Kocam babamı istemiyor.

Al benden de o kadar....

Eşin hiçde haklı değil çok saygısız kimse kusura bakmasın he deyip geçicek bemde babamla anlaşamam oda konuşur abuk sabuk ben çıkışırım eşim bana kızar yaşlı insan he de geç diye

iyi de neden he deyip geçecek

yanlışsa yanlıştır

baba ana söyleyince yanlış doğru mu olur

bir de biz yaşlı yaşlı diyoruz da geçen vardı artık o ana babalar da genç

hatta çoluk çocuk yapıyorlar, 40lı 50 li yaşlarda

kaldı ki babam 70 yaşında hatalı ise hatalıdır bu net

olur mu öyle şey derim ona da

Ateşe körükle gitmekte ısrar ediyorsunuz gibi geliyor bana.
Senin yüzünden bunlar denmez. Evet babanızın davranışları yüzünden ama bu böyle anlatılmaz. Bu sefer babanız da eşinize iyice kinlenecek. Zaten senelerce annenize size yaptığı baskıyı ve sindirmeyi damada yapamadığı için, ona diş geçiremediği için sinirli. Bir de siz ateşlemeyin lütfen.

Kendinizi ve eşinizi de başkaları ile kıyaslamaktan vazgeçin. Çok sinir bozucu bir şey bu.
Birisi size gelip neden iki çeşit yemek yaptın, bilmem kimin gelini en az dört çeşit yapıyor dese???
Eşiniz size elalemin eşleri her gece sevişiyormuş, neden sen iki gecede bir sevişiyorsun benimle dese???

Çok gurur kırıcı değil mi?

güzel kardeşim eşinize:
babamın huyu böyle işte, alıştırdık bizde, sen boşver, takma deme, büyüktür ne yapalım.
babanıza da
eşim de iyi, çalışıyor, size de selamı var, o sevmiyor telefonda uzun uzun muhabbeti. siz napıyorsunuz?
deyip geçmek bu kadar mı zor?
neden herkesle herşeyinizi didik didik etmek zorundasınız ki? ailesizin siz bir mahreminiz var. babanız bile olsa bu böyle.

Sen hala babam da babam ,aman küslük olmasın aman idare etsin kafasinda olursan o adam senden soğur ben söyliim, ha soğusun nolcak boşanirim babam mühim diyorsan sen bilirsin çünkü eşin hakli. Benim pamuk gibi eşim var babamın onu arayıp hesap sordugunu düşünemiyorum hele ki böyle bir konuda, baban eşine resmen sen nasıl adamsın eşini birakiyorsun ortalıkta demeye getirmiş, bana g.vat mı diyorsun sen dememiş eşin de iyi. Babanıza iyi bi ayar çekin.

erkekler bunu yapamayınca ana kuzusu diye yaftalıyoruz ama kadınlar da yapmıyor

idare etme kültürümüz yok

bir de yeni aile olma kültürümüz

babamıza anamıza bu benim hayatım evleninceye kadar dememişiz evlenmiş hala da demiyoruz

anlamı sana ne olan iki cümle kursa esasen sorun çözülecek ama konu sahibi babası ile kendisi çekişmek yerine eşi ile didişmeyi tercih etmiş

Bende de saçma babanizin eşinize Karışma hakkı yok esinizin ailesinin de size karışmaya hakkı yok maalesef ben olsam bende aynı şekilde davranirdim çünkü bende öyle diktatör insanlarla pek muhattap olmak istemem en azından babanız a biraz kalbini kırdın baba sen arasan bi hal hatır sorsan deseniz illaki küçük Arıcak diye bişey yok çünkü bende kaynanami aramam pek eşimi arayıp ilk işi şikayet olur esimde o aramiyosa sen ara der sürekli idare et alttan al bi yere kadar

kaynana gibi babanız var, bence babanıza kusur bulun ben eşinizi tutuyorum

Suçlu sensin ne babanı ne eşini idare etmeyi bilmiyosun
Babanı tanımıyo musun
Adamın rahatsız olacağını bilerek niye avmde tek geziyorum diyosun
Benim çok modern bi ailem var ama onlar bile bu şekilde duysa içten içe üzülebilirler
Dediğim gibi idare etmeyi bilmiyosun

Ben eşini haklı buldum. Eşini, sen ancak babanı idare eder ve eşini babandan uzak tutarsan yumuşatabilirsin.

Gidip 15 gün kalmanıza da anlam veremedim. Belki kendi babasından görmediği muameleyi babandan görüyor, saygıda kusur etmemeye çalışıyor ama baban üstüne geliyor sabır sınar gibi, senin baban elbet sen idare edersin ama onun için zor. Bu durumda siz idare etmeliydiniz.

Benim eşim sizin yaptığınızı yapsa, hem ben 15 gün ailesinde yatıya kalsam, hem laf işitsem, kaçıp hiçbir yerde rahatlayamazsam ben de eşime kızarım. Siz babanıza eşinizle olduğunuzu bile söyleyebilirdiniz aradığında, neden yalnızım diyorsunuz? Babanız niye sizin ilişkinizin orta yerinde duruyor böyle?

Aksini düşün, kv giydiğin kıyafete saçına karışsa, durmadan sana sert çıksa, eşin de annemi aramıyorsun diye senle tartışsa ?

Eşin babana mesafe koymaya çalışıyor ve buna hakkı var. Bu işin tek çözümü de zaten ikisinin arasında mesafe olması. Yakın olmalarını bekleme, beklentiye girmezsen sen de huzurlu olursun..

Bir daha aile ziyaretine tek gidin, sakın eşinizle gitmeyin, ailenize önemli işleri var gelemiyor diyin, beklemesinler onlar da.

Ben zaten sen doğrusun desin demedim ki kendimden örnek verdim böyle insanlara böyle yapmak lazım idare edilir en azından eşi için sanarsın adam büyük kötülükler yapmış

Yuregime su serptiniz. Ben cok fazla takiyorum. Nasil olacak boyle diye bu kadar takmamaliyim aslinda hep kendimi yıpratiyorum hem iliskimize zarar veriyorum. Babamla konuscam duzgunce kalbini kırdın diye esime de yuklenmeyecegim artık ara diye. Su anda çok ciddi bir sey yok sukur de ben boyle giderse nasil olacak diye uzuluyordum.

Insan sadece ben boyleyim galiba diye duaunuyor ama yanliz degilsiniz neleri var neleri..
Allah beterinden korusun birarada olusup hir gur olsa bundan memnun olmayiz herhalde uzguntuden bi hal oluruz en iyisi mi uzak kalsinlar kimsenin basi agirmasin.

Ilk zamanlar gorusmediklerinde tam 1 sene agladim allaha hep dua ettim barissinlar bi gun kendiliginden esim hadi annenlere gidelim desin diye ne dualar ettim ne dualr anlatamam size.
Bir sabah esim uyandi ve hadi annenlere kahvaltiya gidelim dedi bayramlarda bile gitmeyen adam sevincten agladim.
Sonra 1 sene boyunca surekli gittik geldik siki fiki olduk bi patlak verid cunku amlasamiyolar zit karakterler yildizlari barismadi bi turlu barismazda... Rabbimin imtihani benim duami kabul etti ama bunda hayir olmadigini gordum simdi de ayni durundalar 1 gram dahi uzulmuyorum. Rabbim sanki bunu bana gosterdi barissalarda olacagi bu gibi... O kadar iyi anladim ki hemde artik hic uzulmuyorum hamd olsun..
Sizde oyle dusunun belki boyle daha hayirlisi

Universiteyi ailemin yaninda okumadim hatta uniden sonra yazlari hariç hic kalmadim ailemin yaninda.babam diye cok karsilik vermiyordum idare ediyordum bir de karakterim boyle sevdigim sevmedigim insan olsun farketmez cok fazla bir sey soyleyip kiramiyorum icime atiyorum daha cok.lutfen kırıcı yorumlarda bulunmayin.memlekete yilda bir ya da iki kez gidebildigimiz icin o kadar kaldik ayrica ben esimi kalalim diye zorlamadim. Orda denize falan gidiyorduk v.s tatil yapiyorduk kaldık yani herkesin aile iliskisi farkli demek ki.ben aileyle yakın olunmasi vakit gecirilmesi gerektigini dusunuyorum.

Baban sonuna kadar hakli kusura bakma. Tabi aksam karisini birakip keyfine gitmeyecek, istemeye gelirken de bi zahmet sakalini kessin. Magaradan cikip kiz istemeye gelmis gibi o ne oyle.babanin kiymetini bil

Babaniz sivriligini torpulemeli bence ama sanki siz de iki tarafi bulusturamiyor gibisiniz.

sevgili A aria09

esimin ailesi ile gorusmuyorum, konusmuyorum. ancak esimi, ailesiyle ilgili her turlu iletisimi icin tesvik ederim.
bu, ailesine duydugum saygidandir.
esiniz de kendince hakli sebeplerle aileniz ile goturmeyebilir, konusmayabilir. ancak saygi duymak zrundadir.
elbet bu saygi da karsilikli olmalidir. ailenizin de esinize saygi duymasi gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…