Kocam babamı istemiyor.

Evlendikten sonra babalar karışır ama bu konuda karışacak bir durum yok baban haksız
ve gerikafalı oturup babanla konuş kavgalarının seni üzdüğünü ve hasta ettiğini babana itiraf et eğer ki baban seni seviyorsa gerektiği gibi davranacaktır doğru dili kullan ki etkili olasın

bnce babanı degıstırmeye calıs herseye karısıyor gıbı... tabı kocan da araya mesafe koyması normal... sen arada kalıyosun bence babanla konus...

eşinizin haklı olmadığı tekbir örnek görmedim ben.

sonlarda yazdığınız birbirimize hakaret ediyoruz kısmı çok tehlikeli, bu raddeye gelmenizin sebebi babanız mı orasını anlamadım.

he adam kızı maça mı götürsün ? kimsenin eşi yok bir orada kız sap gibi alkış mı tutsun.
ya kız evde kalacak yada canı avm ye mi gitmek istiyor gitsin.
koca evden dışarı çıkma dese kabahat olur, evde bıraksa vay adama bak kendi eğleniyor kızı evde bırakıyor olur, kızın istediği bir yere götürüyor gene kabahatli oluyor..
valla bu konuda ben erkek tarafındayım!

Başlığı görünce bunun lafını bile etmenizi saçma bulmuştum. Ama içerik çok farklı babanız bu kadar üstüne düşücekse ne diye evlendiniz ? Yazık değil mi eşine , seni arıyormuş neden yalnız olduğunu söylüyorsun sen her şeyi söylersen babana her şeye karışma hakkını kendinde bulur. Orta yolu senin bulman gerekiyor , kimse kimseyi sevmek zorunda değil.

Bence eşiniz çok haklı babanızla konuşup karışmaması için ikna etmeniz lazım

Eşinin annesi yapsa bunları 'o benim annem saygı göster' diye kıyameti koparırdı eşin. Hiç kusura bakmasın, geçinmeyi öğrenecek.

Ben de eşimi haklı görüyorum zaten ona söylüyorum haklısın diye sadece küslük istemiyorum. Babam yavaş yavaş alışacak durması gerektiği yeri bilecek şimdi daha çok yeni falan diye düşünüyorum. Çünkü çok korumacı yaklaşıyor .Tabiki yaptığı doğru değilde. Eşime böyle söyleyince babanı savunuyorsun diyor daha da çıldırıyor. O olaydan sonra babamı aradım ben istiyorum gitmeyi sen niye karışıyorsun niye arıyorsun bir daha böyle bir şey yapma o bilir nasıl davranacağını karışma dedim. Ondan sonra bir daha hiç konuşma görüşme olmadı ikisi arasında. şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum babam niye aramıyor dediği zaman senin yüzünden bunlar bunlar yüzünden mi demeliyim? Ben çevremde ne istenmeyen laf edilen damatlar gördüm ama eşleri böyle kestirip atmadı daha bir iki şeyde kimse kestirip atmamalı sonuçta ailem diye düşünüp içim içimi yiyorum. hem babamı hem eşimi suçluyorum.
Bu arada yıl içinde çalışıyoruz gidemiyoruz tatilimiz olduğu için bir de malum ailelerin gönüllerini hoş edebilmek için o kadar kaldık. tartışmamıza sebep başka şeylerde oluyor tabiki ama en şiddetli tartışmalar aile muhabbeti yüzünden oldu.

esın haklı
babanın yaptıgını kayınvalıden sana yapsa burda ortalıgı ayaga kaldırırdın :)
esıne ıdare et babamdır de

Avm'ye öyle bırakıp maça gittiğini söylediğim için bende sonradan çok pişman oldum. Düşünmeden davrandım ama iş işten geçti.

Eşler bu gibi durumlarda üzülmüyor ve sorun çıkartmıyorsa bende silip atmaktan yanayım..meselaa ben kayinvalidemle artık hiçbir şekilde gorusmuyorum. Eşimde bu duruma hiç üzülmüyor..ama burada konu sahibi çok üzgün. Eşi kendisi için biraz alttan alabilir belki değilmi?
Fakat artık sabredemiyorsa o halde konu sahibi üzülmemeyi deneyecek bu duruma çare yok başka. .

niye ne var halı saha maçında? nerden biliyorsun kimsenin olmadıgını?
senin gitmediğin belli zaten halı saha maçına.

öylesine alıntı yaptın sanırım, çünkü ben burada şu yazdıklarından daha farklı sey anlatmaya çalıştım

Kırgınlık olabilir, sevmeyebilir ama benim için sabretmesi gerektiğini düşünüyorum. Silip atmak bu kadar kolay olmamalı aile ne olursa olsun çok önemli benim için. Daha yeni evliyiz böyle oldu çocuk olunca nasıl olacak v.s bir sürü şey düşünüp takıyorum çok üzülüyorum.

valla esinede cok haksiz diyemiyecem ayni sekilde kp sana boyle davransa ne hissederdin

ama çok mu büyütüyorsunuz bu durumu nedir,
babanızın huyu öyle, eşinizinki de böyle, neden zorluyorsunuz.

babanız sorduğunda, aman baba boşver, o az arıyor herkesi deyin geçin, ne demeliyim diye neden bu kadar kasılıyorsunuz ki, siz kimsenin arasını yapmak zorunda değilsiniz.

belki eşinize bu kadar baskı yapmasanız arada sırada arayacaktır babanızı.

bakın benim küslüğüm veya herhangi bir dargınlığım yok, ben de sık sık aramam eşimin ailesini, tamamen huy meselesi, eşim bana ara da ara diye baskı yapsa gerginleşirim, kavga bile edebiliriz.

keza bazen eşim aile ziyaretinde bana katılmak istememz. ailem sorar neden gelmedi diye. ben de hiç ara yapıcam diye kasmam, bu sefer gelmek istemedi derim, kapanır konu. ne yapayım can ciğer olmalarına gerek yok, birbirlerine karşı samimiyetsiz bir tavır içinde olmalarına da gerek yok.
kimse saygısızlaşmadığı sürece ikili ilişkilere bu kadar müdahale etmeyi doğru bulmuyorum.

anamla ailemle küskünlük istemiyorum diyen kocalar yüzünden ne çekiyor bu gelinler sen biliyor musun ?
kocana çektirme.

Eşin alttan alması sorunu geçici olarak kurtarır bu da konu sahibine daimi mutluluk getirmez.
Sabır biter ve alttan almalar da biter.

Bence babası ile açık açık konuşmalı. Bak baba ben evladınım hoş görebiliyorum.
Ama x alınıyor, haklı olarak rahatsız oluyor. Ben de olsam rahatsız olurdum bu yüzden lütfen ona karşı dikkatli ol demeli.

Eşi de bir şey demeyip yüzüne he deyip geçmemeli.
Bu tavrınıza alınıyorum baba, biz eşimle böyle uygun görüyoruz halimizden memnunuz siz
bizi düşünmeyin gibi net cümlelerle kişiliğini geçirmeli.

Bir der, iki der üç der.
Benim huysuzluklarım buna geçmiyor deyip pes edecek baba da.

Yaşadım biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…