma bir durum bu, hem ilişkinizde saygı kalmamıştır hem de sorunları çözmek yerine bu yolu tercih ettiğiniz için herşey düğüm olmuştur.

daha da önemlisi anne babanıza yazık değil mi? Benim teyzem de böyle yapardı anneannem ve dedem her seferinde nasıl üzülürdü, bence büyüyün artık. Ya boşanın ya da eşinizle sorunlarınızı halletme yoluna girin. Çocukların psikolojisini düşünemiyorum bile çok üzücü.

Her yerden engellemek, ergence davranışlar, büyük laflar falan evlilikte olmaması gereken şeyler.
Barışırsanız yapmamanız gerektiğini unutmayın.
Beni boşa diye yalvaran adamın boşanma niyeti yoktur.
Tıpış tıpış eve döndüğünüzde daha çok güç gösterisi yapacağı zamanları bekliyor.
Ben ttıpışs tipis donmem bu kez kaç ay sürerse sürsün oturur izlerim sonuç ne olacaksa olur artik

Back
X