- 10 Aralık 2016
- 1.518
- 4.611
- 133
- 41
Kız ne diyon sennn...Dedim ya sarı saç yapacakmisim uzun gür saça ne wcivi yeter ne boya ne kuaföre para verir aylık bide asla vermez ama beni asagiliyo.Putuzsuz patlak bacaklar.Birde protez tırnaklar.
Burada koptum ajshfhfhfhfhdhdhdhehe
Yani karisini bi nevi evinde asci temizlikci olarak kullaniyo zaten kendi kendine tatminde oluyomus oh valla adam keyfini niye bozmak istesin evinde bedava temizlikci var. Bence siz bi sure cok fazla temizlik vs yapmayin evdeAksine masrafsiz, bi gelinlik bile almadan evlenip sonra boyle eziyet edebileceği kaç kişiyi bulabilir ki boşasin.Bosayip eline bir sey gecmez.
Siz adami beklerseniz ohooo daha cok cekersiniz bencilligini
Aklima bir video geldi rus bir kadin erkeklere baya saydiriyordu hem guzel olsun istiyorsunuz hem para vermiyorsunuz sonra bize kotu kadin muamelesi yapiyorsunuz diye. Video bastan sona kufurluydu ama özünde kadinin demek istedigi sey erkeklerin sizin kocanizla benzer oldugu yonundeydi
Ya essek gibi vericeksin parayi o kadar soyleniypsun istiyosun ya da kapicaksin o ceneni diceksnBenim işlem görmemiş boyasız saçlarıma 10 bin lira dediler ombremsi bişey için. Gidin bir kuaförden fiyat alın, yazdırın kağıda atın önüne. Hatta siz uzun bi liste hazırlayın lazerdi protez tırnaktı ekleyin atın önüne gittim ayarladım sözleşme imzaladım bu kadar ödenmesi lazım diyin
Keşke aynisi her ülke için geçerli olsa heryerde var böyle insanlar.Bu gun yoruldum artik boyle koca sorunlari okumaktan ne biçim insan olmuş bunlarya ne yiyip ne içiyorlar nasil büyutuluyorlarda sonra gelip böyle insanlik dişi hareketler sergiliyorlar ben anlamiyorum.Her zaman olan kadinlara oluyor bu magara adamlarina birşeycik olmuyor biktim artik kadinlarin hem fiziksel hemde piskolojik şiddet gormesinden.Böyle insanlar yarin öburgun bizim kizlarimizinda önüne çikicak kim bilir.Teknoloji irelliyor herşey degişiyor ama bazi insanlar hiç degişmiyor hep varlar keṣke onlarada bir guncelleme vere bilsek.Aynen öyle hangi ülkede tam hatırlayamıyorum İsveç ya da İsviçre sanırım psikolojik eğitim almadan evlilik onayı çıkmıyor bu eğitimler olsa böyle pislik herifler de evlenemez
Sarı saçlı çalışan pürüzsüz bacaklı biriyle evlenir.Ben asla çalışırım demedim şimdi çalış diyo saçını sarı yap diyo.Habire eksik bişey buluyo.Manken gibi kizlar varmış hep etrafında daha önce evlenecek gibi olmuş diğer taraf ayak suruyunce kalmış bu kez düğün dernek balayı gelinlik herşeyi tam takir yapar hatta üzmemek için yeni kişiyi bana yaptıklarınida yapmaz değerli olur.Bende değişmiyor ne yapsam degersizim.Belki değişir diyorum ama degismiyo işte.Akil arıyorum en azından yaptigi hatasini göz dün vicdanı sizlasin diye.Yoksa tek taraflı kudurup durcam oda mutlu mesut günü gecitcek şimdi msla arkslariyla PC basinda oyun oynuyo çok rahat ben burda ağlamaklı tavsiye ariyorum
Aynen yüzüğü binde bir takar.Is yerinde takmiyo zaten geriye ne kaliyo annemlerde unuttu zaten annemlere gitcezde alcaz bı gun.Bende kendi yüzüğümu çıkardım ama adamin umrunda değil çünkü markete bile çıkmam.Para versin cafeye gideyim gezeyim oda yok e çok rahatKız ne diyon sennn...
Diyemiyor musun adama ssnin de dişin yamuk, saçın az, ayağın yamuk, gözünün teki küçük diye.. degistiremeyecegi özellikleri sırala gitsin.
Sonra da vur kıçına tekmeyi. Gözü dışarda hovardanin teki kocan.
Plus kocan yüzük takmıyor dimi dışarda biseyler bahane edip...
Nasıl akıcı küfür ediyor ya dnsksjksnsks
Kocanın binbir tane sevgilisi var, çok üzgünüm.Aynen yüzüğü binde bir takar.Is yerinde takmiyo zaten geriye ne kaliyo annemlerde unuttu zaten annemlere gitcezde alcaz bı gun.Bende kendi yüzüğümu çıkardım ama adamin umrunda değil çünkü markete bile çıkmam.Para versin cafeye gideyim gezeyim oda yok e çok rahat
Bakin sizi belliki en hassas noktalarinizdan da vuruyo tiple gorunusle ki kadinlar kocalarinda her zaman isterler guzel seyler duymak isterler. Siz bi sure ne onunla birlikte olun ne de onla tv dahi izlemeyin tinlmayin yani onu yine normal konusun felan ama kendi hayatinizda mesgul olun tlfndan biseye bakip bakip gulun guluyomus gibi yapin. Hatta ise girmenizide istemis. Ben yerinizde olsam cocukta yoksa eger hic dusunmeden ise girer tum gun okuz kocanin eline bakicagima gider alirim elime maasimi meslegimi o paraya dokunamaz ama ever ev icin yine destek olursunuz ama fazlasi size ait olmali hakkinz zaten. Gidin sacta yaptirin tirnakta lazere cilt bakinina gidin. Yapmaniz gerekenlee aslinda cok basit inanin. Kendinize ise giderken de giuicefiniz cok guzel kiyagetlerler alin evden oyle cikin. Gerekirse is cikislari spor salonuna gidin spora yazilin. Bakin gorun adam kac derece donucek. Bi sasiricak benim karima noldu boyle diye. Onlari yapincada siz ona yuz vermeyin kalsin ouleSarı saçlı çalışan pürüzsüz bacaklı biriyle evlenir.Ben asla çalışırım demedim şimdi çalış diyo saçını sarı yap diyo.Habire eksik bişey buluyo.Manken gibi kizlar varmış hep etrafında daha önce evlenecek gibi olmuş diğer taraf ayak suruyunce kalmış bu kez düğün dernek balayı gelinlik herşeyi tam takir yapar hatta üzmemek için yeni kişiyi bana yaptıklarınida yapmaz değerli olur.Bende değişmiyor ne yapsam degersizim.Belki değişir diyorum ama degismiyo işte.Akil arıyorum en azından yaptigi hatasini göz dün vicdanı sizlasin diye.Yoksa tek taraflı kudurup durcam oda mutlu mesut günü gecitcek şimdi msla arkslariyla PC basinda oyun oynuyo çok rahat ben burda ağlamaklı tavsiye ariyorum
Pişman olsun istiyosan göz dağı vericen suslenip puslenip cikican dışarı sosyallescen onu umursamiycan adam yerine koymican bu lafları yaptıkları icin boşaniyoruz diycen gerekirse de bosanican işe gir çalış kendine harca ne duruyorsunSarı saçlı çalışan pürüzsüz bacaklı biriyle evlenir.Ben asla çalışırım demedim şimdi çalış diyo saçını sarı yap diyo.Habire eksik bişey buluyo.Manken gibi kizlar varmış hep etrafında daha önce evlenecek gibi olmuş diğer taraf ayak suruyunce kalmış bu kez düğün dernek balayı gelinlik herşeyi tam takir yapar hatta üzmemek için yeni kişiyi bana yaptıklarınida yapmaz değerli olur.Bende değişmiyor ne yapsam degersizim.Belki değişir diyorum ama degismiyo işte.Akil arıyorum en azından yaptigi hatasini göz dün vicdanı sizlasin diye.Yoksa tek taraflı kudurup durcam oda mutlu mesut günü gecitcek şimdi msla arkslariyla PC basinda oyun oynuyo çok rahat ben burda ağlamaklı tavsiye ariyorum
Sizin kuaför de çok istemiş ya Nişantaşında falan mıBenim işlem görmemiş boyasız saçlarıma 10 bin lira dediler ombremsi bişey için. Gidin bir kuaförden fiyat alın, yazdırın kağıda atın önüne. Hatta siz uzun bi liste hazırlayın lazerdi protez tırnaktı ekleyin atın önüne gittim ayarladım sözleşme imzaladım bu kadar ödenmesi lazım diyin
Instasi face ne varsa herseyine erişimin var mailleri kredi kartı vs bişey olsa görürdüm diye düşünüyorum evlilik tarihimiz vs biosunda ona ayıracak bütçesi yok cimri zaten.Kocanın binbir tane sevgilisi var, çok üzgünüm.
Bir çocuk vardı tanıdığım onu anımsattı kocan, kendisi bakımlı bir erkekti, küçüklükten öyle sevgili olmuşlar kızla ama yanına yakıştırmiyordu sanirim. Nerde mükemmel, güzel kız var onlarla takiplesmeler,.buluşmalar. Tabi ne yüzük ne instada foto var. Yüzük evliligin sembolüdür.
Üzgünüm ama eşiniz sizi sevmiyornasıl evlendiniz
Rimel sür ya da hafif bir ruj. Fondoten surme cildine alerji yapiyorsa. Bacaklarina iyi kese yap, peeling jel var ondan kullanabilirsin. Spor yap ne bilim. Kocan biraz afedersi hanzo ama bakimli olmani istemesini anlayabiliyorum. Ama bisuru para vermenize gerek yok gercekten.Cildim zaten temiz saçlarım çok gür dalgalı göz altim not haricinde masallahi var cildimin ama ara ara makyaj yapınca yada soğukta alerji oluyo kizariyo yaniyo soğuk ptess yapmistim acifan dayanamayip zaten hevesimde kalmıyor adamın bencilliklerinden..
Yahu adam petekleri açtığımda çok aciyosun kapat çok gelirse sen ödersin diyen bı adam.Oder mi sizceSizin kuaför de çok istemiş ya Nişantaşında falan mıya da saçınız totoya kadar
Yapıyorum ama onun istediği o değil yorumlarimi okursanız gorursunuzRimel sür ya da hafif bir ruj. Fondoten surme cildine alerji yapiyorsa. Bacaklarina iyi kese yap, peeling jel var ondan kullanabilirsin. Spor yap ne bilim. Kocan biraz afedersi hanzo ama bakimli olmani istemesini anlayabiliyorum. Ama bisuru para vermenize gerek yok gercekten.
Hadi aldatmiyor en iyi ihtimal flörtözInstasi face ne varsa herseyine erişimin var mailleri kredi kartı vs bişey olsa görürdüm diye düşünüyorum evlilik tarihimiz vs biosunda ona ayıracak bütçesi yok cimri zaten.
Valla öyle bir öder kiiii siz onun burnundan getirmeyi bilmiyorsunuz da ondan daha evliliğin başında alıştıracaktınız evet öderim var mı diyemediniz miYahu adam petekleri açtığımda çok aciyosun kapat çok gelirse sen ödersin diyen bı adam.Oder mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?